- 11 Mart 2013
- 33.640
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.997
- 798
- 32
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #51.381
Avent emzik kullanıyoruz e bebekten aldım aldığım en önemli ve gerekli şeymiş şimdi anlıyoruz valla verdiğim para helalAlacağım emzik ve biberon avent ama bunları görmeden almam mumkun değil çünkü biberon ve emzik konusunda ilk oglumda çok çektik.Arastirdim kaç aydır sorup soruşturdum kullananlarda avent öneriyor.E bebekte ve kendi sitesinde fiyatları aynı,hatta diğer sitelerde fiyatlar pahalı.Bende mağazadan gorerek almaya karar verdim.
Amiinnn insallahhhCanım paranız daha da bereketli oldun inşallahhhhh özel okul gerçekten çok maliyetli
Evet sanada sormuştum marka ve model sende avent sof önermiştin.Bende avent soft alicam kullanan bir kaç arkadaşım daha onu önerdi.Avent emzik kullanıyoruz e bebekten aldım aldığım en önemli ve gerekli şeymiş şimdi anlıyoruz valla verdiğim para helal
3 gün canım. eger yarım yarımları bırlestırmek ıstersen aynı ısıda olmalarına dikkat et.Kızlar anne sütü buzdolabını altında kaç saat kalabilir acaba
Annem lafı ile paralamıştı beni bi emziğe o para verilir mi diyeEvet sanada sormuştum marka ve model sende avent sof önermiştin.Bende avent soft alicam kullanan bir kaç arkadaşım daha onu önerdi.
Tuçe oğlun emzik almasa kucağından hic inmez ve seni emzik niyetine kullanır çok şanslisin bu anlamda.cok cektik bu konuda ve oglum kolikti durmaksızın ağlıyordu ve sadece emerken ağlaması kesiliyordu ama homurtulari devam ediyordu emerkendoktorumuz bile ozaman pekmezi sulandirip emziğin ucunu batir vermeye calis diye oneride bulunmustu.Onu bile denedik ama malesef basarisiz olmustuk.
Onun için 100 tl de olsa 200 de olsa yeterki alsin ben para vermeye raziyim.
Ben ayarlanabilir baston Bebek Arabası aldım.yeni.Annem lafı ile paralamıştı beni bi emziğe o para verilir mi diyeaferin dedi sonra bana . Birde bebek arabasını iyiki şimdi aldık biz yemek yerken ben yemek temizlik yaparken abi bebeğim bebek arabasında yatıyor
Aynı biz vallaBen ayarlanabilir baston Bebek Arabası aldım.yeni.
iyi ki almışım. Evde geziyoruz. Uyuyoruz.
Ben mutfaktayken yanımda duruyor.
Abisinin yanında TV izliyor. Ağlarsa abisi koridorda gezdiriyor. Süper oldu yani böyle
Tamam canım teşekkür ediyorum3 gün canım. eger yarım yarımları bırlestırmek ıstersen aynı ısıda olmalarına dikkat et.
Annemlerdeyiz canım oturuyoruzİyi akşamlar kızlar.Neler yapıyorsunuz ?
İyi akşamlar canım afiyet olsunSelam kızlar
görümceme gidip geldik oğlumla
Sağolsun birsürü şey hazırlamış çok yedim valla şiştim
Eve geldik eşim de gelmişti oğlanı uyuttuk beraber
Çay içiyoruz şimdi
18 tl yol parası
23 tl giderken birşeyler aldım
Böylece günü kapadım
yarın inşallah sıfır harcama olur
İyi akşamlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?