- 7 Ocak 2018
- 27.553
- 79.998
- 598
- 35
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #52.761
Kız. BEn 1.72 boyla 45 kilo ile evlendim evlendiğim kış 13 kilo aldım hamileliklerde 22 kiloScss94 çok geçmiş olsun canım sağlığına kavuşur inş
tuce_tuce aman allahım ne kadar zayıfsın 50 kilo olsan ideal olur bence
Kmsl Hnd bende senin gibiyim yemeyi seviyorum evlendigimde 50 kiloydum sonra hızla kilo aldım tam 13 kilo hamileliğin başında 4 kilo verdim sonra 68 ile doğum yaptım 3 senedir 59 u bidaha göremedim
Şu an 65 kiloyum boyumda 1.65 göbeğim varyemesem bende veririm 61 e düştüğüm zamanlar oldu ama saldım hep yedim sonra
Miniğimin gıda takviyesi bitmek üzereydi nutrigen üzüm çekirdeği ekstresi sipariş ettim 37 tl
Çok faydası oldu kızım anjıyodan bu yana 1.100 kg aldı maşallah
Biz anjıyodan önce kullanmaya baslamıştık faydası oldu anjıyodan sonrada devam ediyoruz çok fark etti bizde kızım hiç yemiyordu 7 hafta oldu 1.100 gr aldımaasallah canım ameliyar faydalı olmuş çok şükür bu nuttigen iştah açıyor muydu bi ara kullanmıştık ana hatırlayamadım bizim kız yemiyor hiç kıskançlıktan iyice aksi oldu, bunu denesem mi bir de
Bize neler olmuş böyleKız. BEn 1.72 boyla 45 kilo ile evlendim evlendiğim kış 13 kilo aldım hamileliklerde 22 kilo
Şuna 70 im 60 olsam güzel oluyorum ama nerde o boğazıi tutacak şahısssss
En son ortaokuldayken o kilodaydimŞimdi şöyle kiben 41 kg ile hamile kaldım 52 ile doğuma girdim . Şuan 46 kg oldum . 34 bedenden kurtuldum sanırım kg vermek asla istemiyorum kendimi böyle şahane hissediyorum. Hayatımda hiç bu kg da olmamıştım
Ben hiç şuanki kg olmamıştımEn son ortaokuldayken o kilodaydim
boyun kac canim benim 168 50 kiloyken 36 bedendim simdi 38 bedenimYok ya böyle yeter valla 50 olsam 38 beden mi olurum acaba
boyun kac canim benim 168 50 kiloyken 36 bedendim simdi 38 bedenimYok ya böyle yeter valla 50 olsam 38 beden mi olurum acaba
Öncelikle tebrik ederim hayırlı olsun borç olunca ödeniyor rabbim yardım eder hem 10yıl sonra benim diyecegin bişey kalıyoren az 10 yil canım burdayiz
Maas zamlarıda olucak o aradayani kredi odemesi + faturalar vs bize aylik 3 bin lira kaliyo
sagolasin canım bugün gidip bi yerine felan bi bakicazÖncelikle tebrik ederim hayırlı olsun borç olunca ödeniyor rabbim yardım eder hem 10yıl sonra benim diyecegin bişey kalıyor
Para biriktikçe ara ödeme yapabilirsen acayip faiz düşüyorevler cok pahali canim ya merkezde hele bir yazmis adam eski eve ici tadilatli eski ama 40 50 yillik . site de evler 500 bin felan biz 250 bine bulduk 2+1 yine ama yarin bakicaz yerine cok kötü bi yer degilse düsunürüz cünkü esim hep iste oglumla ben disardayiz en azindan market park felan varmi bakicaz
canim mayis ayinda felan ara ödeme yapabilecegiz insallah bi yerden para bekliyoruz insallah gelirsePara biriktikçe ara ödeme yapabilirsen acayip faiz düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?