- 11 Mart 2013
- 33.681
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #53.341
Molfix bu yeni serinin üzerine doğru düzgün hiç naylon koymamış ki çişi çeksin garip birşey olmuş . Sleepye baktım onun yorumları da çok kötüsen bence normal molfix’ten devam et şimdilik. Ek gıda sonrası gündüz bim şok vs bezi gece daha kaliteli molfix falan da kullanabilirsin. Ben bir ara öyle yapmıştım daha hesaplı olması açısından. Bu kadar kaka yapmayacak ilerleyen zamanlarda
tuce 101 i dene derim denemelik paketleri var çok uygunBirde her bezde mutlaka kaka var az yada çok .
Sen onu mu kullanıyorsun zeynotuce 101 i dene derim denemelik paketleri var çok uygun
evet canım bizde sıkıntı olmadıSen onu mu kullanıyorsun zeyno
Sana da çok az geliyordu pureElektrik faturam 135gelmis.
Geçen ay 157 gelmisti
Sürekli çamaşır yıkanıyor canım. Artık 4kisiyizSana da çok az geliyordu pure
Evdeydin ondan çok gelmistir
Tuce ilk 6 ay en kaliteli bez bile olsa sızdırma yapıyor . Bebek ek gıdaya geçmediği için kakası sıvı kıvamda olduğu için. Prima kullandım bimin şokun migrosun bezlerini kullandım ebebek’in bezini kullandım hepsi sızdırdı. Ne zaman ki oğlum ek gıdaya geçti kakası toparlandı kıvamlandı o zaman sızdırmalar azaldı. Şimdi sadece gece uzun saatler uyuyunca çişi sızdırma yapıyor bazen o kadar
Ayy inşallahGünaydın hanımlar.Altın biraz düşmüş inş biraz daha düşer alım yaparız.Maasa son 10 gün
İndirim yakalayınca bende goon Prima vs alacağım. Geceleri uzun uyuyor takarimGünaydın kızlar
Oğlumun cildi çok hassas,
doğduğundan beri prima kullanıyoruz, memnunum.. indirimli alınca nerdeyse öbür bezlerle aynı fiyata geliyor..
inşallah çok sağol birden yükseliyor diyete uyduğu halde niye oluyor anlam veremiyorumGeçmiş olsun anneciğine, inşallah bir an önce sağlığıns kavuşur
Daha erken değil mi püreDün bende süt aldım .birazını ayırdım .geri kalanını yoğurt yaptım.
Kizima tattırdım dün. Bugün de tattiracagim.
Sabah oğluma 2.5 TL harcadim.okula bıraktım.
Derse girdim çıktim eve geldim.
Eşimle kahvaltı yapacağız.
Ders saatlerin çok güzelDün bende süt aldım .birazını ayırdım .geri kalanını yoğurt yaptım.
Kizima tattırdım dün. Bugün de tattiracagim.
Sabah oğluma 2.5 TL harcadim.okula bıraktım.
Derse girdim çıktim eve geldim.
Eşimle kahvaltı yapacağız.
prima premıum care kullandık ilk 3 ay , sımdı de prima aktif kullanıyorum geceden sabaha kadar duruyor sızma yok.Şuan hangisini deneyeyim o zaman . Kaka değil tek sorun çiş te
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?