Bugün ne aldin kaç tl harcadin

ınsAllah canım
pesinat için altınlarım var onlara ilave arabayı da satmamız gerekıyor. ama satmak ıstemıyorum ben belirsiz biraz. satmamak için de daha ck bırıktırmem gerekıyor
canım birikim yapayım diye bekledikçe de ev fiyatları artıyor
Araba da olmazsa olmaz evden daha önemli hele ki çocuk da varsa
Allah gönlünüze göre versin

Kredi,kira,kredi kartları,mtv,aidat hepsini hesapladım eşim ödeyecek bende kendi kartımı yatırdım.Kalan parayla birikim için biraz fiziki biraz bankadan alım yapmak istiyorum.Belki hepsıyle bankadan alırım.Eşim yarın gönderir kalan parayı.Altın biraz daha düşerse süper olacak

Yaa ben amigurumi yapmak istiyorum bebegim için becerebilirmiyim sizce?Tığ tutmasını biliyorum birisi bişey başlayıp gösterirse de örebiliyorum acaba video izleyerek yapabilirmiyim ki.Tuce sen yapıyordun gibi aklımda kalmış biraz bilgi verirmisin becerebilirmiyim sence?başka yapan arkadaşlar varsa onlardan da bilgi rica ediyorum video izleyerek becerebilirmiyim sizce.

Canım ben yapıyorum ve video izleyerek başladım yapmaya gayet yaparsın yeterki ipinize kaliteli al

Bankada biriktirdigim gramlar oyle boyle carcur olacak

70 gramdi. 5 birine verdim 5 gr esime verdim. Kaldi 60 gr.

Simdi motosiklet alicaz onun icin de 8bin liralik bozdurmam gerekicek

Eminim yerine de koyulmaz bunlar artık

Bozdurup fiziki mi alsam

Evde de oglumun altinlari var. Takilarim var. Hepsini yazin tatile gitmeden once kasa kirlayip kasaya mi koysam??

Kızlar hedefleri yazalım mi.

Biliyorsunuz 1 yıllık hedefler koyup ,belirlediğimiz hedefleri sayfanın başına yazıyoruz.
Bazı arkadaşlar dönüş yapmadı listede.
Lütfen takipte olalım. Birikim hedeflerimize ulaşmaya çaba gösterelim.

Ben 2019 hedefime ulaşamadım fakat epey yaklaştım burdan yazmıştım Aralık ayı sonunda.
Şimdi 2020 hedeflerimizde sıra.

2020ocak itibariyle 1 yıllık hedefim 25 tam altın.
Yazdırmak isteyenleri bekliyorum.

Benim de hedefim 12 ceyrek almak.
Gecen yil uçuk bur hedef koydum gerceklestiremedim.

Bu sefer daha ayaklari yere basan hedef koyuyorum. Her ay 1 ceyrek altin olsun

İhtiyaç olunca fiziki de olsa bankada da olsa bozuluyor malesef.
Hangisini daha çok seviyorsan öyle biriktirebilirsin bence

Yaparsın canım YouTube de video izle ama kaliteli tığ ve ip lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…