Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Uykusuzlugun dibine vurdum. Kizim asiri huysuz oldu surekli agliyor. Uykulari cok azaldi. Oglum desen ayri mesele agresiflesti iyice herseye zarar veriyor kiz kardesini dovmeye calisiyor ne soylesem aksini yapiyor. Uyku desen zaten yok kendisinde. Dinlenemiyorum sutumde azaldi sanki. Esim ayri canimi sıkıyor bugun geldi yanimiza daha 10 dakika olmadan surat asmaya basladi cocuklar huysuzluk yapiyor diye. Iki haftadir ben ugrasiyorum dogumdan sonra dinlemedim bile dikisli halimle ugrastim iki tane bebekle beyefendi 10 dakika sıkıntılarini cekemiyor. Tartisma cikarmak istemedim ama cok canim sıkıldi. Kizim saat 16:00 dan beri uyumadi yataga koydugum gibi agliyor. Bu saat oldu hala agliyor ama benim enerjim tukendi :(
bir dr götürün sıkıntısı ne emin olun canım benim kızımda öyle alerji cıktı karın ağrısı yapıyormuş emdikçe
Kolay değil allah kolaylık versin eşin yanlış yapıyor en hassas dönemler bunlar kadın için
Konuşun nöbetleşe bakın en iyi sütü uyku dinlenme yapıyor

Günaydınlar herkese
Eşin öğleden önce uyuyor
Bende oğluşa ders calıştırıyorum
Çamaşır astım kv yattığı yastık çarşaf v.s attım makinaya kuruması zor olacak içeriye astım
Zeyno çocuklara ev işine filan nasıl yetişiyorsun 3 çocuğun var dimi takdir ediyorum valla seni

Günaydın kızlar
Doğum raporu param yatmış
Demin mesaj geldi 😉
pure hazel pure hazel evin içi 27 derece demişsin,
çok değilmi bebek için . 27 derece de bebeğin üstünü örtüyor msn.. ?
Doktorum 21 derece uygun demişti bebek için.. 22 derece olunca bile bana çok sıcak geliyor evin içi. Ben sıcağı çok sevmem..
Maşallah diyeyim nerdeyse hiç hasta olmam kışın .. ☺
Bebek sadece çıtçıtlı atlet ve pijamayla duruyor🙂

Zeyno çocuklara ev işine filan nasıl yetişiyorsun 3 çocuğun var dimi takdir ediyorum valla seni
evet tuce 3 tane
Canım hiç oturma yok ama planlı olunca herseyde yapılıyor büyük kızım sabah okula gidiyor 12 de yemeğe geliyor birde yine gidiyor
Oğlum da 12.30 17.00 arası kreşe gidiyor bu sene
Dersleri oluyor ikisininde
İlk iki cocugum akıllıydı miniğim sağlık sorunları yasadı o bizi çok yordu oda iyi şimdi 15 aylık oldu artık
Sabah kızım uyuyunca hemen evi temizliyorum ve ben günlük sil süpür yapıyorum kirletiyorlar çünkü
Yemegimide ne zaman boşsam yapıyorum şikayetci degilim seviyorum cocukları ve büyüdüklerini görmek insanı mutlu ediyor daha çok seviyorsun 😍😍

evet tuce 3 tane
Canım hiç oturma yok ama planlı olunca herseyde yapılıyor büyük kızım sabah okula gidiyor 12 de yemeğe geliyor birde yine gidiyor
Oğlum da 12.30 17.00 arası kreşe gidiyor bu sene
Dersleri oluyor ikisininde
İlk iki cocugum akıllıydı miniğim sağlık sorunları yasadı o bizi çok yordu oda iyi şimdi 15 aylık oldu artık
Sabah kızım uyuyunca hemen evi temizliyorum ve ben günlük sil süpür yapıyorum kirletiyorlar çünkü
Yemegimide ne zaman boşsam yapıyorum şikayetci degilim seviyorum cocukları ve büyüdüklerini görmek insanı mutlu ediyor daha çok seviyorsun 😍😍
Yaaaa ne güzel maşallah size 😍😍😍 oğlumun ne zaman bir uyku düzeni olur acaba diye düşünüyorum. Şimdi mesela emzirdim altını değiştirdim uyudu 15 dk sonra uyanıyor . Bende annem gidince evimin eski düzenini koruyamam yemek yapamam oğlum durmaz uyumaz diye korkuyorum günde 3 saat uyusa bana yeter aslında

