- 7 Kasım 2017
- 16.743
- 40.977
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #50.441
Canım kısır çok gaz yapmaz ki aksine bulgur sütü artırırrrBugün etli patates sulusu
Domatesli makarna
Salata
Yoğurt yedik.yemekler bitti.
Yarın için kısır yapacağım yanına turşu. Valla gazlanirsa gazlansin kız. Artık yeterkısır yemeliyim
Olay turşu daCanım kısır çok gaz yapmaz ki aksine bulgur sütü artırırrr
Ayyy benimde canım istedi gece gece
En sevdiğim şey olduğu için anında gördümBak o ayrıntıyı kaçırmışımmm
Hoşgeldin bereketli olsun birikimlerinizMerhaba kızlar
Uzun zamandır takip ediyorum burayı her gün okuyorum
Bende katılabilir miyim aranıza
HoşbuldumHoşgeldin bereketli olsun birikimleriniz
Valla ben emzirirken haftada bir mutlak yerdim güzel süt yapio bulgur kimyon atıyordum içine arada rezene içiyordum birde ilk aydan sonra çok gazlı değildi ovalayinca hemen atıyordu gazinıBugün etli patates sulusu
Domatesli makarna
Salata
Yoğurt yedik.yemekler bitti.
Yarın için kısır yapacağım yanına turşu. Valla gazlanirsa gazlansin kız. Artık yeterkısır yemeliyim
Benim evim de kuzey cephe ancak merkezi sistem ve alttan üstten aynı derecede yanıyor hep sıcacık oluyor. Halamın evi Güney cephe ancak alttaki ve üstteki komşusu evde olmuyorlar yakmıyorlar evi buz gibi. Önemli olan yaktığını komşunun da desteklemesi.Bizim ev güney doğu cephe hiç anlamam bu cephe işlerinden sizce avantajlı mı. İlginç şekilde güneş almıyor yeni taşındık kış sebebiyle mi almıyor anlamadım :))
Of aynı benim bebek allah yardımcın olsun canımUykusuzlugun dibine vurdum. Kizim asiri huysuz oldu surekli agliyor. Uykulari cok azaldi. Oglum desen ayri mesele agresiflesti iyice herseye zarar veriyor kiz kardesini dovmeye calisiyor ne soylesem aksini yapiyor. Uyku desen zaten yok kendisinde. Dinlenemiyorum sutumde azaldi sanki. Esim ayri canimi sıkıyor bugun geldi yanimiza daha 10 dakika olmadan surat asmaya basladi cocuklar huysuzluk yapiyor diye. Iki haftadir ben ugrasiyorum dogumdan sonra dinlemedim bile dikisli halimle ugrastim iki tane bebekle beyefendi 10 dakika sıkıntılarini cekemiyor. Tartisma cikarmak istemedim ama cok canim sıkıldi. Kizim saat 16:00 dan beri uyumadi yataga koydugum gibi agliyor. Bu saat oldu hala agliyor ama benim enerjim tukendi
Sagol canim senindeOf aynı benim bebek allah yardımcın olsun canım
Merkezi sistem olmasaydı o evi ısıtmak için daha fazla enerji daha fazla fatura demekti güney cephe ye göre.Benim evim de kuzey cephe ancak merkezi sistem ve alttan üstten aynı derecede yanıyor hep sıcacık oluyor. Halamın evi Güney cephe ancak alttaki ve üstteki komşusu evde olmuyorlar yakmıyorlar evi buz gibi. Önemli olan yaktığını komşunun da desteklemesi.
Üçüncü ayda biraz daha sakinlesiyor bebekler.Uykusuzlugun dibine vurdum. Kizim asiri huysuz oldu surekli agliyor. Uykulari cok azaldi. Oglum desen ayri mesele agresiflesti iyice herseye zarar veriyor kiz kardesini dovmeye calisiyor ne soylesem aksini yapiyor. Uyku desen zaten yok kendisinde. Dinlenemiyorum sutumde azaldi sanki. Esim ayri canimi sıkıyor bugun geldi yanimiza daha 10 dakika olmadan surat asmaya basladi cocuklar huysuzluk yapiyor diye. Iki haftadir ben ugrasiyorum dogumdan sonra dinlemedim bile dikisli halimle ugrastim iki tane bebekle beyefendi 10 dakika sıkıntılarini cekemiyor. Tartisma cikarmak istemedim ama cok canim sıkıldi. Kizim saat 16:00 dan beri uyumadi yataga koydugum gibi agliyor. Bu saat oldu hala agliyor ama benim enerjim tukendi
Kızıma gaz yapiyor bulgur.Valla ben emzirirken haftada bir mutlak yerdim güzel süt yapio bulgur kimyon atıyordum içine arada rezene içiyordum birde ilk aydan sonra çok gazlı değildi ovalayinca hemen atıyordu gazinı
hepsı gecıcek canım benım ıkı cocugum yoktu senın için daha zor ama bugunler bıtmeyecekmi diyodum 2aylıkken azaldı şükür. sımdı de uykuyu hıc sevmıyor oglum ama ılk zamanlar aralıksız 10 saat hıc uyumuyor ve devamlı aglıyordu.gececk dıyorlardı bana gercekten öyleymısUykusuzlugun dibine vurdum. Kizim asiri huysuz oldu surekli agliyor. Uykulari cok azaldi. Oglum desen ayri mesele agresiflesti iyice herseye zarar veriyor kiz kardesini dovmeye calisiyor ne soylesem aksini yapiyor. Uyku desen zaten yok kendisinde. Dinlenemiyorum sutumde azaldi sanki. Esim ayri canimi sıkıyor bugun geldi yanimiza daha 10 dakika olmadan surat asmaya basladi cocuklar huysuzluk yapiyor diye. Iki haftadir ben ugrasiyorum dogumdan sonra dinlemedim bile dikisli halimle ugrastim iki tane bebekle beyefendi 10 dakika sıkıntılarini cekemiyor. Tartisma cikarmak istemedim ama cok canim sıkıldi. Kizim saat 16:00 dan beri uyumadi yataga koydugum gibi agliyor. Bu saat oldu hala agliyor ama benim enerjim tukendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?