Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sıfır harcamalı bir gün daha :) bugünle beraber 3 gündür hiç para harcamadım kendimi tebrik ediyorum

oğlan uyudu çay içeceğim birazdan.

Akşam yemeği olarak evdeki ürünlerimi değerlendirdim yeşil mercimek yemeği salata yoğurt

yarın eşim izinli biraz harcamamız olabilir market alışverisi vs gibi.

Yılbaşı için ağacı süsledik oglis dayanamadı. Işıl Işıl güzel oldu.

Bugün 75 lira sebze meyve 20 lira market alışverişi toplamda 95 lira harcadık.
Artık harcamasiz günler istiyorum ama olmuyor.
Bebeğin bezini aylık almıştık. Daha 70adet filan var. Allah'tan mama masrafınız yok anne sütü aliyor

En güzeli bence insallah ilerde bizde alırız
Peşinat varmiydi canım .kredi çekecek galiba.
Ama şunu söylemek istiyorum.
Galiba eşin pek tasarruf yapan biri değildi fazla harciyordu.
Aslında kredi çekip araba aldığınızda biraz frenler kendini mecbur. Mecburi tasarruf.

Kızlar size birşey danışmak istiyorum bebek günde kaç kez çiş kaka yaparsa kaç bez atarsam doymuştur sizce
Gebe okulunda doktor bize 8 dolu bez almalısınız dedi. Çiş ya da kaka fark etmez.
Eşimin borcu Nisan'da bitiyormus. Ben Haziran son sanıyordum. Şimdi sordu bankadan. Ay rahatladım.
Son 4ay.
1100 lira daha cebimize kalacak.
Nisandan sonra borcsusuz inşallah. Tüm maaş kalacak elimize
Başkasının borcu bitince kendi borcum bitmiş gibi seviniyorum darısı başımıza bizim de hedef 2021 nisan... zaman su gibi aksa..

Peşinat sadece 13 bin kadar var işte.
aynen pek tasarruf yapmaz
Öyle mi dersin bakalım iyi araba bulursa Alır zaten galiba işler muallak bana kalsa beklerim ama nasip ya hayırlısını versin allah

İdrar tahlilide istemişti doktorum enfeksiyon kapmaya müsait zamanlarmış.ayrıntılıda doya doya görüyosun.profesör olmasına ragmen uygun fiyatmış.inş çok güzel sonuçlarınız çıkar.sonrasında testte kalmıyor.doktorun bana tavsiyesi 5 doz tetenoz oldu 2 hamilelik 3ü sonra ömür boyu koruyomuş istersen sor sende isimler çok güzelmiş emre diye tanıdıklarım hep sakin zeki ailesinde parmakla gösterilen kişiler

Selams Kızlar bugün eşim dışarı çıktı 40 TL küvet ve file aldı. Şubeye uğradı arkadaşlar oğlumuza hediye çeyrek altın takmışlar . Bir arkadaşım benimle aynı doğum yaptı şehir dışında ona çeyrek altın ve çiçek aldık diğerleri ile ortak payımıza 140 TL düştü onu yolladık . Kızlar da bizim eve hediye yolluyorlar galiba eşimden tam adres almışlar . Yarın doktor kontrollerimiz var

Bende saat kuruyorum püre hatta daha sık emziriyorım istiyor çünkü . Şuan 5. Bezi aldım
tuce her istedıgınde emzir bence de gercekten üşenmemenin karsılıgını alıyorsunuz, özellikle gece sütü yaglı olur geceyi ihmal etmemek lazım.bazı arkadaslarım yatmadan mama takviyesi, ek gıda alıyorsa çok tok tutan seyler yedırıp yatırıyorlarmıs ben dogru bulmuyorum süt yoksa amenna ama varken uyanmamak ıcın yapmaları sacma.
sütünün yeterli oldugunu bebegıne bol bol yettıgını dusun hep ınan bu psıkoloji bile sutu artırıyor
bir de su iç en az 3lt her emzırmede buyuk bardakla iç

Günaydın kızlar yine aşırı yağmur yağıyor

Ablam 9 haftalık hamile idi bebeğin kalbi durmuş birazdan kürtaja alacaklar
Geçen sene de böyle olmuştu
Geçmiş olsun canım rabbim hayırlısıyla tez zananda evlat nasip etsin pıhtılaşma problemi mi var acaba

Valla emziriyorım ben hiç beceremem sanıyordum ama yanılmışım

Valla emziriyorım ben hiç beceremem sanıyordum ama yanılmışım
niye beceremıyecekmıssın kuzunu en ıyı sen tanıcaksın ona göre sekıllenir emzirmen zaten canım anlarsın nası sevıyor nası daha rahat ne zman acıktı gibi gibi. sen zaten normalde de cok becerıklısın masAllah bence bu sureci cok guzel gecıreceksın. benim yerıme de sev oglusunu

Tahlil konusunda detay vermedi ben şeker mi yapılcak deyince o kısmı anlattı sadece.Dun akşam biraz kötüydüm 1 ay aradan sonra yine kustum oğluşum fazla kıpırdamadı korktu galiba kasilmaktan kusarken.Endise ettim çok.
Biz iş yerinde zorunlu 5 yılda bir tetanoz oluyoruz.Yilda 1 kez genel çekup,6 ayda bir kez tam kan tahlili zorunlulugumuz var.sirketimizin kendi kucuk bir hastanesi var.Olmazsak aksatırsak savunma veriyoruz.
Ben en son 2 yıl once tetanoz oldugum icin simdi sadwce tek doz olmam gerekmiş.Fazlasi çok olurmuş doktorum ve asm aynı şeyi söyledi.

Ayyy gecenin bu saatinde ayaktayız kaka çiş savaşı çıktı bizim oda da beline kadar batırmış çok fenaydı küçük duşta popo yıka emzir giydir yıktı ortalığı
Yaa çok tatlıi benim kızımında hep beline kadar çıkardı birkaç kez enseye ulaştığını bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…