Uyur merak etme. 40i çıkınca düzene girer.
Şimdi 3saat uyumasin zaten sarılık olur.
Yok yok zaten hiç uyanmadan demiyorum aralıklarla mesela 1 saat bir 30 dk bir gibi . Geceleri ben uyandırıp emziriyorum 1.5 saatte bir

Günaydın kızlar
Doğum raporu param yatmış
Demin mesaj geldi 😉
pure hazel pure hazel evin içi 27 derece demişsin,
çok değilmi bebek için . 27 derece de bebeğin üstünü örtüyor msn.. ?
Doktorum 21 derece uygun demişti bebek için.. 22 derece olunca bile bana çok sıcak geliyor evin içi. Ben sıcağı çok sevmem..
Maşallah diyeyim nerdeyse hiç hasta olmam kışın .. ☺
bizim evde 26 derece ustunu de örtüyorum cocugun biz de ınce yorganla yatıyoruz hatta. ben de cok usurum oglusta terlemıyor yani bunalsa terler diye dusunuyorum. emzırırken terlıyor sadece o da dogal
21 cok dusuk bence bizim ev buz olur su havada 21de

Yaaaa ne güzel maşallah size 😍😍😍 oğlumun ne zaman bir uyku düzeni olur acaba diye düşünüyorum. Şimdi mesela emzirdim altını değiştirdim uyudu 15 dk sonra uyanıyor . Bende annem gidince evimin eski düzenini koruyamam yemek yapamam oğlum durmaz uyumaz diye korkuyorum günde 3 saat uyusa bana yeter aslında
daha çok küçük 3 ayda oturuyor düzen
Girgide rahat edersin canım merak etme
Annen gidince de alışırsın düzenini kurarsın
İlk bebegımde annem 10 gün kaldı gitti nasıl yıkarım nasıl bakarım derken tecrübe edindim zamanla

Günaydın Kızlar,
Dün hastaneden eve geldik maalesef kızım ku vozde çok minik olduğu için, 1840 gr 46 cm doğdu. 😇
doğum sanırım 1700 TL imiş onu karttan geçtik ani oldu nakitimiz yoktu zaten, ameliyattan sonra nereye ne harcanıyor hiç takip edilemiyor zatenipin ucu kaçtı... minik kızımız ne zaman eve çıkar o da belli değil maalesef birde aşırı sütüm oluyor diğer doğumumda da olmuştu engellemeye çalışıyorum bebeğin içebileceği kadar olsun diye uğraşıyorum göğüs ağrısı çekiyorum sezaryen çok güzel geçti yapıştırması güzel olmuş güzel toparlamış korse almayı düşünüyorum evdekini bi deneyeceğim ama önce 🤔
hayırlı olsun inş hemen evinize geçersiniz.Sütlerinizi depo yapın derin dondurucuda.ilk sütleriniz çok değerli ve zaten hastaneden çıkınca sütünüz azalacak depolara çok ihtiyaç duyacaksınız.Yeni doğan hemşiresiyim bu arada 😍
Kızlar 400-500 doğalgaz faturaları hangi şehirlere geliyor bu kadar
Biz hataydayız burda metreküp fiyatı fazla.

Geçenlerde köfte içim artmıştı.
Biraz dış yoğurdum.
İçli köfte yapacağım. hazır yemek.isimi çok kolaylaştırıyor.

Yazın sağlam hazırlandım şimdi rahatım. Kahvaltıya közlenmiş biber patlıcan çıkardım çok güzel oldu.
Annem gitmeden evvel dondurucuyu köfte ve mantığı ile dolduralım diyorum 🤣

bizim evde 26 derece ustunu de örtüyorum cocugun biz de ınce yorganla yatıyoruz hatta. ben de cok usurum oglusta terlemıyor yani bunalsa terler diye dusunuyorum. emzırırken terlıyor sadece o da dogal
21 cok dusuk bence bizim ev buz olur su havada 21de
Acaba şehirden şehire mi değişiyor diyeceğim ama bilmiyorum, bizim ev 26 olsa şuan terlerim, üstüme de bişey örtemem
Birde Cocuk dokturu, 21 derece ideal demişti
Sıcağa alışan bebek daha çabuk hasta olur

Back
X