- 11 Mart 2013
- 33.674
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.052
- 798
- 32
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #52.381
Iyi geceler kizlar yataga yeni girdim. Elazig merkezdeyiz ve cok kotu sallandikesim kendini oglanin uzerine atti kanepenin dibine yatirdi benide bir koluyla esyalardan uzak tutup yanina yatirmaya calisiyordu cok kotuydu. Kizim yatak odasindaydi ev o kadar kotu sallandiki gidemedim yanina. Daha kurtulamayiz dedim. Ust komsu geldi hemen evde durmayin cikin dedi cocuklari sardik sarmaladik ciktik hemen o sirada annem ve babam geldi kapiya babam beni gorunce agladi. Hep beraber arabaya bindik bir tanidigin cafesine gittik. Herkes disardaydi arabasi olmayan yorganini battaniyesini alip cikmisti cok kotu bir
manzaraydi. Kuzenim enkaz olan yerlerden birine yardima gitti olu ve yaralilar var dediAllah enkazda olanlari bir an once kurtarsin insallah olenlerede rahmet eylesin. Bir kac akrabanin evinde hasar var. Allah daha beterinden saklasin..
Canim o video cok eski göruntulermis. Hepimizin akli onlarda ama bakma görsellere felan millet sahte hesap acip suan göçuk altimdayim yardim edin felan yazmis iyice kafayi yediler.Gece düzgün uyuyamadım.
Şimdi kalkabildim.
Bir baba evlatlarina siper olmuş bir resmi vardı. Yanında minicik bebek.
O beni çok etkiledi.
Sütüm kesilecek diye korkuyorum. O bebek çok etkiledi.
Kizilayin sms le 10 lira bağis istemesine ne demeli suriyeliler icin bilmem kac yardim tırımiz var diyip övünen adam para topluyacakti. Firsatci cok tepki cekince silmisÜç beş kuruş fazla kazanmak için bina malzemesinden çalan insanların iki yakası bir araya gelmesin inşallah
aynı deprem istanbulda olsaydı şuan daha arama kurtarma çalışmaları bile başlayamamış olurdu. Büyük bir kaos olurdu 15 milyonluk şehir. Ve istanbul da yaşayacak bunu. Allah hepimizi korusun önlemlerimizi alalım lütfen
Eylüldeki depremden beri deprem çantam yatağımın kenarında duruyor , kafamda yaşam üçgen yerlerini belirledim o an panikle ne kadar yapabilirim bilmiyorum ama elimden bu kadarı geliyor
Canim çok oluyo deprem gecen ki depremin artcilari oluyo galiba 300 e yakin olmusScss94 gece Manisa'da olmuş
Bende izledim cok korkuyorumBirkaç ay önceydi cnn Türk de Prof . Dr Naci görür vardı ve uyarmıştı Elazığ bingöl deprem olabilir diye . Dediği gibi de oldu gerçekten . Şimdi de daf ın uyandığını ve çok tehlikeli olduğunu söylüyor aynı Prof
Bende sana onu diyecektim kocam da yok gitsene annene.Bende izledim cok korkuyorummemlekete gitmek istiyorum
İnsanlar çok acımasız.Zaten zamanla yarışıyorlar birde insanları yanıltıp duygularıyla oynuyorlar.Cok sinir oldum nasıl vicdansız bunlarCanim o video cok eski göruntulermis. Hepimizin akli onlarda ama bakma görsellere felan millet sahte hesap acip suan göçuk altimdayim yardim edin felan yazmis iyice kafayi yediler.
Kocam burda gidip geliyor ise gece gitti ama geldi. OBende sana onu diyecektim kocam da yok gitsene annene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?