Bugün ne aldin kaç tl harcadin

:) yani eşinin bekarlıktan beri olan borcumu duruyor neyse benim kafam karıştı galiba.Sen yeni evli olmana ve genç olmana rağmen bu tasarruf ve birikim işini iyi beceriyorsun maşallah sana :) eminim eksi hesabıda doğru kullanıyorsundur.Ilerde kredi filan çekmek isterseniz bu eksi hesaplar filanda gecikme olarak görünür yalnız o yüzden sen yinede eksi hespaları mümkün olduğunca tam kapatmaya çalış

Aynen eşimin eksi hesabı geçen sene tam kapatıyorduk o ara arabayı değiştirdik yine o eksiyi kapatmak için bıraktığım parayı kullandık lazımdı birde bizim kredi kartı filan yok o para cidden iş gördü .

Cezalarda ki caydiricilik tabiki çok önemli ama diğer önemli nokta erkek egemen zihniyet.kadını ikinci sınıf gören bir toplum
Haklısın kadın çoğu kişi için 2.planda.belki kızanlar olucak ama herseyin bir boyutu olmalı sevgiliyken herseyi yasayor insanlar üstüne dayak yiyor yada sözlü şiddet görüyor ve hala aşığım diyosa bunda da bir sapkınlık olduğunu düşünüyorum

Günaydın.
Selamlar.
Bugünden itibaren aranıza dahil olmak istedim.
Doğum iznindeyim. Öğretmenim.
Maaş yattı.
Kira ve aidat ödemesi bende. Onu yaptım.
Kredi kartımı ödedim. 2000 civarıydı. Küçük kızımla hastanede yattık 4 gece. Karttan geçtik ay sonuydu. Yüksek geldi o yüzden.
1000 tl civarı kaldı. Kenara ayırdım. Altın hesabına atarım. Lazım oldukça bozarım.
Eşim ayın 1’inde maaş alır ben 15’inde.
Faturaların büyük çoğu ve kira bendedir. Tarihlerinden dolayı. Pazar market işlerini de ben yaparım. Harçlıklarımız ve birikimlerimiz ise eşimin maaşından karşılanır.

Hoşgeldiniz.
Birikim hedefiniz var mi

Normalde eşim parayı benim hesaba atar ödemeleri yaparım kalan parayı da çekerim nakit kullanırız. Karttan kullanmıyoruz parayı. Bu ay bana diyo parayı sana gönderince nereye gittiğini anlamiyom bu ay ben yonetcem dedi. Sinirlendim bende sanki ben fütursuzca harcıyorum. Günlük 50 TL alıyor çektiğim aradan bana soruyor nereye gidiyor diye. O kadar sinirlendim ki. Ödemeleri yaptım kalan parayı gondericem smdi ona o halletsin bu ay bakalım napacak .. kendime harçlık ayırıp gondericem kalanı

Günaydın..
Dün akşam 180 tl elektirik faturasıyla karşılaştım eve gidince
Hafta 3 makina çamaşır 3 makina kurutma 3-4 de bulaşık mak.calisiyor gündüz zaten kimse yok akşamda 9 da bütün ışıklar kapanır.Firin da 3-4kez çalıştı,ütüde haftalik calisiyor.her ay kullanımimiz hemen hemen aynı ölçüde. son 3 aylık fatura 118,138,180 şeklinde
Dün eşimin deterjan alışverişi dışında harcama yok bugünde olmaz insallah
Buzluktan yemek yapıyorum hep bu ara iyi oluyor.Aksama da dünden kalma kiyma ve domates soslu makarna var biraz,yanınada kuş başı etli patates yemeği yapayım diye düşündüm.
Salata ve yoğurt her akşam fix zaten.
Buzluktan vişnede kaynatayım oğlum seviyor.
Akşamları bu ara hepimiz hasta olduğumuz için ıhlamur içiyoruz,yanında kuru yemişle falan.
Yarın akşam da kahvaltı menüsü yaparım diye düşünüyorum.
Cuma saat 10.30 da karne alincakmis oğlum karnesini alınca babaannesine bırakacak eşim bizde akşam oraya gideriz yemek yer çayımızı içer döneriz evimize.
Bu haftayı böyle kapatırız inşallah.

Hoşbuldum
Ev peşinatı biriktirmeye çalışıyoruz. O yüzden altın hedefim yok. Bu yaz kendi evimize taşınmak istiyoruz. Şimdilik tek hedefimiz bu.
Siz nasıl hedefler koyuyorsunuz? Ben kararsızım..
İnşallah alırsınız bir an önce evinizi. Ne kadar peşinat o kadar iyi.
Şuan için ev yada başka bir mülk almak gibi niyetimiz yok bizim.
O yüzden aylık bir miktar kenara altın dolar olarak koymayı planlıyorum.
1yillik hedeflerimiz oluyor.
İlk sayfada var.
Bu yıl tekrar yazacagiz

merhaba kızlar
ödemeleri yaptım esım ayın ilk haftaları maas alıyor.o zmana kadar 500 tl kaldı yeter insAllah.
önümüzdeki ay arac kredimiz son 2262 yatırıyorduk 2.5 yıldır
Ohh 2262 size kalacak
Bizim de Mayıs'ta 1100 daha kalacak ve artık borcumuz olmicak inşallah .yani biz borclanmazsak.
Ev alma niyetin var mı uykucu

Ohh 2262 size kalacak
Bizim de Mayıs'ta 1100 daha kalacak ve artık borcumuz olmicak inşallah .yani biz borclanmazsak.
Ev alma niyetin var mı uykucu
var canım
suanki evimin civarında ıstıyorum ama 400ten asagı bı tane bıle yok.biz max 350 bakıyoruz ama sonumuz ne olur bılmıyorum, yavas yavas ıcımıze sınecek bir ev arıcaz ınsAllah. cunku yıllarca kredi ödeyecegız nasıp olursa, en azından ıstedıgım evı aldık ona ödüyorum diye teselli ederim kendımi. bi tane alalım sonra degısırız büyütürüz vs mantıgında degılım.

Çok güzel. İnşallah kafana göre bulursun canım.
Peşinatı fazla biriktirmeye bak

Çok güzel. İnşallah kafana göre bulursun canım.
Peşinatı fazla biriktirmeye bak
ınsAllah canım
pesinat için altınlarım var onlara ilave arabayı da satmamız gerekıyor. ama satmak ıstemıyorum ben belirsiz biraz. satmamak için de daha ck bırıktırmem gerekıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…