- 11 Mart 2013
- 33.678
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.063
- 798
- 32
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #52.741
Evet kalçam bacaklarım kg aldım hep süper oldutuce_tuce hayirli olsun 40ınız
Kalca veya gögüs biraz dolgunlastiysa kiyafetler daha güzel oturur. Masaallah sana da beybiye de
46 çok azŞimdi şöyle kiben 41 kg ile hamile kaldım 52 ile doğuma girdim . Şuan 46 kg oldum . 34 bedenden kurtuldum sanırım kg vermek asla istemiyorum kendimi böyle şahane hissediyorum. Hayatımda hiç bu kg da olmamıştım
1.5846 çok az
Benim 8 yasındaki kızım 31 kg ☺
Boyun kaç tuce
50 kilo normal olur bence1.58minyonum bayaaa
Evet aynen öyle50 kilo normal olur bence
babaannemde vardı onda gördüm bir ceviz kadar göbek deliğinde çıkıntı vardı öyle mi seninki deKızlar tek sorun göbek fıtığı oldum doğum esnasında . Normal doğumun bana bıraktığı bir hatıra oldu . 40 çıkınca mekik çekmeye başlayacağım. Doktorum genel cerrah görsün bi dedi belki operasyon gerekebilir gibi konuştu .
Yok ya dışarıdan bakıldığında birşey yok . Ama 41 ile hamile kalıp tüm olay karnımda gerçekleşince göbeğim çok gerildi ve göbek deliği denen şey yok oldu bende dümdüz oldu . Şimdi de karnım toparlandı ama göbek deliğim eskisi gibi değil bi garip doktor ilk muayene de söyledi olmuş diye .babaannemde vardı onda gördüm bir ceviz kadar göbek deliğinde çıkıntı vardı öyle mi seninki de
Yaaaaaa ne kadar güzel zaman çok çabuk geçiyor abi bebek gerçekten abi oluyor artıkkkk
Eski kıyafetlerine girmek de ayrıca muhteşemben de bugünlerde çok kilo aldım eşim bile diyor seni böyle kilolu görmemiştim diyereee
ya canım sagol sorduğun icin bugün ameliyat oluyo kardesimScss94 ev kararinizi destekliyorum.
Pek takip edemiyorum saglik durumlariniz ne oldu kontrole gittin mi sen? Kardesin ne yapti?
Dün sadece 2.60 akbil bastim.
Bugun biraz harcarim
Ay allahım sağlığına kavuşur inşallahya canım sagol sorduğun icin bugün ameliyat oluyo kardesim
ben gidemedim daha esim hafta ici izin alabildiği gün gidicez insallah
amin canım insallahAy allahım sağlığına kavuşur inşallah
aynen çok güzel zayıflıyorum ama bırakınca hemen alıyorum beni akşam yemekleri mahvediyor sonrası çay kuruyemiş meyve derken sonuç kötü oluyorAslında spor salonuna yazılmayı düşünüyorum ona bile gitmeye üşeniyorumküçük kızım gün içinde beni çok yoruyor hal böyle olunca bende kendimi yemeye verdim bir tane pantolonum oluyor sadece yenisini de almak istemiyorum ama psikolojik olarak da diyete hiç hazır değğlim
Aslında diyet yapınca çok güzel kilo veriyorum ama diyeti yapacak kişi lazım m
güzel haberler alırsınız inşallahya canım sagol sorduğun icin bugün ameliyat oluyo kardesim
ben gidemedim daha esim hafta ici izin alabildiği gün gidicez insallah
Ayyyy kızzz 46 bile çok az benim kızımda 13 yaşına girecek 52 kilo ama boyu var tabini 50 kilo olsan güzel olur inşallahhhh emzirirken alırsınŞimdi şöyle kiben 41 kg ile hamile kaldım 52 ile doğuma girdim . Şuan 46 kg oldum . 34 bedenden kurtuldum sanırım kg vermek asla istemiyorum kendimi böyle şahane hissediyorum. Hayatımda hiç bu kg da olmamıştım
Ayyyy yok eşim kilo takıntısıdır biraz geçen senede 58 kiloydum boyum 1.72 çok zayıfladın dediağir yasamlarda adam kilo veriyo diye kadini terketmisti onun gibi esimde bana biraz kilo al der hep 62 kiloyum halbuki
Aynen güzel kilo veriyorum yedim mi geri geliyor birde eşim haftanın 3 günü gece çalışıyor sabaha karşı geliyor 4 gibi gelirken şırdan paça kokoreç illa ki alır eeeeee uykudan uyanıp onları yer geri yatarsam kilolarda hemen geliraynen çok güzel zayıflıyorum ama bırakınca hemen alıyorum beni akşam yemekleri mahvediyor sonrası çay kuruyemiş meyve derken sonuç kötü oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?