- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #52.361
Tuce tam okuyamadım hissettiniz mi sizde sizde biz yere düşecek kadar hissettikAllahım çok kötü
Bizde aynen öyle Zeyno bitiyor dedikçe daha fazla artarak devam etti korkunçtu .çanta hazırladım puset kapıda bizimdeTuce tam okuyamadım hissettiniz mi sizde sizde biz yere düşecek kadar hissettik
sizi merak ediyorumSimdi yine ust uste 2 sefer artci deprem oldu dua edin kizlar. Korkudan gozume uyku girmiyor cok tedirginim.
Canım Van tokiler yapılırken tam hatırlamıyorum ama belediye başkanı çok sağlam zemine yaptirtmis.2 de uyumuşuz sallandıysakta farkında değiliz çanta hazırladım yatmadan ani birseyde cıkarız diye 3 çocuklaallah bir daha yasatmasın ama deprem ülkesiyiz her an hazırlıklı olmalıyız umarım en azından bundan sonra yapılacak binalardan malzemeden çalmazlar
Van depreminde hasar görmeyen tek evler toki evleriydi hatırlayanınız olur mutlaka bizde tokideyız önce allaha sonra bu evlere güveniyoruz imkanı olan tokilerden şaşmadın ve bence bu deprem istanbulda olsaydı sonuç daha kötü olurdu
Sana da geçmiş olsun canimpure hazel malatyadayim canım ben
Hisseden herkese cok geçmiş olsun. Allah kimseye yaşatmasın birdaha.
püre bizimde merkeze 2km uzaklıkta dağlık alanda tokilerimiz zeminimiz kaya yapımları 2 sene den fazla sürmüş 400 küsür hane umarım kimseye bilet olmaz bizlerede olmazCanım Van tokiler yapılırken tam hatırlamıyorum ama belediye başkanı çok sağlam zemine yaptirtmis.
Özellikle ilgilenmiş konuyla
Tüm ülkedeki tokiler öyle olsa keşke ama bilemiyorum...
Cok sagol canımSana da geçmiş olsun canim
Aynı bizim evKızlaro kadar zor bir geceydi ki. Öyle sallandık ki catir catir sesler gelmeye başlamıştı. Oturuyorduk akşam sallandık hafif geçecek derken iyice arttı çatir catir sesler geldi. Dedik yıkılıyor bina. Kızımı aldım masanın altına girdik hemen. ne kadar aciziz ya gerçekten hersey bos. Dışarı çıktık hemen saat 3 e kadar dışarıdaydık eve giremedik hala cok korkuyorum sanki sallanıyoruz gibi hissediyorum. Eşimi de göreve çağırdılar akşam bizi bırakıp gitti mecbur. en zoru da böyle felaket anlarında eşlerimizin gitmek zorunda olması. 1 hafta daha saallantilar bekleniyormuş napcaz bilmiyorum.
Sizde mi cok hissettiniz tuceAynı bizim eveşim kapıya doğru gidiyordu aralıkta yürürken çatır çatır sesler yükselmeye başladı
Koye geldik canim burda cok az hissedilmis yakin akrabalarimiz var onlarin evine geldik.@sk
sizi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?