- Konu Sahibi pure hazel
-
- #52.801
Rahat ol yemek işini abartmazsan verirsinYa ne güzel inş bende kilo veririm devasa göbüşümle bişeye sığamaz olduk.arkadaşlarım kalça kısmı genişliyor insanın eski pantalonların olmaz diyolar güzel örnekler duyunca ferahlıyorum
100lu tablet ne kadardi canım.Migros’ta şampuan ve bulaşık ürünlerinde indirim var. 100lü bulaşık makinesi tableti, kendime 2 şampuan ve 1 saç kremi. 1 de eşime şampuan aldım 102 tl verdim. Stok oldu iyi oldu.
marul maydanoz havuç kırmızı lahana koyuyorum kışın domates salatalık koymuyorum baharatı eksisi güzel konulursa böylede güzel oluyor canımBu mevsimde salatalık yemeyiz almayız.
Kisirin içine iyi oluyor ama.
Eşime 2tane al dedim.
Tanesini 1liradan almış minicik salatalık
Aynen öyle geçen gün eşimde ısrar kıyamet aldıBu mevsimde salatalık yemeyiz almayız.
Kisirin içine iyi oluyor ama.
Eşime 2tane al dedim.
Tanesini 1liradan almış minicik salatalık
Yaaaa ne örüyorsun alya örgü örmeyi çok özledimSlm kızlar örgü örüyorum çok takip edemedim sizi
780,89tl araba sigortası
58 tl balık ve yeşillik
Bir an evvel Şubat ayı gelsin istiyorum .
Hangi marka tabletMigros’ta şampuan ve bulaşık ürünlerinde indirim var. 100lü bulaşık makinesi tableti, kendime 2 şampuan ve 1 saç kremi. 1 de eşime şampuan aldım 102 tl verdim. Stok oldu iyi oldu.
Eylül ayında mangodan ince kazak almıştım onu söktüm hırkaya çeviriyorum .Yaaaa ne örüyorsun alya örgü örmeyi çok özledim
21 miiii abbovvvvvvvvvvvvPentiden ten çorap kalın çorap opak vs derken 21 tane külotlu çorap almışım.
Mal miyim ben yaa
Canım artık kendi yemeklerinizden yemeye alıştırsan iyi olur ilk kızımda hep ayrı yaptım şimdi çoğu şeyi yemiyorHer gün ne yesek derdi beni çıldırtıyor ya özellikle çocuktan sonra. Onun yemeklerini hala ayrı yapıyorum daha besleyici ilik suyuyla vs.
ona ayrı yap bize ayrı yap yoruyor beni. Halbuki yemek yapmayı ve yedirmeyi aşırı severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?