Bugün ne aldin kaç tl harcadin

287 lira doğal gaz faturası geldi gecen ama en fazla mart ortasına kadar yanar galiba çünkü hava simdi bile sicak burda
Ayyyy hesaplıyorum bu hızla giderse 420 TL kesin gelecek bize ve ev 22 derece kendimi kesesim geliyor dışarı 8 derece filan

Evet canım bide 3 petek yaniyo mutfak güneş aliyo 4 5 gün felan yanmıştır oğlumun odası bide oturma odası yandı sadece
Rabbim herkese ödeme kolaylığı verdin canım gerçekten hayat çok pahalı bir dışarı çıkıyoruz dünya para gidiyor bi de alınan hiç birşey yok paranın hiç bereketi yok

Rabbim herkese ödeme kolaylığı verdin canım gerçekten hayat çok pahalı bir dışarı çıkıyoruz dünya para gidiyor bi de alınan hiç birşey yok paranın hiç bereketi yok
Asla bereket yok . Hadi bu kadar zam oluyo maaşlara ne kadar yansıyo o enflasyonu hesaplayanlar fiyatlari nerden öğreniyosa açıklama yapsalarda oralara gidip alışveriş yapsak millet para icin ölüyo öldürüyo artik yaa ne hallere geldik

Kızlar anne sütü buzdolabını altında kaç saat kalabilir acaba

Allah hepimize bol bol alıp görmeyi nasip etsin inşallah :) böyle bakıp bakıp anlatalım

Nacizane tavsiyem alacağının markası belli ise ebebek dışında online alışveriş. Ebebek kendi ürünleri dışında pahalı bir mağaza.
Alacağım emzik ve biberon avent ama bunları görmeden almam mumkun değil çünkü biberon ve emzik konusunda ilk oglumda çok çektik.Arastirdim kaç aydır sorup soruşturdum kullananlarda avent öneriyor.E bebekte ve kendi sitesinde fiyatları aynı,hatta diğer sitelerde fiyatlar pahalı.Bende mağazadan gorerek almaya karar verdim.

Bende pusuda bekliyorum Eşim yarında gönderecek Bugun biraz yarın biraz alırım
evimiz satılsaydı hayırlısıyla elimiz biraz bollaşırdı birikim yapardım çok canım sıkılıyor birsürü kredi ödüyoruz ben birikime devam etseydim çok güzel olurdu

6 saat filan canım
Canım oda sıcaklığında 3 saat.Buzdolabında 3 gün.Derin dondurucuda 3 ay.Normal buzluklarda 1 ay.
3gün kalıyor buzdolabında ama direk sağar sağmaz buzdolabına koyulmaz demişti bizim doktorumuz bi 15 dakika dışarda sıcağı gitmesi gerekiyormuş
Teşekkür ediyorum kızlar hiç öyle sağmadım ama Cumartesi dışarı çıkmak istiyoruz belki sağar denerim diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…