Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Avent emzik kullanıyoruz e bebekten aldım aldığım en önemli ve gerekli şeymiş şimdi anlıyoruz valla verdiğim para helal

Canım paranız daha da bereketli oldun inşallahhhhh özel okul gerçekten çok maliyetli
Amiinnn insallahhhrabbim kimseye muhtaç etmesin borç harç içinde bırakmasın yeter,ogullarimizi layiginya yetistirip okutalim,kendi kendimize yetelim kenarda cok degil 3 kuruş dar gün paramız olsun başka bişeyde gözümüz yok eşiminde benimde.

Avent emzik kullanıyoruz e bebekten aldım aldığım en önemli ve gerekli şeymiş şimdi anlıyoruz valla verdiğim para helal
Evet sanada sormuştum marka ve model sende avent sof önermiştin.Bende avent soft alicam kullanan bir kaç arkadaşım daha onu önerdi.
Tuçe oğlun emzik almasa kucağından hic inmez ve seni emzik niyetine kullanır çok şanslisin bu anlamda.cok cektik bu konuda ve oglum kolikti durmaksızın ağlıyordu ve sadece emerken ağlaması kesiliyordu ama homurtulari devam ediyordu emerken doktorumuz bile ozaman pekmezi sulandirip emziğin ucunu batir vermeye calis diye oneride bulunmustu.Onu bile denedik ama malesef basarisiz olmustuk.
Onun için 100 tl de olsa 200 de olsa yeterki alsin ben para vermeye raziyim.

Annem lafı ile paralamıştı beni bi emziğe o para verilir mi diye aferin dedi sonra bana . Birde bebek arabasını iyiki şimdi aldık biz yemek yerken ben yemek temizlik yaparken abi bebeğim bebek arabasında yatıyor

Annem lafı ile paralamıştı beni bi emziğe o para verilir mi diye aferin dedi sonra bana . Birde bebek arabasını iyiki şimdi aldık biz yemek yerken ben yemek temizlik yaparken abi bebeğim bebek arabasında yatıyor
Ben ayarlanabilir baston Bebek Arabası aldım.yeni.
iyi ki almışım. Evde geziyoruz. Uyuyoruz.
Ben mutfaktayken yanımda duruyor.
Abisinin yanında TV izliyor. Ağlarsa abisi koridorda gezdiriyor. Süper oldu yani böyle

Ben ayarlanabilir baston Bebek Arabası aldım.yeni.
iyi ki almışım. Evde geziyoruz. Uyuyoruz.
Ben mutfaktayken yanımda duruyor.
Abisinin yanında TV izliyor. Ağlarsa abisi koridorda gezdiriyor. Süper oldu yani böyle
Aynı biz valla

Selam kızlar

görümceme gidip geldik oğlumla
Sağolsun birsürü şey hazırlamış çok yedim valla şiştim
Eve geldik eşim de gelmişti oğlanı uyuttuk beraber
Çay içiyoruz şimdi

18 tl yol parası
23 tl giderken birşeyler aldım
Böylece günü kapadım

yarın inşallah sıfır harcama olur
İyi akşamlar herkese

İyi akşamlar canım afiyet olsun

Çocukları yıkadım saçlarını güzelce taradım bağladım yarın karne alacak kızım bakan gelecekmiş ismini öğrettim fotografını gösterdim eğitim hayatı boyunca güzel anılar biriktirir inşallah. Yarın abim ameliyat olacak akşama dogru gideriz hastaneye aöf final sınavım var pazar günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…