- 30 Ocak 2014
- 4.518
- 6.353
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #53.361
Bugün sinir oldum püre 3 kez kıyafet değiştim molfix pure &soft ile
çok iyi gelmiş bizim aidat 150 bakalım doğalgaz ve sıcak su ne kadar gelecekDoğalgaz faturamız aidatla birlikte 425 gelmiş Kızlar yine iyi çok artmadı geçen aya göre
İşte bezde de o işi nasıl becereceğim belirsizbixim bezler kargodan gelmediği için eşim gitmiş molfix almış çok saçma bi tasarımı var içinde petek doku yerine uzunlamasına çizgiler var kaka beline doğru o oluklardan çıkıyor çok şükür taşma olmadı ama olabilirdi de prima premium dan şaşmamaya karar verdim bende molfix i görünce, indirim takip etmek gerekiyor tabi
Meme reddi yaşıyoruz kızlar aklımı kaçıracağım çok kötüyüm
[/QUOT
Tuce benımkılerde bu aylarda böyle idi
Sen ısrarla ver yoksa bırakır başka birşey verme
Zor bır durum kendimden biliyorum çoğu bebek yapıyor bunu
Canım benimki de bugünlerde başladı meme reddine.Meme reddi yaşıyoruz kızlar aklımı kaçıracağım çok kötüyüm
Çok fazla red yaşarsa bebeğini soy sende soyun yatakta yatar pozisyonda emzir çok işe yarayan bir pozisyonMeme reddi yaşıyoruz kızlar aklımı kaçıracağım çok kötüyüm
Pure az önce annemle konuştum oda 3-4 aylıkken başlardı sizin erken başladı sakın mama verme emzir zorla dedi mecbur emecek aç kalınca dedi . Dün gece yatacaktık zaten sürekli emmişti akşam sütüm o ara bi azaldı sanki almadı ağlamaya başladı istediği oranda süt gelmeyince ağlıyor bazen. Doğduğundan beri hiç böyle ağlamamıştı. Doymadı dedi eşim 50 cc mama yaptı . Şimdiye kadar sadece 15 Cc mama aldı doğduğundan beri . Dün 25 cc içti uyuduk gece 4 te bir kere uyandı sadece uyku arasında emzirdim uyuduk . Sabahtan beri zorladım biraz emdi ayakta emziriyorum. Ağladım sabahtan beri daha çok küçük mama vermek istemiyorum. Emzirmeyi çok seviyorum oda emmeyi çok seviyordu ne oldu bilmiyorumCanım benimki de bugünlerde başladı meme reddine.
Kucağına al gezdirerek emzir bende çok işe yaradı
Canım sakin ol en başta benimde ablamın başına geldi çok zor ama sakin olmak ilk yapman gereken ve sürekli meme verme biraz sakinesin eğer uyursa tam dalmadan önce meme ver ama zorlama genelde bayılmak üzereyken alırlar ve mümkünse ikinizde birlikte uyuyun uyanır gibi ölünce teklif et falan tamamen uyanıkken almıyorlar biz 1,5 ay uğraştık almadı sadece mayışık olduğu zamanlarda aldı...sonra düzeldi birden bire ve tam tersi memeden inmiyordu inşallah seninde aynı sonuç olur allah yardımcın olsunMeme reddi yaşıyoruz kızlar aklımı kaçıracağım çok kötüyüm
Teşekkür ediyorum canım daha çok küçük o yüzden telaşlı ve üzgünümCanım sakin ol en başta benimde ablamın başına geldi çok zor ama sakin olmak ilk yapman gereken ve sürekli meme verme biraz sakinesin eğer uyursa tam dalmadan önce meme ver ama zorlama genelde bayılmak üzereyken alırlar ve mümkünse ikinizde birlikte uyuyun uyanır gibi ölünce teklif et falan tamamen uyanıkken almıyorlar biz 1,5 ay uğraştık almadı sadece mayışık olduğu zamanlarda aldı...sonra düzeldi birden bire ve tam tersi memeden inmiyordu inşallah seninde aynı sonuç olur allah yardımcın olsun
Tamam çok teşekkür ediyorumÇok fazla red yaşarsa bebeğini soy sende soyun yatakta yatar pozisyonda emzir çok işe yarayan bir pozisyon
Merhaba hanimlar yazmayali baya uzun zaman oldu. Depremden sonra 8/9 gun koyde kaldik geldigimiz gun hemen eve ugramadik kplere gectik bir kac saatligine o sirada eve hirsiz girmis. Kapiyi komple kirmislar iceri girerken ust kattaki komsu gelmis polis diye bagirmis kacmislar. Kapiya extra guvenlik kilidi filam taktirdik insallah bir daha oyle birsey yasamayiz. Ben ve esim agir usuttuk koydeyken hala kendimize gelemedik allahtan cocuklara bulasmadi. Buzdolabimiz bozuldu bulasik makinemiz bozuldumu geldimi ust ust uste geliyor gercekten. Kardesim gecen hafta is geregi bir yilligina singapura gitti bir yandan onun stresini yasiyoruz coronavirus sayisi artiyor orda. Birak gel diyoruz oda hakli olaraktan olmaz diyor hersey ayarlandi nasil geleyim diyor. Artci depremler devam ediyor bir yandan onun korkusunu hala atlatamadik. Heryere cadirlar kurulmus binalarin cogu bosaltilmis yikik binalar var o manzarayi gorunce baya kotu oldum. Allahtan bizim oturdugumuz mahallede fazla depremin izleri yok aksamlari evlerde yanan isiklari gorunce cesaret aliyorum.
Sleppynin külot bezini aldim ilk defa. Cok mwmnun kaldim. Beli yuksek bayagi kakasi cikmiyor. Cok civik kaka yapiyor oglum. A101in ve bimin bezinin beli bol hep cikti. Çıldırdım artik lekesiz bodysi kalmadiOğlum çok bez kullanıyor açıkçası prima biraz pahalı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?