- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #50.621
Bence minnoş o citleride aşarKızlar tecrübeli anneler kızım 16 aylık ve tv ünitesine tırmanıyor saniye yalnız bırakamıyorum üniteyi kaldıracak yerim de yok duvara monte ettireyimsizce bu çitlerden alsam korur mu tv ye yaklaşabilir mi
Yok canm kızmam estafurullah
Benim sezeryan olacağı için ve bir gün akşamdan aç kalmam gerektiği için çocuk da haliyle aç dünyaya geliyor ve ilk gün süt gelme ihtimali zaten olmuyor 2.gün zar zor damla damla yenice gelmeye başlıyor haliyle çocuk 2 gün aç duramaz zaten 2 saat aç kalsa hemen sarılık oluyor.Oglumda da doğumdan çıkınca hemen emzirdik sırf uyarsın süt gelsin diye ama doktor mama da verelim ve her mizirdandiginda gelmese bile mutlaka saatte bir kez emzirin sezeryanda doğum süreci beklenmedik anda başlatıldığı için süt hemen gelmez ancak 24 saat içinde ve uyarildikca süt gelmeye baslar demisti.Niketimde öyle oldu.Hastanede o gün o telaş içinde bende yarı baygın halimle mama seçimi yapamam şimdiden karar verip son hafta da alır çantamıza koyarız diye düşündük.
Tabiki.Merhaba kızlar, bende katılabilir miyim?
Insallahhh çok merak ediyorum küçük adamımıAyyyy canım ne kadar güzel düşünmüş annen sizde öyle sağlıcakla kucağına alırsınız inşallah bebeğinizi
Ayyyyy keşke öyle bi imkan olsaydı severdik ağlayınca yerine koyardıkkkInsallahhh çok merak ediyorum küçük adamımıoğlumda çok merak içinde anne karninin içinden çıkarıp almak istiyorum sevip sevip yerine koyarız diyo
Güzel olur güzel olurYoktan yere nasilda masraf çıkıyo dimi.bende önümüzdeki ayı düşünüyorum. . 7 yıldan sonra kira vermeye başlicam.nasıl olcak acaba
Ayyyy vallahi en sonumda televizyonu kaldırıp atacamBence minnoş o citleride aşar
27 yaşındayım. Özel sektörde çalışıyorum. Eviliyim. İstanbulda yaşıyorum. İlk çocuğuma hamileyimTabiki.
Sizi tanıyabilir miyiz
Annemler Cumartesi dönecekler canım kp de öyle yatak döşek değilmiş ki kv gitti kp le cenaze cenaze geziyorlar tövbe tövbe ya köye filan gittiler bu soğukta .tuce_tuce annenler nezaman dönecek?Kayınpederin iyileştimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?