Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yaz gelmese bari allahım
Mayıs bitince benim sistem çöküyor sıcak kuru hava toz bizimkilere anlatıyorum günde 3 defa balkon yıkıyorum inanmıyorlar. Çölde yaşıyoruz gibi.ben temmuz başı gidip eylülde geliyorum.1 eylülde burda oluyorum 30 ağustos da bile olmam düşün artık havasindan nasıl rahatsız oluyorum. ben nemli havaya alışkınım kuru hava çok zorluyor beni iyi ki dogumun kısa denk gelmiş yazın sende bebis de mahvolurdu

Ben herkese diyorum bura çok kirli diye kimse bana inanmıyor annem geldi de gördü sonunda . Günde 3 kere balkon yıka 2 güne bir ev süpür sil . Haftada 3 kere halı siliyordum çamur akıyordu İnan . Ama bana manyak gözüyle bakıyor insanlar

Allah daha çık versin kızlar peki altinlari uzun vade de hep biriktircekmisiniz yoksa bzidurup yatirim araci olarak mi kullanacaksiniz ben 2 3 yıl sonra memlekette bi arazi almayı dusunuyirum.cunku altin aslında kazandirmaktan ziyade paramıza değer kaybettirmiyor.

Uygun bir ev arsa araç vs denk gelirse bozdururuz.
Uzun vade biriktirmeye düşünüyorum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…