Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Psikolojim bozuldu artık panik oluyorum herseye.Hele hasta olunca evde tek olmak çok zor zaten benim hasta olma gibi bir lüksüm yok ben hasta oldummu yandım.Allah sağlık versin başka birsey istemem

Psikolojim bozuldu artık panik oluyorum herseye.Hele hasta olunca evde tek olmak çok zor zaten benim hasta olma gibi bir lüksüm yok ben hasta oldummu yandım.Allah sağlık versin başka birsey istemem
Öyle haklısın ki ne diyeceğimi bilmiyorum çok zor çok

Cumartesi 40 ımız çıkıyormuş ben yanlış saymışım pazar sanıyordum Cumartesi inşallah güzelce 40 uçurmaya yemeğe gideceğiz inşallah abi bebeği üşütmeyiz . Bende hamile kalmadan önceki Kıyafetlerimi denedim hepsi oluyorlar htta daha güzel olmaya başlamışlar . Kalem etek çizme kombini yapacağım . Uyusa biraz föne giderdim ama uyumaz kendim düzeltirim saçlarımı

Yaaaaaa ne kadar güzel zaman çok çabuk geçiyor abi bebek gerçekten abi oluyor artıkkkk

Eski kıyafetlerine girmek de ayrıca muhteşem ben de bugünlerde çok kilo aldım eşim bile diyor seni böyle kilolu görmemiştim diyereee

hiç sorma o derdi 2 haftadır işler yogun öğlen yürümüyorum sabahta soğuk diye yürümüyorum yine kilo aldım

hiç sorma o derdi 2 haftadır işler yogun öğlen yürümüyorum sabahta soğuk diye yürümüyorum yine kilo aldım
Aslında spor salonuna yazılmayı düşünüyorum ona bile gitmeye üşeniyorum küçük kızım gün içinde beni çok yoruyor hal böyle olunca bende kendimi yemeye verdim bir tane pantolonum oluyor sadece yenisini de almak istemiyorum ama psikolojik olarak da diyete hiç hazır değğlim

Aslında diyet yapınca çok güzel kilo veriyorum ama diyeti yapacak kişi lazım m

Şimdi şöyle ki ben 41 kg ile hamile kaldım 52 ile doğuma girdim . Şuan 46 kg oldum . 34 bedenden kurtuldum sanırım kg vermek asla istemiyorum kendimi böyle şahane hissediyorum. Hayatımda hiç bu kg da olmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…