- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #51.221
canım birikim yapayım diye bekledikçe de ev fiyatları artıyorınsAllah canım
pesinat için altınlarım var onlara ilave arabayı da satmamız gerekıyor. ama satmak ıstemıyorum ben belirsiz biraz. satmamak için de daha ck bırıktırmem gerekıyor
amin canım Allah razı olsun, bi yandan ev arayıp bulana kadar bı yandan bırıktırelim diyoruz.canım birikim yapayım diye bekledikçe de ev fiyatları artıyor
Araba da olmazsa olmaz evden daha önemli hele ki çocuk da varsa
Allah gönlünüze göre versin
Aa çok iyi gerçekten.kilosu 5liraSelam kızlar
Bugün Carrefoursa da balıklarindirime girecekmiş, eşim 1 kasa hamsi alıcak, 15 kg 75 lira çok iyi bence.. yarısını kayınvalidemlere vereceğim.. kalanı buzluğa
Canım ben yapıyorum ve video izleyerek başladım yapmaya gayet yaparsın yeterki ipinize kaliteli alYaa ben amigurumi yapmak istiyorum bebegim için becerebilirmiyim sizce?Tığ tutmasını biliyorum birisi bişey başlayıp gösterirse de örebiliyorum acaba video izleyerek yapabilirmiyim ki.Tuce sen yapıyordun gibi aklımda kalmış biraz bilgi verirmisin becerebilirmiyim sence?başka yapan arkadaşlar varsa onlardan da bilgi rica ediyorum video izleyerek becerebilirmiyim sizce.
EvetAa çok iyi gerçekten.kilosu 5lira
Çeyrek ne kadar.Selam kızlar.Borçlarımı ödedim 2 çeyrek aldım.Maaşım bitti.Bu ay eşimden geçinirim artık
Ben dun sordum eski tarihliye 484 lira dediÇeyrek ne kadar.
Bereketli olsun canim
Evet şimdide 479 gösteriyor.Ben dun sordum eski tarihliye 484 lira dedi
Bankada 470lerde gosteriyordu halbuki
Kızlar hedefleri yazalım mi.
Biliyorsunuz 1 yıllık hedefler koyup ,belirlediğimiz hedefleri sayfanın başına yazıyoruz.
Bazı arkadaşlar dönüş yapmadı listede.
Lütfen takipte olalım. Birikim hedeflerimize ulaşmaya çaba gösterelim.
Ben 2019 hedefime ulaşamadım fakat epey yaklaştımburdan yazmıştım Aralık ayı sonunda.
Şimdi 2020 hedeflerimizde sıra.
2020ocak itibariyle 1 yıllık hedefim 25 tam altın.
Yazdırmak isteyenleri bekliyorum.
İhtiyaç olunca fiziki de olsa bankada da olsa bozuluyor malesef.Bankada biriktirdigim gramlar oyle boyle carcur olacak
70 gramdi. 5 birine verdim 5 gr esime verdim. Kaldi 60 gr.
Simdi motosiklet alicaz onun icin de 8bin liralik bozdurmam gerekicek
Eminim yerine de koyulmaz bunlar artık
Bozdurup fiziki mi alsam
Evde de oglumun altinlari var. Takilarim var. Hepsini yazin tatile gitmeden once kasa kirlayip kasaya mi koysam??
Yaparsın canım YouTube de video izle ama kaliteli tığ ve ip lazımYaa ben amigurumi yapmak istiyorum bebegim için becerebilirmiyim sizce?Tığ tutmasını biliyorum birisi bişey başlayıp gösterirse de örebiliyorum acaba video izleyerek yapabilirmiyim ki.Tuce sen yapıyordun gibi aklımda kalmış biraz bilgi verirmisin becerebilirmiyim sence?başka yapan arkadaşlar varsa onlardan da bilgi rica ediyorum video izleyerek becerebilirmiyim sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?