Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hava çok güzeldi bugün büyük kızım spora gitti küçüğümü de parka götürdüm dönüşte anneme gittik yemeğimizi yedik eve geçerken markete uğradık aldıklarım

Hindistan cevizi
Krema
Pasta tabanı
Nescafe
Et döner
Çikolata
Pirinç
Yufka
2 ekmek
Baklavalık yufka
250 grm tereyağ

Toplam harcama 65 tl👍👍👍👍

Hava çok güzeldi bugün büyük kızım spora gitti küçüğümü de parka götürdüm dönüşte anneme gittik yemeğimizi yedik eve geçerken markete uğradık aldıklarım

Hindistan cevizi
Krema
Pasta tabanı
Nescafe
Et döner
Çikolata
Pirinç
Yufka
2 ekmek
Baklavalık yufka
250 grm tereyağ

Toplam harcama 65 tl👍👍👍👍
sizin alıp yediklerinizi ben yesem 100 kg olurum yanlış anlama lütfen canım aldıklarınıza ve yediklerinize dikkat edin lütfen simdi yaslar genç zamanla ve yas ilerledikçe bunların acısı çıkıyor sağlığınız için dikkat edin cips salam sosis kola hazır döner krema pasta tabanı bunların bir çoğunu evde sağlıklı bir şekilde yapabilirsin inan ki hazır paket urun olarak sadece tuzlu çubuk ve eti puf ara-sira alıyoruz atistirmaliklarimiz kuru üzüm ceviz pestil badem fındık yemiyorlar demesin kimse eve başka paket urun almazsanız yiyorlar bunun dışında pasta pogaca kek börek kurabiye hepsi evde yapılabilir aman dikkat

sizin alıp yediklerinizi ben yesem 100 kg olurum yanlış anlama lütfen canım aldıklarınıza ve yediklerinize dikkat edin lütfen simdi yaslar genç zamanla ve yas ilerledikçe bunların acısı çıkıyor sağlığınız için dikkat edin cips salam sosis kola hazır döner krema pasta tabanı bunların bir çoğunu evde sağlıklı bir şekilde yapabilirsin inan ki hazır paket urun olarak sadece tuzlu çubuk ve eti puf ara-sira alıyoruz atistirmaliklarimiz kuru üzüm ceviz pestil badem fındık yemiyorlar demesin kimse eve başka paket urun almazsanız yiyorlar bunun dışında pasta pogaca kek börek kurabiye hepsi evde yapılabilir aman dikkat
Çok haklısın canım zaten Bugünler acayip kilo aldım dur demem lazım,,,,, aslında kek poğaçacı kurabiye bunların hepsini evde de kendim yapıyorum ama yine de hazır alınıyor,,,,

Çok haklısın canım zaten Bugünler acayip kilo aldım dur demem lazım,,,,, aslında kek poğaçacı kurabiye bunların hepsini evde de kendim yapıyorum ama yine de hazır alınıyor,,,,
inan ki sağlık gidiyor cocuklarda bu tarz beslenmeye alışıyor onlarada zarar veriyorsunuz büyüdükçe yemek alışkanlıklarını değiştirmek zor olacak daha cocuklar kucukken dikkat edin öyle alışsınlar

Oğlanı biraz dışarı çıkardım hava fena değildi. Tam eve geldik oğlanı giydirdim koltuğa oturdum deprem oldu. Allah beterinden korusun kış günü daha büyüğü gelmez başımıza inşallah

Akşam yemekte nohut pilav, dünden pırasa kavurması üstüne sarımsaklı yoğurt ve salata yedik.

Günün harcaması muz ve bitter çikolata %85 ( kendim için oğlana yedirmiyorum) 11 tl

bu şekilde günü kapadım. İyi akşamlar herkese

inan ki sağlık gidiyor cocuklarda bu tarz beslenmeye alışıyor onlarada zarar veriyorsunuz büyüdükçe yemek alışkanlıklarını değiştirmek zor olacak daha cocuklar kucukken dikkat edin öyle alışsınlar
Aynen büyük kızımın yemesi öyle işte değiştiremiyoruz akşam markete girmeyecektim illa ki girelim dedi girdik ve saçma sapan oldu😩😩

Bende pudingli çikolata sosu krema sosu kendim yapıyorum👍👍

Burada daha siz yoktunuz o zaman yemek listesi paylaşıyorduk öyle bende yazıyordum . Burada şuan İnan hatırlamıyorum kim ama bu listeyi siz mi yiyorsunuz çok fazla filan yazmıştı . Çok zoruma gitmişti bu yazılan . Burada kimsenin birşeyine karışmamaya çalışırım genelde ama Zeyno haklı canım dikkat edin sağlığınız önemli

Back
X