- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #50.661
Kız evlat olduğunuz için mi bu ayrımcılık?Kızlar babamın bir sürü yatı katı var abim ve erkek kadeşim bolluk içinde yaşıyor ama biz umrunda değiliz.Böyle zihniyetteki insanlardan nefret ediyorum.
Yaaaa ne kadar haksızlıkKızlar babamın bir sürü yatı katı var abim ve erkek kadeşim bolluk içinde yaşıyor ama biz umrunda değiliz.Böyle zihniyetteki insanlardan nefret ediyorum.
Aynen canım el mahkum.AA evet o ayrıntıyı atladim.
Tabiki belli markalar .hangisi iyi gelirse
O gòrürde bırakirmıAyyyyyy evet ya büyük durmuyor ki küçük de mammmaaaaa diye peşinden dolanıyor
Olamaz ya .sen evladı degilmisin.hiç konuştunuzmu bunla ilgili ne söyluyorlarKızlar babamın bir sürü yatı katı var abim ve erkek kadeşim bolluk içinde yaşıyor ama biz umrunda değiliz.Böyle zihniyetteki insanlardan nefret ediyorum.
Ben de bi o süt yapan çaylardan haberdar değilim malesefİçinde çemen otunun olduğu süt çayları var onlardan kesin almalısın benim sütüm onun sayesinde geldi canım oğlum öyle sarılık olmadı gece uyumadım sürekli emzirdim . Sezeryan olduğunu bilmiyordum senin ondan söyledim
Benimde cok sıkıntılı hangi markayı kullanıyorsunBiliyorum canım indirime girdiğini ancak gerçekten sıkıntılı bir ağzım var. Belirli kullandığım markalar haricinde diş macunu alırsam diş tartarlarım çok fazla artıyor. Sonra dişçiye macunlara harcadığımdan daha fazla para harcamak zorunda kalıyorum.Burdan kar ettiğim içinde kendimi avutuyorum ne yapayım.
Valla kv nin dönüş biletini ben aldım kartımdan hiç vereyim filan demediHarcamasız bir gün oldu çok şükür
tuce_tuce biletleri size yüklemeseler aslında ya
Yeni doğum yaptın uzak bi şehirde yaşıyorsunuz size masraf yaptırmamaları lazım
K kocelee neden size ayrımcılık yapılıyor kız evlat oldugunuz için mi
Çok zor bir durum ama ben senin yerinde olsam sanırım uzaklaşırım ailemden çünkü evladın kızı erkeği yoktur bunu yapan anne baba evladını haketmiyor
Splat blackwood ve dentiste plus canımBenimde cok sıkıntılı hangi markayı kullanıyorsun
Dış eti çekilmesine iyi geliyor mu peki benim senelerdir var ve geçmiyor sürekli kanıyor muz yesem bile.Splat blackwood ve dentiste plus canım
Bende şimdiden araştırıyorum bana çekerse uyku problemi olmazAyyyyy o beyaz gürültü yü 4 ayy boyunca aralıksız her gece dinledik
Var zaten ilk alırken tüm haklarını gösteriyorİptal hakları var mı acaba o önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?