- 7 Kasım 2017
- 16.743
- 40.978
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #52.841
Geçmiş olsun canımkardesim cikmis durumu cok iyi sükür ama bogazi cok aciyomus. yarin cikacaklar insallah
Geçmiş olsun canim
çok sağolun kızlarGeçmiş olsun canım❤❤
Manisa ya gelirsek bizde alamayız çok pahalıymısBugün evlere bakmaya gittik kizlar yollarin daha yapilmadigi kentsel dönüsümun yeni basladigi yerler bi 5 10 yila duzelir oralar ama simdi oturamayiz ki orda biraz düzgün olan yerlere baktik ilanlari aradik 350 370 380 diyo onlarida simdi alamayiz. bi ev vardi adam 65 m2 eve 250 bin dedi
Çok pahalı canım yaaBugün evlere bakmaya gittik kizlar yollarin daha yapilmadigi kentsel dönüsümun yeni basladigi yerler bi 5 10 yila duzelir oralar ama simdi oturamayiz ki orda biraz düzgün olan yerlere baktik ilanlari aradik 350 370 380 diyo onlarida simdi alamayiz. bi ev vardi adam 65 m2 eve 250 bin dedi
Geçmiş olsun çok sevindim . Hortum salladıkları için tahriş olup ağrıyorkardesim cikmis durumu cok iyi sükür ama bogazi cok aciyomus. yarin cikacaklar insallah
alamayiz ki canım memleketten alalim desek kiralar orda daha uygun bizim kiramizi karsilamaz sifir araba alsak dedik kredi cekip birikim amacli yoksa harciyoruz hepÇok pahalı canım yaa
Ne yapmayı düşünüyorsunuz
Eşim Karabük’lümemleket kastamonu yada bolu herhalde
Canım göbekte fıtık varsa mekik olayı filan riskli olabilir.Bence konusunda uzman bir doktora görün en kısa zamanda ve küşükken çaresine baktır.Kızlar tek sorun göbek fıtığı oldum doğum esnasında . Normal doğumun bana bıraktığı bir hatıra oldu . 40 çıkınca mekik çekmeye başlayacağım. Doktorum genel cerrah görsün bi dedi belki operasyon gerekebilir gibi konuştu .
SelamMilk tea aktarlarda satılıyor küp şeker gibi birşey ama çok etkisi var galaktigo eczanede satılıyor malt içeceğini bende kullandım ülkerin olanı ama alkol hassasiyetin varsa tavsiye etmem
Milk tea işe yaradı mıCok tesekkur ederim canim. Kuru dutu ilk iki hafta cok kullandim baya ise yaramisti bende bitmis almam lazim ona tekrar basliyayim. Milk tea ve bahsettigin damla eczanelerdemi satiliyor? Bende humananin sut arttirici cayini ve rezene cayini kullaniyorum ama bugunlerde etkisi biraz azaldi gibi. Malt icecekleride varda baya ovuluyor ilk cocugumda deneme amacli almastim tadina baktigimda neye ugradigimi sasirmistim bir daha suremedim agzima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?