Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çok geçmiş olsun @zeynolin
Esin de oradaydı senin.

Kafam kazan gibi . Az önce bir görüntü gördüm.
Bu yıl gördüğüm en feci şeydi malesef

Iyi geceler kizlar yataga yeni girdim. Elazig merkezdeyiz ve cok kotu sallandik esim kendini oglanin uzerine atti kanepenin dibine yatirdi benide bir koluyla esyalardan uzak tutup yanina yatirmaya calisiyordu cok kotuydu. Kizim yatak odasindaydi ev o kadar kotu sallandiki gidemedim yanina. Daha kurtulamayiz dedim. Ust komsu geldi hemen evde durmayin cikin dedi cocuklari sardik sarmaladik ciktik hemen o sirada annem ve babam geldi kapiya babam beni gorunce agladi. Hep beraber arabaya bindik bir tanidigin cafesine gittik. Herkes disardaydi arabasi olmayan yorganini battaniyesini alip cikmisti cok kotu bir
manzaraydi. Kuzenim enkaz olan yerlerden birine yardima gitti olu ve yaralilar var dedi Allah enkazda olanlari bir an once kurtarsin insallah olenlerede rahmet eylesin. Bir kac akrabanin evinde hasar var. Allah daha beterinden saklasin..

Allah bidaha yaşatmasın inşallah çok zor çok.

Çok geçmiş olsun, Allah korusun.
insallah zaiyat çok fazla değildir

Evet -9 derece hissedilen ise -14. Cogu kisi ates yakmisti disarda. Bizim ev yeni oldugu icin geri donebildik ama evi eski ve hasarli olan mecburen geceyi disarda gecirecek.
Çok üzgünüm allah yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…