- Konu Sahibi pure hazel
-
- #49.541
Amin canımKmsl Hnd geçmş olsun Allah bir daha yaşatmasın. Erken dönm kayıplar kromozom anomalilerinden olabiliyor veya ablanda pıhtışalma sorunu olabilir.
Duymazdan gelmeye calis canm sikma kendini.Heee Heee evet de dolaniver başka yere yada lavaboya falan gidiyormus gibi yap.Günaydın sabah sabah ağlayarak kahvaltı yaptım . Gece oğlum sürekli memedeydi sütüm iyice indi filan ağrıyor her yerim . Sabahta kv filan odaya geldi bez değiştirdim bacaklarına bakıyor sarılık oldu diyip duruyor sarıymış bacakları . Sürekli bir felaket tellalı gibi
Canım sürekli memedeyse gazı olma ihtimali yüksek bebekler gazı olunca daha çok emmek istiyorlarGünaydın sabah sabah ağlayarak kahvaltı yaptım . Gece oğlum sürekli memedeydi sütüm iyice indi filan ağrıyor her yerim . Sabahta kv filan odaya geldi bez değiştirdim bacaklarına bakıyor sarılık oldu diyip duruyor sarıymış bacakları . Sürekli bir felaket tellalı gibi
6 dan fazla olmalı demişti doktor bana duyma diyoruz ama eminim çok etkileniyosundur bu kv için değil eşin bile söylese etkilenirsin lohusalıktan oluyor hepsi geçecek diye düşün sen oğluşunla güzel vakit geçirmeye bak gögüs uçların yara olur muhtemelen kremlerle geçer geçince emzirmenin keyfine varırsınKızlar size birşey danışmak istiyorum bebek günde kaç kez çiş kaka yaparsa kaç bez atarsam doymuştur sizce
6. 7 civarı olmalı canımKızlar size birşey danışmak istiyorum bebek günde kaç kez çiş kaka yaparsa kaç bez atarsam doymuştur sizce
Şuan 4. Bezi temizledim bakalım sayacağım6. 7 civarı olmalı canım
:) ayyy tugcee taze annelik herseyi kırk kere düşünmek denektirŞuan 4. Bezi temizledim bakalım sayacağım
Say canım bol bol emzir ilk günler sarılığı olabilir en iyi şey emzirmektir bi de bebeğin yüzüne karşı sarı filan demeyinŞuan 4. Bezi temizledim bakalım sayacağım
Ayy masaallah ya.Kızlar eşimin arkadaşı arabasını satıp altına yatırılmıştı üç günde 10 milyar almış .borçlarını kapatmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?