Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hoşgeldiniz

Onlar nezaman gelecek?Kayınvalide boşuna dönmüş ozaman
Bilmem valla ne zaman gelirlerse hemen gelin dedim gelip gitsinler artık sıkıldım çünkü. Şimdi gelecekler ama oğlum sürekli emmek istiyor ben sürekli yatak odasında oturacağım o kesin . Onlar oturma odasında . Kv mutfağımda birşey yapamıyor mecbur ben yapacağım ne olacak bilmiyorum İnan

Mecbur yapacak yemek.Balık et tarzı yaparsın artık geçiştirirsin.Kayınpeder olunca çok kalmazlar zaten eşinde yardımcı olur izin alsın biraz olmazsa evde işin ucundan tutar

Mecbur yapacak yemek.Balık et tarzı yaparsın artık geçiştirirsin.Kayınpeder olunca çok kalmazlar zaten eşinde yardımcı olur izin alsın biraz olmazsa evde işin ucundan tutar
Bizim burada işler karışık of şubede 2 personel kaldılar şube müdürü soruşturma geçiriyor gelip gelmeyeceği belli değil . Eşimin izin alması hayal İnan ki . Bir şekilde halledeceğiz inşallah . 500 TL de bunların biletine masrafına para ayırmam lazım bi düzgün birikim yapamıyorum.fıstıklara para ödedik kv ye bilet aldık şimdi yine biletleri alınacak

Kızlar yeni katılmışken aldıklarımıda yazayım bugün. 2 tane diş macunu aldım dişlerim ve diş etlerim sıkıntılı olduğu için macun kısmından kaçamıyorum maalesef 75 tl tuttu. Birde Mom's greenden 1 bulaşık makinesi tableti, 1 parlatıcı,2 biberon temizleyici, 2 çamaşır suyu aldım bu da toplam 85 tl tuttu. Herşey çok pahalı.

Canım diş macunları aslında çok fazla indirime giriyor.
Kaliteli markalar bana göre
Mesela a101de ipana pro expert filan 27den 6 liraya düşüyor.10tl ve üzeri alışverişe

Canım diş macunları aslında çok fazla indirime giriyor.
Kaliteli markalar bana göre
Mesela a101de ipana pro expert filan 27den 6 liraya düşüyor.10tl ve üzeri alışverişe
Biliyorum canım indirime girdiğini ancak gerçekten sıkıntılı bir ağzım var. Belirli kullandığım markalar haricinde diş macunu alırsam diş tartarlarım çok fazla artıyor. Sonra dişçiye macunlara harcadığımdan daha fazla para harcamak zorunda kalıyorum. Burdan kar ettiğim içinde kendimi avutuyorum ne yapayım.

Her markette cips alıyorsun .cıssss.kücüge bari alıştırma

Selam kızlar.Bugün harcamalı geçer.Benim kız hamburger menü istiyormuş okuldan gelsin oğlanı sarıp sarmalayıp avm ye çıkacağız hava buz gibi malum

Kira gelirleri hafifletir sizi . Aldığınız evde neden oturuyormuyorsunuz canım

AA evet o ayrıntıyı atladim.
Tabiki belli markalar .hangisi iyi gelirse

Kira gelirleri hafifletir sizi . Aldığınız evde neden oturuyormuyorsunuz canım
Aynen ama bizim evimiz zaten kredisini ödüyor üstüne bir miktar daha koyuyoruz onu kar olarak düşünmüyoruz şu an. Sadece eşimin ailesinin evi bize yardımcı oluyor. Zaten eskiden orda oturuyorduk daha 2 ay oldu kiraya geleli. Yatırımlık olarak aldığımız ev küçük baya canım sığmayız hayatta, hele şimdi birde bebek geliyor. Bu yüzden yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…