- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #52.721
Kızlar yaz aylrinda buzluga cilek kiraz ve seftali koymustum. Bunlardan nasil meyvesuyu yapabilirim. Ayri ayri ya da bir arada nasil olursa.. tarifiniz var mi
Ben de tam olarak öyle yapıyorum:)Şahsen ben olsamsuda kaynatır blendardan geçiririm nektar yaparım
Hayırlı olsun canımInşallah canım, teşekkür ederim,
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah :)
Psikolojim bozuldu artık panik oluyorum herseye.Hele hasta olunca evde tek olmak çok zor zaten benim hasta olma gibi bir lüksüm yok ben hasta oldummu yandım.Allah sağlık versin başka birsey istememMerhaba kızlar bugün harcama yapmadık arkadaşım geldi öğlen kahve içtik oturduk O gidince bulaşık makinası boşattın kendime tarhana ve çorba yaptım . Ağlayan pasta yaptım ıspanak yıkadım. Eşim olmadığı zaman kendimi psikolojik olarak kötü yorgun hissediyorum. Şuan aynen öyleyim çay koydum yeni bir diziye başladım bebek emziriyorum. Eşim arasa diye bekliyorumokyonus seni tek başına çocuk büyüttüğün için tebrik ediyorum
Öyle haklısın ki ne diyeceğimi bilmiyorum çok zor çokPsikolojim bozuldu artık panik oluyorum herseye.Hele hasta olunca evde tek olmak çok zor zaten benim hasta olma gibi bir lüksüm yok ben hasta oldummu yandım.Allah sağlık versin başka birsey istemem
Yaaaaaa ne kadar güzel zaman çok çabuk geçiyor abi bebek gerçekten abi oluyor artıkkkkCumartesi 40 ımız çıkıyormuş ben yanlış saymışım pazar sanıyordumCumartesi inşallah güzelce 40 uçurmaya yemeğe gideceğiz inşallah abi bebeği üşütmeyiz . Bende hamile kalmadan önceki Kıyafetlerimi denedim hepsi oluyorlar htta daha güzel olmaya başlamışlar . Kalem etek çizme kombini yapacağım . Uyusa biraz föne giderdim ama uyumaz kendim düzeltirim saçlarımı
hiç sorma o derdi 2 haftadır işler yogun öğlen yürümüyorum sabahta soğuk diye yürümüyorum yine kilo aldımYaaaaaa ne kadar güzel zaman çok çabuk geçiyor abi bebek gerçekten abi oluyor artıkkkk
Eski kıyafetlerine girmek de ayrıca muhteşemben de bugünlerde çok kilo aldım eşim bile diyor seni böyle kilolu görmemiştim diyereee
Aslında spor salonuna yazılmayı düşünüyorum ona bile gitmeye üşeniyorumhiç sorma o derdi 2 haftadır işler yogun öğlen yürümüyorum sabahta soğuk diye yürümüyorum yine kilo aldım
Şimdi şöyle kiYaaaaaa ne kadar güzel zaman çok çabuk geçiyor abi bebek gerçekten abi oluyor artıkkkk
Eski kıyafetlerine girmek de ayrıca muhteşemben de bugünlerde çok kilo aldım eşim bile diyor seni böyle kilolu görmemiştim diyereee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?