Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Faizsiz nakit avans çektim karttan 1000 tl 4 taksit.490 dan iki çeyrek aldım daha 10 gün önce 480 den almıştım. Sok ta 12 li kağıt havlular indirime girmiş 2 tane onu aldım ekmek falan derken 50 lira tuttu.kuaföre de 250 verdim. Yazarken yoruldum harcarken ne kadar da kolay harcıyoruz

Bence gayet iyi

Bence yeterli iki menünde harika
Ayy çok acıktım hepsinden yemek istedim şu an

gel canım beraber olsun
Yemeği de yedirmeyide severim
Çok teşekkür ederim canımyemiş kadar oldum
Bende senin gibi yemek yapmayıda seviyorum yemek yemeyide seviyorum yedirmeyide seviyorum kısacası içinde yemek olan herşeyi çok seviyorum

memleket kastamonu yada bolu herhalde

Kızlar menuleriniz çok leziz
Bizde de kuzu ciğer kavurma
Pirinç pilavı
Yeşil salata
Mandalina suyu var
Eşim yapiyor ciğeri

Bugün orduevine gittiler. Tras olmuşlar tatlı yemişler kola icmisler. Eglenmisler epey.
Bende kızımla uyudum biraz.
Bı banyo yaptırdım oglisi. Ortalıgi toparladım. Şimdi salata yapıp masayı kurayım. Pilavım ocakta

Bugün toplam harcamamız 58tl

seni yeni görüyorum canım
Hoşgeldin

Markette 10 lira harcadık yemeğimizi yedik oğluşu koltuğa yatırdım hemen uyu dedim kapat gözünü . Eşimle karşı koltuğa birlikte yattık Buda bize kedinin ciğere baktığı gibi bakıyor yazık ya Çay içiyoruz bir zamanlar Çukurova ya başladım netten

20 TL otobüs kartıma yükledim 68 TL ile günü kapattım akşam yemeğinde kırmızı mercimek çorbası bezelyeli patates yemeyi pilav közlenmiş patlıcan salatası vardı şimdi kahve fındık falan yiyoruz çok uykum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…