Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Duymazdan gelmeye calis canm sikma kendini.Heee Heee evet de dolaniver başka yere yada lavaboya falan gidiyormus gibi yap.

Canım sürekli memedeyse gazı olma ihtimali yüksek bebekler gazı olunca daha çok emmek istiyorlar

Pazardan döndük.75lira harcadık.
Asgari ücretli akşama kadar çalışıyor 68 liraya.
75 liraya aldiklarinin içinde et süt tavuk balık peynir kuruyemiş ..
Bunlardan bir parçası dahi yok. Sadece çekirdek aileye yetebilecek meyve sebze var. 75 lira. 1gunluk çalışmaya.

Bu arada asgari ücret belli oldu mu?

Kızlar size birşey danışmak istiyorum bebek günde kaç kez çiş kaka yaparsa kaç bez atarsam doymuştur sizce
6 dan fazla olmalı demişti doktor bana duyma diyoruz ama eminim çok etkileniyosundur bu kv için değil eşin bile söylese etkilenirsin lohusalıktan oluyor hepsi geçecek diye düşün sen oğluşunla güzel vakit geçirmeye bak gögüs uçların yara olur muhtemelen kremlerle geçer geçince emzirmenin keyfine varırsın

yine 40 a yakın harcadım bulaşık deterjanı ayran simit kavanoz kapağı form bisküvi ceviz kıracağı

Şuan 4. Bezi temizledim bakalım sayacağım
Say canım bol bol emzir ilk günler sarılığı olabilir en iyi şey emzirmektir bi de bebeğin yüzüne karşı sarı filan demeyin

Bizde bebeğin kırkı çıkana kadar kırmızı örtü örteriz yüzüne de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…