Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar babamın bir sürü yatı katı var abim ve erkek kadeşim bolluk içinde yaşıyor ama biz umrunda değiliz.Böyle zihniyetteki insanlardan nefret ediyorum.
Yaaaa ne kadar haksızlık
Bi ara mal paylaşımı filan olacaktı ne yaptınız canım

Ben de bi o süt yapan çaylardan haberdar değilim malesefyano hiç bir fikrim bilgim yok.
Sütüm gelmeye başladığında maşallah ped kullanacak kadar geliyordu, zaten diğer oğlum 23 ay emdi zorla biz bıraktirdik emmeyi
Ama sezeryanin işte kötü tarafı bir gece önceden açsın toplamda 24 saat aç kalıyorsun doğumdan sonrada 8 saat şu da dahil hiç bişey yemek içmek yok.Sonrada zaten ilk gün meysu ve komposto içiliyor yine yemek verilmiyor.2.gün çorba ile başlanıyor haliyle ilk iki gün hem aç kalıp hemde doğum ansizin başladığı için süt olayı sıkıntı.
Yoksa emziriyorum çok şükür hatta oğlumda nerdeyse yaradan ve kanamaktan göğsumun ucu kopacaktı ama yinede temizleyip acıdan dişimi sika sika,gözümden yaş gelerek emzirdim.Hatta annem veya Kayinvalidem arada mama verelim bukadar eziyet etme kendine diyorlardı.

Benimde cok sıkıntılı hangi markayı kullanıyorsun

Harcamasız bir gün oldu çok şükür
tuce_tuce biletleri size yüklemeseler aslında ya
Yeni doğum yaptın uzak bi şehirde yaşıyorsunuz size masraf yaptırmamaları lazım
K kocelee neden size ayrımcılık yapılıyor kız evlat oldugunuz için mi
Çok zor bir durum ama ben senin yerinde olsam sanırım uzaklaşırım ailemden çünkü evladın kızı erkeği yoktur bunu yapan anne baba evladını haketmiyor

Burada giderlerinizi kontrol edebiliyor musunuz? Aylık market masrafı için limitiniz ne mesela biz bin TL ayirabiliyoruz market gezme dışarıda yeme vs için ama yetmiyor hiç eksiye düşmeden ay sonu gelmiyor savurganmiyiz yoksa normalmi acaba merak ediyorum

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. Dun evdeydim, laboratuvarimiz tasiniyor is yoktu, kizim biraz huysuzdu, az uyudu, benim cocuklara bir sey oluyor ben evdeyken, butun nazlari bana
Evde kalinca biraz mutfakta vakit gecirdim, somun ekmegi, acma/pogaca ve gelin pastasi yaptim. Esim kekli tatlilari pek sevmez, ilk defa yaptim, adi gelin pastasi tadina bak dedim, a evet ucuz dugun pastalarina benzemis gercekten dedi, ovdumu yerdi mi belli degil, yiyecek mecbur.

Valla kv nin dönüş biletini ben aldım kartımdan hiç vereyim filan demedi birde 4 kg fıstık aldık kg fiyatı 80 TL di annemlere de 2 kg alacağız eşim anneme parasını ödedim dedi kandırdı sırf almaz diye . Kv hiç oğlum yapma alma filan demedi valla sinirlerim bozuldu bak şimdi

Kanal tedavili dişimin kenarı kırıldı hahaha göbek fıtığı oldum birde doğumda oğlumdan kalan hatıralar

Kızlar bizde tek bir kredi kartı var onuda tatil satın aldıgımızda ya da eve büyük yüklü bir miktarda eşya aldıgımızda kullanırız
Maaş yatınca bütün giderlerin parasını ayırırız ödenecek fatura varsa öderiz
Kendimize bir bütçe ayırırız kişisel ihtiyaç yeme içme vb onun dışında kalan parayı birikime atarız ya da altın alırız
Bizde işler bu şekilde yürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…