Bugün ne aldin kaç tl harcadin

46 çok az
Benim 8 yasındaki kızım 31 kg ☺
Boyun kaç tuce

Kızlar tek sorun göbek fıtığı oldum doğum esnasında . Normal doğumun bana bıraktığı bir hatıra oldu . 40 çıkınca mekik çekmeye başlayacağım. Doktorum genel cerrah görsün bi dedi belki operasyon gerekebilir gibi konuştu .

babaannemde vardı onda gördüm bir ceviz kadar göbek deliğinde çıkıntı vardı öyle mi seninki de

babaannemde vardı onda gördüm bir ceviz kadar göbek deliğinde çıkıntı vardı öyle mi seninki de
Yok ya dışarıdan bakıldığında birşey yok . Ama 41 ile hamile kalıp tüm olay karnımda gerçekleşince göbeğim çok gerildi ve göbek deliği denen şey yok oldu bende dümdüz oldu . Şimdi de karnım toparlandı ama göbek deliğim eskisi gibi değil bi garip doktor ilk muayene de söyledi olmuş diye .

ağir yasamlarda adam kilo veriyo diye kadini terketmisti onun gibi esimde bana biraz kilo al der hep 62 kiloyum halbuki

Scss94 ev kararinizi destekliyorum.
Pek takip edemiyorum saglik durumlariniz ne oldu kontrole gittin mi sen? Kardesin ne yapti?

Dün sadece 2.60 akbil bastim.
Bugun biraz harcarim
ya canım sagol sorduğun icin bugün ameliyat oluyo kardesim
ben gidemedim daha esim hafta ici izin alabildiği gün gidicez insallah

aynen çok güzel zayıflıyorum ama bırakınca hemen alıyorum beni akşam yemekleri mahvediyor sonrası çay kuruyemiş meyve derken sonuç kötü oluyor

Ayyyy kızzz 46 bile çok az benim kızımda 13 yaşına girecek 52 kilo ama boyu var tabini 50 kilo olsan güzel olur inşallahhhh emzirirken alırsın
ağir yasamlarda adam kilo veriyo diye kadini terketmisti onun gibi esimde bana biraz kilo al der hep 62 kiloyum halbuki
Ayyyy yok eşim kilo takıntısıdır biraz geçen senede 58 kiloydum boyum 1.72 çok zayıfladın dedi şimdi de 60 ol diyor bende en son 70 dim
aynen çok güzel zayıflıyorum ama bırakınca hemen alıyorum beni akşam yemekleri mahvediyor sonrası çay kuruyemiş meyve derken sonuç kötü oluyor
Aynen güzel kilo veriyorum yedim mi geri geliyor birde eşim haftanın 3 günü gece çalışıyor sabaha karşı geliyor 4 gibi gelirken şırdan paça kokoreç illa ki alır eeeeee uykudan uyanıp onları yer geri yatarsam kilolarda hemen gelir
Günde 2 ekmek yerim ABur. Cubur kek pasta çekirdek kola derken kilolar beni çok sever

Günaydın Kızlar,
Eşim MTV 2 tane ödeyeceğimizi söyledi arabayı EylülEkim gibi almıştık o yüzden 2019/2 de duruyormuş ödenecek ne kadar olduğunu duymak bile istemiyorum 2000 e yakın olacak gibi dedi eşim
Şubat ayında da okul taksitleri başlar, 23 Nisanda doğum iznim bitiyor sonrasında 40 gün yıllık iznim var parça parça kullanacağım inşallah son damlasına kadarfaydalanmam gerek. Minik kızımda canlandı uyumaz oldu dün yorgunluktan ölecektim neredeyse. Tatilin son günlerine yaklaşıyoruz okul açılacağı için çooook mutluyum

Scss94 çok geçmiş olsun canım sağlığına kavuşur inş
tuce_tuce aman allahım ne kadar zayıfsın50 kilo olsan ideal olur bence
Kmsl Hnd bende senin gibiyim yemeyi seviyorumevlendigimde 50 kiloydum sonra hızla kilo aldım tam 13 kilohamileliğin başında 4 kilo verdim sonra 68 ile doğum yaptım 3 senedir 59 u bidaha göremedim
Şu an 65 kiloyum boyumda 1.65 göbeğim var yemesem bende veririm 61 e düştüğüm zamanlar oldu ama saldım hep yedim sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…