- 7 Ocak 2018
- 27.552
- 79.997
- 598
- 35
- Konu Sahibi pure hazel
- #50.541
Annem güzel yapar eşim çok sever yaptığını bugünde yapmış eşime gönderiyor ama ben bilmiyorum küçüklüğümden beri yiyememNiye ya güzel yapılırsa yenir bol limon![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem güzel yapar eşim çok sever yaptığını bugünde yapmış eşime gönderiyor ama ben bilmiyorum küçüklüğümden beri yiyememNiye ya güzel yapılırsa yenir bol limon![]()
Ayyyy ne güzel fasulye pişirmiş benim eşim pişirme yi Bırak yemez bileEşim beyaz peynir çok az çeri domates ve küçük süt almış 40 a yakın tuttu dedi bugün başka harcama olmaz yemeği eşim yaptı izinli bugün buzluktan fasulye pişirmiş pilav salata yogurt yeriz
Ben her öğlen çorba içiriyorum hepsine sabahtan ilk işim corbalarını yapmak oluyor kabızlıktan çatlak olmuştur poposunda ☺Şişe konserve bamya almıştım ilk evlendigim sıralar.cok güzeldi.
Artık yazdan yapıyorum.
Bu arada oğlumun kakasinda kan gördük. Kabız kaç gündür. Hiç çorba yemez yaramaz.gorunce korktu.
hemen toz tarhana yaptim.icerisine yoğurt koydum besleyici olsun iyice. Artık hergun çorba yiyeceğim diyor![]()
Ah yese corbaBen her öğlen çorba içiriyorum hepsine sabahtan ilk işim corbalarını yapmak oluyor kabızlıktan çatlak olmuştur poposunda ☺
İç anadoluda kuru bamyadan çorba yaparız biz etli filan güzel olur ama kuru bamya çok pahalıAnnem güzel yapar eşim çok sever yaptığını bugünde yapmış eşime gönderiyor ama ben bilmiyorum küçüklüğümden beri yiyemem![]()
Annemde yazdan kışa kurutur bol etli nohutlu limonlu yapar güzel oluyor eşim çok severİç anadoluda kuru bamyadan çorba yaparız biz etli filan güzel olur ama kuru bamya çok pahalı
Bizim lojmanda arkadaşlar sürekli fişte bırakıyorlar ama elektrikleri aşırı yüksek geliyor sürekli şikayetçiler . Ama bence arka mahallede kullanılan kaçak elektrik lojmana yediriliyor orası da ayrı bir dava tabiKızlar bu arada termisifon kullanmaya başladık daha bugün geldi 65 litre sizce sürekli fişte mi kalmalı yoksa banyodan önce mi fişi takılmalı hangisi daha ekonomik oluyor
Bence fişte takılı dursun bu sefer kapalı olduğunu unutursun suyu açarsın ısınması beklerken baya su gider tasarruf yapayım derken su faturanı etkiler bizimde köydeki evimizde varKızlar bu arada termisifon kullanmaya başladık daha bugün geldi 65 litre sizce sürekli fişte mi kalmalı yoksa banyodan önce mi fişi takılmalı hangisi daha ekonomik oluyor
Konya mutfağı restoranına oturmuştuk.İç anadoluda kuru bamyadan çorba yaparız biz etli filan güzel olur ama kuru bamya çok pahalı
saol canim ins gördüm bu tarifi ama hiç yapmamistim deniycemvereyim
Sosu için;
1 br süt
1 br sıvı yağ
2 yk un
2 yk sirke
6 yufkadan yapıyorum
Yufkayı ortadan ıkiye bölüyorum bir parçaya sosu sürücü diğer parcayıda üzerine koyuyorum onada sos sürüyorum uç kısmına iç malzemeyi uzunca koyuyorum kenarlarını kıvırıp sarıyorum baklavadan biraz büyük dilimler olacak şekilde dilimliyorum üzerine yı ne aynı sosu sürüyorum susam çörek otu atıp 180 derecede pişirmiyorum iç malzemesini istediğin gibi yapabilirsin hazır kol böreği tadında oluyor uzun anlattım ama çok kolay yapımı
Arkadaşım kullanıyordu çok memnundu ama deneyip alın bazıları çok hafif ve dengesiz oluyormus çocuk kaldirip atıyormuş.Kızlar tecrübeli anneler kızım 16 aylık ve tv ünitesine tırmanıyor saniye yalnız bırakamıyorum üniteyi kaldıracak yerim de yok duvara monte ettireyimsizce bu çitlerden alsam korur mu tv ye yaklaşabilir mi
![]()
Yaaaaaa bilemedim bak şimdiArkadaşım kullanıyordu çok memnundu ama deneyip alın bazıları çok hafif ve dengesiz oluyormus çocuk kaldirip atıyormuş.
Yüksek elektrik faturamın sebebi olur kendileri. Termosifona geçene kadar çok güzel gelirdi faturalarım ama termosifona geçince coştu. Şöyle diyeyim geçen ay 180 geldi diye sevindim çünkü bir önceki ay 240 idiKızlar bu arada termisifon kullanmaya başladık daha bugün geldi 65 litre sizce sürekli fişte mi kalmalı yoksa banyodan önce mi fişi takılmalı hangisi daha ekonomik oluyor
Bize de her zaman elektrik faturası fazla gelir bu ay battık deseneYüksek elektrik faturamın sebebi olur kendileri. Termosifona geçene kadar çok güzel gelirdi faturalarım ama termosifona geçince coştu. Şöyle diyeyim geçen ay 180 geldi diye sevindim çünkü bir önceki ay 240 iditermosifonu tamamen kapatma ama yüksek sıcaklıkta da tutma banyo yapacağınız zaman ayarını artırırsın.
Eğer önümüzdeki aydan itibaren termosifonu hiç kullanmayacaksanız sadece bir aylık ise evet. Yoksa her ayBize de her zaman elektrik faturası fazla gelir bu ay battık desene![]()