Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eşim sabah işe gitti biz de oğlanla kahvaltı yaptık

şimdi uyuyor ben de yoğurt mayalayacağım sonra bulaşık makinesi çalışacak

uyanınca hazırlanıp çıkarız görümceme gideceğiz biraz değişiklik olsun oğluma, halasıyla oynar vakit geçer

kış mevsimini severim ama çocuk olunca çok sıkıntı oluyor ya. Soğukta fazla çıkaramıyorsun çocuğu evde de sıkılıyor enerjisini atamıyor. Sonrası gereksiz bağırıp ağlamalar oyuncakları fırlatmalar küsmeler

bugün harcamam yol parası olur giderken dolmuşla akşam dönerken taksiyle dönerim ortalama 20 tl
Giderken de birşeyler alırım elim boş gitmeyi sevmiyorum
Ortalama 50 tl gibi bir harcama olur sanıyorum

Beslenme şahane püre burnu açık temizliyorum zaten bakıyorum hep

Beslenme şahane püre burnu açık temizliyorum zaten bakıyorum hep
Benim dediğimi der büyük ihtimal.
6aya kadar burunda tıkanıklık hissi hışırtı oluyormuş.
Ama tam tıkanıklık ,memeyi emmeme durumu asla olmicak. Sen izotonikle mutlaka temizle.
Bir de soğuk buhar makinen olsun.
Oda en az nem 45 olacak.

Nacizane tavsiyem alacağının markası belli ise ebebek dışında online alışveriş. Ebebek kendi ürünleri dışında pahalı bir mağaza.

Evet o yüzden kasada şok olmadım bide indirimli ürünler vardi biraz stok yaptim dis macunu duş jeli felan
İyi yapmışsın 500 harcama iyi bu durumda. Bizim de misafir geleceği için evde et süt yumurta peynir sucuk her şey tükendiğinden sağlam bi alışveriş yaptık 800 tuttu yaklaşık, bakalım ne kadar yeter Allah bereket versin.

Işte mesela bu aldiklarimiz 10 gün en fazla gider millet aylik aliyomus bidaha markete gitmiyomus ya ben çok sasiriyorum. Bizimde martta gelir misafirlerimiz ama onlar da bize baya masraf yapıp geliyolar memleketten baya seyler getiriyolar cok seviniyorum kendi yaptıkları tereyağı peynir felan

Selam kızlar
Bende banka hesabından 10 gr altın alacaktım, siz fiziki alınca, bana da bir heves geldi
eşime dedim sana havale yapıcağm, 6 ad çeyrek al
Akşam için; taze fasulye, pilav ve mercimek çorbası yaptım..
Annem taze fasulyeyi konserve şeklinde yapıp vermişti, böyle çok lezzetli oluyor gerçekten, buzluktakini pek sevmemiştik..
Tlc de ağır yaşamları izliyorum

Valla bakıcam kaç gün gidicek takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…