- 7 Ağustos 2019
- 626
- 783
- 33
- 31
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #51.321
Kaçtan vermeliydi kiKızlar altınbaş’tan gram altın aldım 290’dan verdi neden öyle yaptı sizce. Karton kılıfsızdı ondan mı acaba.
Beslenme şahane püreCanım bebeğin emmesi nasıl.
Burnu tıkalı mı.
Beslenmeyi ve uykuyu etkilemiyorsa sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Doktor az biraz hışırtınin (burnunda) 6 aya kadar normal olabileceğini söylemişti.
Yine de bir doktora götürüp görüşünü al
Duanıza canı Gönül’den amin diyorumBu yil tüm isteyenlere (vebize) icimize sinecek güzel bir ev nasip olsun insllh
Istanbul Avcialrda oturuyrm deprem tedirgin etsede saglam olan bir binadan
Benim dediğimi der büyük ihtimal.Beslenme şahane püreburnu açık temizliyorum zaten bakıyorum hep
Sizin mayış ne kadar kiiizCanım 6000 ile bunları yapıyorsanız bence çokkk iyi maşallahhhhh
Ucu ucuna yetiriyoruz para artmıyor malesef.Ancak işte gram alabiliyorum onu da bu ay alamadım.sanirim önümüzdeki ay da alamam şehir dışına çıkacağız.bebegin biberon emzik v.s gibi eksikleri var onları alacagiz e bebekten sanırım 300 falan tutar.Kendime daha 1 tane tişört bile almadım.5 aydır hep idare ile gün geçiriyoruz
İnternette gram altın 293 görünüyor, mobil bankadan da almak istesem 293 diyor. Adam 290’dan verince neden acaba dedm, tabi vaktinde kendisine soramadım çünk ü sonradan nette kontrol edebildim.Kaçtan vermeliydi ki
Et pahalı.Dün 500 lira gitti alışverişte et kıyma cay peynir felan aldik yani normal galiba bu kadar tutması
Evet o yüzden kasada şok olmadımEt pahalı.
Çay ve peynir de pahalı malesef gider
İyi yapmışsın 500 harcama iyi bu durumda. Bizim de misafir geleceği için evde et süt yumurta peynir sucuk her şey tükendiğinden sağlam bi alışveriş yaptık 800 tuttu yaklaşık, bakalım ne kadar yeter Allah bereket versin.Evet o yüzden kasada şok olmadımbide indirimli ürünler vardi biraz stok yaptim dis macunu duş jeli felan
Işte mesela bu aldiklarimiz 10 gün en fazla gider millet aylik aliyomus bidaha markete gitmiyomus ya ben çok sasiriyorum. Bizimde martta gelir misafirlerimiz ama onlar da bize baya masraf yapıp geliyolar memleketten baya seyler getiriyolar cok seviniyorum kendi yaptıkları tereyağı peynir felanİyi yapmışsın 500 harcama iyi bu durumda. Bizim de misafir geleceği için evde et süt yumurta peynir sucuk her şey tükendiğinden sağlam bi alışveriş yaptık 800 tuttu yaklaşık, bakalım ne kadar yeter Allah bereket versin.
Valla bakıcam kaç gün gidicek takipteyimIşte mesela bu aldiklarimiz 10 gün en fazla gider millet aylik aliyomus bidaha markete gitmiyomus ya ben çok sasiriyorum. Bizimde martta gelir misafirlerimiz ama onlar da bize baya masraf yapıp geliyolar memleketten baya seyler getiriyolar cok seviniyorum kendi yaptıkları tereyağı peynir felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?