- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #51.201
Daha iyi olur insallahKızım anjıyo olalı 40 gün olacak
700 gr almış anjiyodan bu yana kilo alamıyordu iştahı yoktu şükürler olsun toparlanmaya başladı
:) yani eşinin bekarlıktan beri olan borcumu duruyorsürekli eksiye düşmüyoruz aslında çok uzun zamandır eksi hesap açık eşimin bekarlığından kalma evlendikten sonra ekstra birşey yapmadık yani . Toplasam 100 TL faiz kesiyor oda her ay yatan promosyonu hiç hesaba katmıyorum.
Aynen eşimin eksi hesabı geçen sene tam kapatıyorduk o ara arabayı değiştirdik yine o eksiyi kapatmak için bıraktığım parayı kullandık lazımdı birde bizim kredi kartı filan yok o para cidden iş gördü .:) yani eşinin bekarlıktan beri olan borcumu duruyorneyse benim kafam karıştı galiba.Sen yeni evli olmana ve genç olmana rağmen bu tasarruf ve birikim işini iyi beceriyorsun maşallah sana :) eminim eksi hesabıda doğru kullanıyorsundur.Ilerde kredi filan çekmek isterseniz bu eksi hesaplar filanda gecikme olarak görünür yalnız o yüzden sen yinede eksi hespaları mümkün olduğunca tam kapatmaya çalış
Haklısın kadın çoğu kişi için 2.planda.belki kızanlar olucak ama herseyin bir boyutu olmalı sevgiliyken herseyi yasayor insanlar üstüne dayak yiyor yada sözlü şiddet görüyor ve hala aşığım diyosa bunda da bir sapkınlık olduğunu düşünüyorumCezalarda ki caydiricilik tabiki çok önemli ama diğer önemli nokta erkek egemen zihniyet.kadını ikinci sınıf gören bir toplum
Hoşgeldiniz.Günaydın.
Selamlar.
Bugünden itibaren aranıza dahil olmak istedim.
Doğum iznindeyim. Öğretmenim.
Maaş yattı.
Kira ve aidat ödemesi bende. Onu yaptım.
Kredi kartımı ödedim. 2000 civarıydı. Küçük kızımla hastanede yattık 4 gece. Karttan geçtik ay sonuydu. Yüksek geldi o yüzden.
1000 tl civarı kaldı. Kenara ayırdım. Altın hesabına atarım. Lazım oldukça bozarım.
Eşim ayın 1’inde maaş alır ben 15’inde.
Faturaların büyük çoğu ve kira bendedir. Tarihlerinden dolayı. Pazar market işlerini de ben yaparım. Harçlıklarımız ve birikimlerimiz ise eşimin maaşından karşılanır.
Hoşgeldiniz.
Birikim hedefiniz var mi
İnşallah alırsınız bir an önce evinizi. Ne kadar peşinat o kadar iyi.Hoşbuldum
Ev peşinatı biriktirmeye çalışıyoruz. O yüzden altın hedefim yok. Bu yaz kendi evimize taşınmak istiyoruz. Şimdilik tek hedefimiz bu.
Siz nasıl hedefler koyuyorsunuz? Ben kararsızım..
Ohh 2262 size kalacakmerhaba kızlar
ödemeleri yaptım esım ayın ilk haftaları maas alıyor.o zmana kadar 500 tl kaldı yeter insAllah.
önümüzdeki ay arac kredimiz son2262 yatırıyorduk 2.5 yıldır
var canımOhh 2262 size kalacak
Bizim de Mayıs'ta 1100 daha kalacak ve artık borcumuz olmicak inşallah .yani biz borclanmazsak.
Ev alma niyetin var mı uykucu
Çok güzel. İnşallah kafana göre bulursun canım.var canım
suanki evimin civarında ıstıyorum ama 400ten asagı bı tane bıle yok.biz max 350 bakıyoruz ama sonumuz ne olur bılmıyorum, yavas yavas ıcımıze sınecek bir ev arıcaz ınsAllah. cunku yıllarca kredi ödeyecegız nasıp olursa, en azından ıstedıgım evı aldık ona ödüyorum diye teselli ederim kendımi. bi tane alalım sonra degısırız büyütürüz vs mantıgında degılım.
ınsAllah canımÇok güzel. İnşallah kafana göre bulursun canım.
Peşinatı fazla biriktirmeye bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?