Bugün ne aldin kaç tl harcadin

tüm depremi hisseden herkesebüyük geçmiş olsun kızlar... annemler ta Tokat’tan hissetmişler biz hissetmedik Çankırıda

Üç beş kuruş fazla kazanmak için bina malzemesinden çalan insanların iki yakası bir araya gelmesin inşallah

aynı deprem istanbulda olsaydı şuan daha arama kurtarma çalışmaları bile başlayamamış olurdu. Büyük bir kaos olurdu 15 milyonluk şehir. Ve istanbul da yaşayacak bunu. Allah hepimizi korusun önlemlerimizi alalım lütfen

Eylüldeki depremden beri deprem çantam yatağımın kenarında duruyor , kafamda yaşam üçgen yerlerini belirledim o an panikle ne kadar yapabilirim bilmiyorum ama elimden bu kadarı geliyor

Gece düzgün uyuyamadım.
Şimdi kalkabildim.
Bir baba evlatlarina siper olmuş bir resmi vardı. Yanında minicik bebek.
O beni çok etkiledi.
Sütüm kesilecek diye korkuyorum. O bebek çok etkiledi.
Canim o video cok eski göruntulermis. Hepimizin akli onlarda ama bakma görsellere felan millet sahte hesap acip suan göçuk altimdayim yardim edin felan yazmis iyice kafayi yediler.

Kizilayin sms le 10 lira bağis istemesine ne demeli suriyeliler icin bilmem kac yardim tırımiz var diyip övünen adam para topluyacakti. Firsatci cok tepki cekince silmis

Yerel bir markette indirim vardı. Oraya çıktık biraz hem hava alayım dedim. Yoksa iyice kötü olacağım. Yeni anneyim o yüzden bu kadar etkilendim galiba.
100 TL gitti. Çoğu şeyim yedekli.
Sadece sıvıyağ stogum yok. Çoğunlukla zeytinyağı kullanıyoruz ama ayçiçek yağı da lazım oluyor.

Habertürk ten canlı izliyoruz.
Birkaç kişi sağ kurtuldu göçükten.

Bende izledim cok korkuyorum memlekete gitmek istiyorum

Sözde 2 gün para harcamayacaktım.Araba yok serviste arkadan çarpmışlardı ancak yapılıyor.Migrosta indirim var çocukla gidemem diye netten siparıs verdim.
2 tane persil sıvı deterjan 33 yıkamalık.
3 paket ped
2 tane 5 litre su
5 tane buzdolabı poşeti
2 tane cop poseti
4 tane tek içimlik süt
100 tl tuttu.
Stoklarım sağlam Allah sağlıkla yemeyi nasıp etsin.

Canim o video cok eski göruntulermis. Hepimizin akli onlarda ama bakma görsellere felan millet sahte hesap acip suan göçuk altimdayim yardim edin felan yazmis iyice kafayi yediler.
İnsanlar çok acımasız.Zaten zamanla yarışıyorlar birde insanları yanıltıp duygularıyla oynuyorlar.Cok sinir oldum nasıl vicdansız bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…