- Konu Sahibi pure hazel
-
- #49.581
Memur zammı ne kadar belli oldu mu
En güzeli benceBizimki de en sonunda Volvo alacak galiba
2324 galiba. Hayırlı olsunsadece asgari ücret açıklandı haberlerde
Yakın zamanda memur zammı da belli olur sanıyorum
Peşinat varmiydi canım .kredi çekecek galiba.En güzeli benceinsallah ilerde bizde alırız
Gebe okulunda doktor bize 8 dolu bez almalısınız dedi. Çiş ya da kaka fark etmez.Kızlar size birşey danışmak istiyorum bebek günde kaç kez çiş kaka yaparsa kaç bez atarsam doymuştur sizce
Başkasının borcu bitince kendi borcum bitmiş gibi seviniyorumEşimin borcu Nisan'da bitiyormus. Ben Haziran son sanıyordum. Şimdi sordu bankadan. Ay rahatladım.
Son 4ay.
1100 lira daha cebimize kalacak.
Nisandan sonra borcsusuz inşallah. Tüm maaş kalacak elimize
Teşekkürler.darisi size olsunGebe okulunda doktor bize 8 dolu bez almalısınız dedi. Çiş ya da kaka fark etmez.
Başkasının borcu bitince kendi borcum bitmiş gibi seviniyorumdarısı başımıza bizim de hedef 2021 nisan... zaman su gibi aksa..
Peşinat varmiydi canım .kredi çekecek galiba.
Ama şunu söylemek istiyorum.
Galiba eşin pek tasarruf yapan biri değildi fazla harciyordu.
Aslında kredi çekip araba aldığınızda biraz frenler kendini mecbur. Mecburi tasarruf.
İdrar tahlilide istemişti doktorum enfeksiyon kapmaya müsait zamanlarmış.ayrıntılıda doya doya görüyosun.profesör olmasına ragmen uygun fiyatmış.inş çok güzel sonuçlarınız çıkar.sonrasında testte kalmıyor.doktorun bana tavsiyesi 5 doz tetenoz oldu 2 hamilelik 3ü sonra ömür boyu koruyomuş istersen sor sende isimler çok güzelmiş emre diye tanıdıklarım hep sakin zeki ailesinde parmakla gösterilen kişilerBizde büyüklerin ismi konusu yok neyseki.Ama mesela şu sanatçıların ünlülerin falan koyduğu enteresan isimler varya onlardan öneriyorlar yada okyanus,kuzey,mayis gibi değişik isimler öneriyorlar.Biz eşimle dümdüz bir çekirdek aileyiz bizim tarzımıza ve zevkimize hiç uymayan isimler.Bizde anlamlı,hoş ve ortada isimler koymak istoyoruz uçuk isimlerden hoşlanmıyoruz, mesela kerem,kaan,deniz,yagiz,doruk,arda,emre v.s gibi isimler bizim tercihimiz.
Benim kontrolüm 3 hafta sonra tekrar ayrıntılı için prof.a gideceğiz pazartesi o ayrı bir durum,kendi doktorum 3 hafta sonra sabah ve aç olarak gel dedi Bende şeker yüklemesimi olcak dedim hayır önce açlık ve tokluk şekerine bakacağız gerek olursa eğer şeker yüklemesi yapacağız dedi.
B12 ve kanım düşük iğne verdi b12 için. kan içinde hapı değiştirdi,sabah akşam 2 taneye çıkarttı Beslenmen senin ve bebegin kilosu gelişimi iyi onun için vitamine gerek yok dedi.
tuce her istedıgınde emzir bence de gercekten üşenmemenin karsılıgını alıyorsunuz, özellikle gece sütü yaglı olur geceyi ihmal etmemek lazım.bazı arkadaslarım yatmadan mama takviyesi, ek gıda alıyorsa çok tok tutan seyler yedırıp yatırıyorlarmıs ben dogru bulmuyorum süt yoksa amenna ama varken uyanmamak ıcın yapmaları sacma.Bende saat kuruyorum püre hatta daha sık emziriyorım istiyor çünkü . Şuan 5. Bezi aldım
Geçmiş olsun canım rabbim hayırlısıyla tez zananda evlat nasip etsin pıhtılaşma problemi mi var acabaGünaydın kızlar yine aşırı yağmur yağıyor
Ablam 9 haftalık hamile idi bebeğin kalbi durmuş birazdan kürtaja alacaklar
Geçen sene de böyle olmuştu
Valla emziriyorım ben hiç beceremem sanıyordum ama yanılmışımtuce her istedıgınde emzir bence de gercekten üşenmemenin karsılıgını alıyorsunuz, özellikle gece sütü yaglı olur geceyi ihmal etmemek lazım.bazı arkadaslarım yatmadan mama takviyesi, ek gıda alıyorsa çok tok tutan seyler yedırıp yatırıyorlarmıs ben dogru bulmuyorum süt yoksa amenna ama varken uyanmamak ıcın yapmaları sacma.
sütünün yeterli oldugunu bebegıne bol bol yettıgını dusun hep ınan bu psıkoloji bile sutu artırıyor
bir de su iç en az 3lt her emzırmede buyuk bardakla iç
niye beceremıyecekmıssın kuzunu en ıyı sen tanıcaksın ona göre sekıllenir emzirmen zaten canım anlarsın nası sevıyor nası daha rahat ne zman acıktı gibi gibi. sen zaten normalde de cok becerıklısın masAllah bence bu sureci cok guzel gecıreceksın. benim yerıme de sev oglusunuValla emziriyorım ben hiç beceremem sanıyordum ama yanılmışım
Volvosu olan arkadaşım var bakımları çok aşıyor bizi, bize göre değil. BMW den bile pahalı diyor, 100 bin mi 120 bin mi bakımına 9200 lira Ödemişler öyle bakım parası mı olurBizimki de en sonunda Volvo alacak galiba
Tahlil konusunda detay vermedi ben şeker mi yapılcak deyince o kısmı anlattı sadece.Dun akşam biraz kötüydüm 1 ay aradan sonra yine kustum oğluşum fazla kıpırdamadı korktu galiba kasilmaktan kusarken.Endise ettim çok.İdrar tahlilide istemişti doktorum enfeksiyon kapmaya müsait zamanlarmış.ayrıntılıda doya doya görüyosun.profesör olmasına ragmen uygun fiyatmış.inş çok güzel sonuçlarınız çıkar.sonrasında testte kalmıyor.doktorun bana tavsiyesi 5 doz tetenoz oldu 2 hamilelik 3ü sonra ömür boyu koruyomuş istersen sor sende isimler çok güzelmiş emre diye tanıdıklarım hep sakin zeki ailesinde parmakla gösterilen kişiler
Yaa çok tatlıi benim kızımında hep beline kadar çıkardı birkaç kez enseye ulaştığını bilirimAyyy gecenin bu saatinde ayaktayız kaka çiş savaşı çıktı bizim oda dabeline kadar batırmış çok fenaydı küçük duşta popo yıka emzir giydir yıktı ortalığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?