- 7 Kasım 2017
- 16.744
- 40.981
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #53.321
Tasiriyor muBugün sinir oldum püre 3 kez kıyafet değiştim molfix pure &soft ile
EvetTasiriyor mu
Oğlum çok bez kullanıyor açıkçası prima biraz pahalı geliyorPrima kullandım 33 aya kadar taşırma yaptığını hatırlamıyorum.Pişikte olmadı hiç.Gece değiştirmesen bile çiş geçmiyordutuce_tuce
Oğlum çok bez kullanıyor açıkçası prima biraz pahalı geliyor
Geçmiş olsun canımsallandik yine
Geçmiş olsun anneciğine, inşallah bir an önce sağlığıns kavuşurne güzel düşünmüşsün bende arada öyle yapıyorum zor durumda olan akrabalarımın telefon faturalarını ödüyorum bazen harçlık bırakıyorum.Çok mutlu oluyorum içimde farklı bir his oluşuyor
Geçmiş olsun cnmsallandik yine
Şuan hangisini deneyeyim o zaman . Kaka değil tek sorun çiş teTuce ilk 6 ay en kaliteli bez bile olsa sızdırma yapıyor . Bebek ek gıdaya geçmediği için kakası sıvı kıvamda olduğu için. Prima kullandım bimin şokun migrosun bezlerini kullandım ebebek’in bezini kullandım hepsi sızdırdı. Ne zaman ki oğlum ek gıdaya geçti kakası toparlandı kıvamlandı o zaman sızdırmalar azaldı. Şimdi sadece gece uzun saatler uyuyunca çişi sızdırma yapıyor bazen o kadar
Şuan hangisini deneyeyim o zaman . Kaka değil tek sorun çiş te
Az önce duşta normal molfix düşündüm yaçişte de sızma sorunu varsa bim şok migros bezlerini önermem, çünkü kalite olarak aynılar çok ahım şahım değiller
ebebeğin baby&me markasını önerebilirim bir tık daha iyi. Ben uzun süre kullandım onu.Hiç sızdırmaz değil ama en azından fiyat / performans olarak daha iyi. Sitesinden sipariş verince kısa sürede geliyor kargo
Bulunduğun yerde kargo sorunu var ise normal molfix’ten devam etmeni öneririm. Bir şekilde ek gıdaya geçene kadar sızdırma sorunu devam edecek malesef.
Biraz da çocuğun bünyesi ile alakalı. Benim oğlan da ilk başlarda çok miktarda çiş kaka yapardı ne yaparsam yapayım sızdırırdıhala da acayip fazla çiş yapıyor çünkü çok su içiyor
Birde her bezde mutlaka kaka var az yada çok .çişte de sızma sorunu varsa bim şok migros bezlerini önermem, çünkü kalite olarak aynılar çok ahım şahım değiller
ebebeğin baby&me markasını önerebilirim bir tık daha iyi. Ben uzun süre kullandım onu.Hiç sızdırmaz değil ama en azından fiyat / performans olarak daha iyi. Sitesinden sipariş verince kısa sürede geliyor kargo
Bulunduğun yerde kargo sorunu var ise normal molfix’ten devam etmeni öneririm. Bir şekilde ek gıdaya geçene kadar sızdırma sorunu devam edecek malesef.
Biraz da çocuğun bünyesi ile alakalı. Benim oğlan da ilk başlarda çok miktarda çiş kaka yapardı ne yaparsam yapayım sızdırırdıhala da acayip fazla çiş yapıyor çünkü çok su içiyor
Araba yok bayilerde.Hepsini uyanık galericiler topladı geçen yılda.Üstüne koyup sürdüler piyasaya.Bütün fiyatlar coştu ondan sonra.İnşallah birileri buna bir dur der.Şaka gibi 3 kuruşluk arabalar 5 kuruş oldu.Bir arkadaş plazaya gitti araç bakmaya orda çalışan satış elemanı söyledi.Bilmiyorum emin değilim ama piyasaya bakılırsa kaçınılmaz olur.satışlar durma noktasında.İndirim olmasa bile kesinlikle zam gelmez.
Birde her bezde mutlaka kaka var az yada çok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?