- 11 Mart 2013
- 33.681
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #53.441
Yaz gelmese bari allahımNeyi yazıyorlar bilmiyorum ama fiyatlar çok fazla bahara kaldı iki ayheyecanla bekliyoruz kendilerini
Mayıs bitince benim sistem çöküyor sıcak kuru hava tozYaz gelmese bari allahım
Ben herkese diyorum bura çok kirli diye kimse bana inanmıyor annem geldi de gördü sonunda . Günde 3 kere balkon yıka 2 güne bir ev süpür sil . Haftada 3 kere halı siliyordum çamur akıyordu İnan . Ama bana manyak gözüyle bakıyor insanlarMayıs bitince benim sistem çöküyor sıcak kuru hava tozbizimkilere anlatıyorum günde 3 defa balkon yıkıyorum inanmıyorlar. Çölde yaşıyoruz gibi.ben temmuz başı gidip eylülde geliyorum.1 eylülde burda oluyorum 30 ağustos da bile olmam düşün artık havasindan nasıl rahatsız oluyorum. ben nemli havaya alışkınım kuru hava çok zorluyor beni iyi ki dogumun kısa denk gelmiş yazın sende bebis de mahvolurdu
Bende 4000gibi görünüyorÖnümüzdeki ay 3500 TL lik birikim yapacağım inşallah kızlar
Ne alacaksın püre ben bir tam 3 çeyrek düşündümBende 4000gibi görünüyor
2tam eder inşallahNe alacaksın püre ben bir tam 3 çeyrek düşündüm
Uygun bir ev arsa araç vs denk gelirse bozdururuz.Allah daha çık versin kızlar peki altinlari uzun vade de hep biriktircekmisiniz yoksa bzidurup yatirim araci olarak mi kullanacaksiniz ben 2 3 yıl sonra memlekette bi arazi almayı dusunuyirum.cunku altin aslında kazandirmaktan ziyade paramıza değer kaybettirmiyor.
Geçmiş olsun canımGünaydın.
Ben hastayım diye dün kayınvalideye geldik. İki gün buradayız. Sıfır harcama yaşarız :)?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?