Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Önümüzdeki ay 3500 TL lik birikim yapacağım inşallah kızlar
Masallah bütçe yapılmış son 9 gün maasaBizim uçak biletleri koltuk taksidi kasko sigorta kart coştu yaza kadar yüksek gelecek kart.Tazminatta 15 gün eksik yatacak bu ay bakalım benim ne kalacak birikime

Masallah bütçe yapılmış son 9 gün maasaBizim uçak biletleri koltuk taksidi kasko sigorta kart coştu yaza kadar yüksek gelecek kart.Tazminatta 15 gün eksik yatacak bu ay bakalım benim ne kalacak birikime
Valla duramadım hemen yaptım eşime soruyorum eee kaç TL yatacak filan

Çeyrek alma ata çeyrek al cnm diğer topikteki kizlar söyledi üstünde tarih olmayınca fark olmuyormuş bilgin olsun tercih senin tucecim
Onda da fark var Canım da zaten burada o altını kessen bulamam çeyreği bazen zor alıyorum

Onda da fark var Canım da zaten burada o altını kessen bulamam çeyreği bazen zor alıyorum

Altın altındır ya sen al. Boşta paramız vardı ödeme zamanına kadar dursun diye altın hesabına yatırdım 283 liradan. Bak 300e yaklaştı şimdi bozduracağız. Kâr kârdır.

Altın altındır ya sen al. Boşta paramız vardı ödeme zamanına kadar dursun diye altın hesabına yatırdım 283 liradan. Bak 300e yaklaştı şimdi bozduracağız. Kâr kârdır.
Aynen para durunca harcanıp gidiyor cidden

Ben hiç sormadim ama bulunur sanki bu taraflar altını çok seviyor okuldan bi arkadaşımızın düğününe gittim iki tarafta buraları zengin aileler şok oldum takılanların görünce .sen hangi kuyumcular aliyorsun altınları ben gureste yeni açılan var ya büyük ordan alıyorum .

Sırf insanların dır dır konuşması için yaptıracağız bizde.magnetleri yoksa bende hazetmiyorum.sadece mantikli buldugum tek sey cikolata oda yenen bi ikramlik oldugu icin.Ama bulunduğumuz çevre ve çalistigimiz iş yerlerindeki herkes bunu yapıyor ve resmen adet haline getirdi.Hatta hastanenin kendi fiyatı içinde olan süslemeyi yapan kadın dediki siz hiç bişey istemiyorsunuz ama benim süslememi basit bulup herkes organizasyon cağiriyor ışıklı masalar arka planlar yaptiriyorlarmis yapay ağaçlar koca koca aynalar v.s getirten varmis

Tuce dünden beri yazacağım hep unutuyorum birde böyle emmek istemedigi zamanlarda veya emmek isteyipte ememiyorsa ağlarsa falan bogazina ve kulagina baktirin canm.Bogaz ve kulak kizarikligi oluncada aynı meme reddi gibi davranıyor bebisler aklında bulunsun diye yazayım dedim.

Kızlar gününüz güzel geçsin :)

kahvaltı yaptık mutfağı topladım. Eşim evde bugün doktor kontrolüne gidecek o yüzden başka bir iş yapmadım. O çıkınca etrafı toparlarım. Akşama yemeğim var. İnşallah harcamasız geçer ama doktorda illa ki harcama olur diye düşünüyorum

Heyecanla kar bekliyorum istanbulda hiç umudum yok ama :) hava soğuk ama buralarda çok tutmuyor artık yağsa da. Yüksek kesimlerde tutuyor biraz

Altını seviyorlar ama altından anlamıyorlar taktıkları genelde 14 ayar . Eşimin bi arkadaşı Buradan bi kızla evlendi kg kadar altın istedi kızın ailesi sanayi yok düzgün ticaret yok bu para nereden geliyorsa fıstık satarak mı acaba diyorum . Valla her ay altın alınca nereden uygunsa bulursak oradan alıyoruz. Güreste büyük bir kuyumcu var ya Atasay oraya ne zaman gitsek çeyrek yok yada yeni tarihli var gibi oluyor . Hele böyle kaoslu günlerse o adam satmak istemiyor . Klimanız var mı tam seni etiketleyecektim sen yazmışsın

Tamam şekerim sana dün yazacaktım oğlun ne zaman emekledi süründü ilk dişi ne zaman çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…