Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kız. BEn 1.72 boyla 45 kilo ile evlendim evlendiğim kış 13 kilo aldım hamileliklerde 22 kilo
Şuna 70 im 60 olsam güzel oluyorum ama nerde o boğazıi tutacak şahısssss

Miniğimin gıda takviyesi bitmek üzereydi nutrigen üzüm çekirdeği ekstresi sipariş ettim 37 tl
Çok faydası oldu kızım anjıyodan bu yana 1.100 kg aldı maşallah

maasallah canım ameliyar faydalı olmuş çok şükür bu nuttigen iştah açıyor muydu bi ara kullanmıştık ana hatırlayamadım bizim kız yemiyor hiç kıskançlıktan iyice aksi oldu, bunu denesem mi bir de

Biz anjıyodan önce kullanmaya baslamıştık faydası oldu anjıyodan sonrada devam ediyoruz çok fark etti bizde kızım hiç yemiyordu 7 hafta oldu 1.100 gr aldı
İlk dogdugunda bu kadar almıyordu

Kız. BEn 1.72 boyla 45 kilo ile evlendim evlendiğim kış 13 kilo aldım hamileliklerde 22 kilo
Şuna 70 im 60 olsam güzel oluyorum ama nerde o boğazıi tutacak şahısssss
Bize neler olmuş böyleçok istesek veririz ama az istiyoruz galiba
tuce_tuce canım sen burun ameliyatı olmuşmuydun daha önce bende 2013 ten beri okuyordum ziyaretçi olarak ama çok geç üye oldum o zamanlardan daha seni hatırlıyorum çok net olmamakla birlikte bir resmin vardı sanki yanlış mı hatırlıyorum

En son ortaokuldayken o kilodaydim

Para biriktikçe ara ödeme yapabilirsen acayip faiz düşüyor

Elbise dolabimi düzenledim. Gezmelik herşeyi makineye attım. Astım. Kurusun.utulenecekler var .
Makyaj çantamı boşalttım. İçindekileri düzenledim sildim.
Birkaç kıyafet ayırdım giymedigim.

Eşimle oglis markete gitti. Sebze meyve alışverişi yapacaklar. Yarın halledemem tek başıma.
Eşimin izni var onu kullanacak okul başlayınca .çocuklarla ilgilenir
Annem gelecek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…