- 7 Kasım 2017
- 16.743
- 40.977
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #52.341
esim kızım geldiler 2 saat sonra deprem olduÇok geçmiş olsun @zeynolin
Esin de oradaydı senin.
Kafam kazan gibi . Az önce bir görüntü gördüm.
Bu yıl gördüğüm en feci şeydi malesef
esim kızım geldiler 2 saat sonra deprem oldu
Iyi geceler kizlar yataga yeni girdim. Elazig merkezdeyiz ve cok kotu sallandikesim kendini oglanin uzerine atti kanepenin dibine yatirdi benide bir koluyla esyalardan uzak tutup yanina yatirmaya calisiyordu cok kotuydu. Kizim yatak odasindaydi ev o kadar kotu sallandiki gidemedim yanina. Daha kurtulamayiz dedim. Ust komsu geldi hemen evde durmayin cikin dedi cocuklari sardik sarmaladik ciktik hemen o sirada annem ve babam geldi kapiya babam beni gorunce agladi. Hep beraber arabaya bindik bir tanidigin cafesine gittik. Herkes disardaydi arabasi olmayan yorganini battaniyesini alip cikmisti cok kotu bir
manzaraydi. Kuzenim enkaz olan yerlerden birine yardima gitti olu ve yaralilar var dediAllah enkazda olanlari bir an once kurtarsin insallah olenlerede rahmet eylesin. Bir kac akrabanin evinde hasar var. Allah daha beterinden saklasin..
Çok geçmiş olsun, Allah korusun.Iyi geceler kizlar yataga yeni girdim. Elazig merkezdeyiz ve cok kotu sallandikesim kendini oglanin uzerine atti kanepenin dibine yatirdi benide bir koluyla esyalardan uzak tutup yanina yatirmaya calisiyordu cok kotuydu. Kizim yatak odasindaydi ev o kadar kotu sallandiki gidemedim yanina. Daha kurtulamayiz dedim. Ust komsu geldi hemen evde durmayin cikin dedi cocuklari sardik sarmaladik ciktik hemen o sirada annem ve babam geldi kapiya babam beni gorunce agladi. Hep beraber arabaya bindik bir tanidigin cafesine gittik. Herkes disardaydi arabasi olmayan yorganini battaniyesini alip cikmisti cok kotu bir
manzaraydi. Kuzenim enkaz olan yerlerden birine yardima gitti olu ve yaralilar var dediAllah enkazda olanlari bir an once kurtarsin insallah olenlerede rahmet eylesin. Bir kac akrabanin evinde hasar var. Allah daha beterinden saklasin..
Amin. Biz yine sag salim kurtulduk cok sukur aklim hep olenlerde yaralilarda geride kalanlarda. Rabbim yardimcilari olsun..Allah bidaha yaşatmasın inşallah çok zor çok.
Amin. Biz yine sag salim kurtulduk cok sukur aklim hep olenlerde yaralilarda geride kalanlarda. Rabbim yardimcilari olsun..
Evet -9 derece hissedilen ise -14. Cogu kisi ates yakmisti disarda. Bizim ev yeni oldugu icin geri donebildik ama evi eski ve hasarli olan mecburen geceyi disarda gecirecek.Aminn..
Çok soğuk dimi?
Evet -9 derece hissedilen ise -14. Cogu kisi ates yakmisti disardi. Bizim ev yeni oldugu icin geri donebildik ama evi eski ve hasarli olan mecburen geceyi disarda gecirecek.
Evet uzmanlar hic ic acici konusmuyor. Allah sonumuzu hayretsin.Hepimize geçmişler olsun...
Ölenlerin mekanı cennet olur inşallah...
DAF hareketlendi başka depremleri tetikleyecek diyorlar
AminEvet uzmanlar hic ic acici konusmuyor. Allah sonumuzu hayretsin.
Çok üzgünüm allah yardım etsinEvet -9 derece hissedilen ise -14. Cogu kisi ates yakmisti disarda. Bizim ev yeni oldugu icin geri donebildik ama evi eski ve hasarli olan mecburen geceyi disarda gecirecek.
Hayatimda gecirdigim en kotu gecelerden biri. Yataga girdik 4 sefer artci deprem oldu sonuncusu siddetliydi. Duramadik evde.@strawberry_ca
Geçmiş olsun canim
Nasıl karanlık nasıl ürkütücü bir gece.sabah olsun artik
YaaaCocuklari sardik disari ciktik yine evde durulmuyor. Arabaya bindik ne yapacagimizi kara kara dusunyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?