Bugün ne aldin kaç tl harcadin

2 de uyumuşuz sallandıysakta farkında değiliz çanta hazırladım yatmadan ani birseyde cıkarız diye 3 çocukla allah bir daha yasatmasın ama deprem ülkesiyiz her an hazırlıklı olmalıyız umarım en azından bundan sonra yapılacak binalardan malzemeden çalmazlar
Van depreminde hasar görmeyen tek evler toki evleriydi hatırlayanınız olur mutlaka bizde tokideyız önce allaha sonra bu evlere güveniyoruz imkanı olan tokilerden şaşmadın ve bence bu deprem istanbulda olsaydı sonuç daha kötü olurdu

Canım Van tokiler yapılırken tam hatırlamıyorum ama belediye başkanı çok sağlam zemine yaptirtmis.
Özellikle ilgilenmiş konuyla
Tüm ülkedeki tokiler öyle olsa keşke ama bilemiyorum...

Kızlar o kadar zor bir geceydi ki. Öyle sallandık ki catir catir sesler gelmeye başlamıştı. Oturuyorduk akşam sallandık hafif geçecek derken iyice arttı çatir catir sesler geldi. Dedik yıkılıyor bina. Kızımı aldım masanın altına girdik hemen. ne kadar aciziz ya gerçekten hersey bos. Dışarı çıktık hemen saat 3 e kadar dışarıdaydık eve giremedik hala cok korkuyorum sanki sallanıyoruz gibi hissediyorum. Eşimi de göreve çağırdılar akşam bizi bırakıp gitti mecbur. en zoru da böyle felaket anlarında eşlerimizin gitmek zorunda olması. 1 hafta daha saallantilar bekleniyormuş napcaz bilmiyorum.

Canım Van tokiler yapılırken tam hatırlamıyorum ama belediye başkanı çok sağlam zemine yaptirtmis.
Özellikle ilgilenmiş konuyla
Tüm ülkedeki tokiler öyle olsa keşke ama bilemiyorum...
püre bizimde merkeze 2km uzaklıkta dağlık alanda tokilerimiz zeminimiz kaya yapımları 2 sene den fazla sürmüş 400 küsür hane umarım kimseye bilet olmaz bizlerede olmaz
Allahın dediği oluyor bizler aciziz

Aynı bizim ev eşim kapıya doğru gidiyordu aralıkta yürürken çatır çatır sesler yükselmeye başladı

Günaydın bütün gece orda ki insanları dusunerek geçti allah yardımcıları olsun hava çok soğuk.deprem dedenin bir sözü vardı deprem değil binalar öldürür.ülke olarak depreme ne kadar hazırlıksız olduğumuz bir kez daha ortaya çıktı. Çok kızgınım cahilligimize bilimden uzak olusumuza etik değerlerden uzaklığını iş ahalkının olmasınına. Japonya da da deprem oluyir kimsenin burnu kanamiyir bizde en ufak sarsıntı da zarar var. İnsanlar 3 5 kuruş fazla kazanmak için dayaniksız evler yapiyor bunlara ruhsat veriliyor .neyse çok uzun yazdım söylenecek çok şey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…