Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Valla ben kendimi şanslı kesimden görüyorum 🙂
Zira 1 yaşına kadar uyku düzeni olmayan bebekler var 😉
Benim büyük kızımda hiç uyku problemi yaşamadık ne zaman yatsam yatırsam yatardı,,,,

Küçük kızım da kırkı çıkana kadar çok güzel uyudu kırkı çıkınca 3 ayyyy bayağı bi zorladı o da gazdan dolayıydı😥😥

Ondan sonra diş hastalık vs gibi durumlar olmadığı müddetçe yatıyor,,, ama son 15 gündür beni yanında istiyor yanında uyumazsam uyumuyor geçici bir durum dur diye yanıma alıyorum mesela akşam 10.30 da uyudu sabah 11 de kalktı👏👏👏👏👏

Günaydın kızlar
Kahvaltı yaptık ortalığı topladım mutfağı temizledim yatakları topladım
Bugün eşim izinliymiş daha yeni haberim oldu ben işe gidecek diye bekliyorum 😂 hiç yemeğim de yok pazı yemeği var ama eşim severek yemez. Yanına yemek düşünmem lazım
Damacana su sipariş verdim iki adet 22 tl gelince ödeyeceğim
Başka harcama ne olur şuan kestiremiyorum

Kv burdayken çok detaylı temizlik yapamadım
Bugün bir derinlemesine gırdım eve yatak odası çocuk odası çalışma odasını temizledim buzdolabını temizledim cocuklar okula gitti kızımı uyutuyorum
Salon mutfak balkon tuvalet banyo var devam edicem 10 gün sonrada halıları yıkamaya gönderip cam dolap içleri komple yapı cam

Buzluguda düzenledim
3 taze fasulyem
3 közleme patlıcan
4 patlıcan tavalık
5 poşet bamya
5 poşet karnıyarık
4 lahmacunluk domates biber
Ekstra domates soyup atmıştım arkadaşım yapıyordu ben ilk kez denedim bu sene çok daha pratik ve lezzetli
5 poşette tanelediğim mısır var salata ve pizzalar için
Çökelek ve tereyagımda var epeyce
Aynen buzluk büyük kolaylık patlıcan tava çıkardım kuşbaşı ile fırına gönderirim akşam hazır yemek
Konservelerim de var daha 10 kavanoz kadar

Buzluguda düzenledim
3 taze fasulyem
3 közleme patlıcan
4 patlıcan tavalık
5 poşet bamya
5 poşet karnıyarık
4 lahmacunluk domates biber
Ekstra domates soyup atmıştım arkadaşım yapıyordu ben ilk kez denedim bu sene çok daha pratik ve lezzetli
5 poşette tanelediğim mısır var salata ve pizzalar için
Çökelek ve tereyagımda var epeyce
Aynen buzluk büyük kolaylık patlıcan tava çıkardım kuşbaşı ile fırına gönderirim akşam hazır yemek
Konservelerim de var daha 10 kavanoz kadar
Konserve domatesi artık kisirda bile kullanıyorum.
Eşim gelecek yaz daha çok yapalım diyor🤣🤣

Benim yazım buzdolabım bozulmuştu pek bişey bırakamadım dondurucuyu da çok olmadı daha alalı ama seneye daha çok şeyler Katacamm inşallahhhh🙏🙏

Valla ben kendimi şanslı kesimden görüyorum 🙂
Zira 1 yaşına kadar uyku düzeni olmayan bebekler var 😉
Benim oğlusum mesela 😀 yemin ederim 1 bucuk yaşına kadar gaz bitmedi reflüsüde vardi surekli kusuyodu 2 buçuk yasina kadar da ağlamaktan kusuyodu 3 yaşında cok yemek yemekten kusuyodu 😆😆😆 şükür artik kusmuyo

Yaprak dökümü var tekrarı teve2de.
İzliyorum zaman buldukça.
Ayy şu yeni şevketten tiksiniyorum ya..
Bir insan bu kadar mı vasıfsız gıcık olur .
Böyle bir insana birgün bile katlanılmaz. Strese sokuyor insanı😁
Bir tane patlatasım geliyor ona bende izliyorum 😀

Back
X