- 19 Ağustos 2017
- 409
- 842
- 53
- 42
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #51.241
Kızlar hedefleri yazalım mi.
Biliyorsunuz 1 yıllık hedefler koyup ,belirlediğimiz hedefleri sayfanın başına yazıyoruz.
Bazı arkadaşlar dönüş yapmadı listede.
Lütfen takipte olalım. Birikim hedeflerimize ulaşmaya çaba gösterelim.
Ben 2019 hedefime ulaşamadım fakat epey yaklaştımburdan yazmıştım Aralık ayı sonunda.
Şimdi 2020 hedeflerimizde sıra.
2020ocak itibariyle 1 yıllık hedefim 25 tam altın.
Yazdırmak isteyenleri bekliyorum.
2 yillik evliyim. 3 aylik bebegim var. Çalışmıyorum. 2012den beri okuyan ogretmenim. Insallah mezun olursam meslegimi yapicam
Fizikiyi bozdurmak zor gelir diye düşündüm. Bir de biriktirdigimi kimseye soylememem lazim. Sonra vermek icin aliyorlar ama benim biriktirme hevesim kaciyorİhtiyaç olunca fiziki de olsa bankada da olsa bozuluyor malesef.
Hangisini daha çok seviyorsan öyle biriktirebilirsin bence
Çok çok haklısın.Fizikiyi bozdurmak zor gelir diye düşündüm. Bir de biriktirdigimi kimseye soylememem lazim. Sonra vermek icin aliyorlar ama benim biriktirme hevesim kaciyor
Canım kapalı çeyrek altın alıyorum ben. 491 tl aldımÇeyrek ne kadar.
Bereketli olsun canim
Amigurumi ipi oluyormuş zaten,normal ipten de yapikiyormuki?Canım ben yapıyorum ve video izleyerek başladım yapmaya gayet yaparsın yeterki ipinize kaliteli al
Yaparsın canım YouTube de video izle ama kaliteli tığ ve ip lazım
[/QUOTE
Istiyorum yapmak bikac gün video izliyim tam kafamda netlessin sonra iyi bir ip ve tığ alıp denemek istiyorum enazindan.
Kızlar hedefleri yazalım mi.
Biliyorsunuz 1 yıllık hedefler koyup ,belirlediğimiz hedefleri sayfanın başına yazıyoruz.
Bazı arkadaşlar dönüş yapmadı listede.
Lütfen takipte olalım. Birikim hedeflerimize ulaşmaya çaba gösterelim.
Ben 2019 hedefime ulaşamadım fakat epey yaklaştımburdan yazmıştım Aralık ayı sonunda.
Şimdi 2020 hedeflerimizde sıra.
2020ocak itibariyle 1 yıllık hedefim 25 tam altın.
Yazdırmak isteyenleri bekliyorum.
Onların ipleride kalite kalite ya gazzal baby yada catania güzel oluyorAmigurumi ipi oluyormuş zaten,normal ipten de yapikiyormuki?
Slm cnm ben de 12 çeyrek ve 12 gr altın hedefledim. İnş bu sene tutar .2020 birikim hedeflerimiz(2020 ocak-2020 Aralık)
1-pure hazel 25 tam altın.
2-Umay- 12 çeyrek altın
3- E Esmaelif39 24 gram altin
4-zerya271210 36gram altin
5-kronikuykucu 40.000 TL
6-Kmsl Hnd 12çeyrek altin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?