- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #53.481
Emekleme yoktu hiç emeklemeden direkt yürüdü kalkıyordu ayağa falan koltuktan tutup kenarlarda geziniyordu ama emeklemiyordu.11 aylikken tamamen yurudu d. Gununde baya normal yuruyordu yani.Ama 5 aylıkken kuacagimizda basa basa kafamiza doğru tırmaniyordu.Tamam şekerim sana dün yazacaktım oğlun ne zaman emekledi süründü ilk dişi ne zaman çıktı
Maşallah yaEmekleme yoktu hiç emeklemeden direkt yürüdü kalkıyordu ayağa falan koltuktan tutup kenarlarda geziniyordu ama emeklemiyordu.11 aylikken tamamen yurudu d. Gununde baya normal yuruyordu yani.Ama 5 aylıkken kuacagimizda basa basa kafamiza doğru tırmaniyordu.
Diş 10.5 aylikken cıktı.
Konuşma zaten baya erken başladı 3 aylıkken benimle beraber hööhöö diye yapardım beni taklit ederdi oda.ben susunca oda susardı.
Valla karnımda da çok hareketliydi fıldır fıldır gecesi gündüzü yoktu doktor bile kontrolde zar zor bakıyordu hareketli olduğu için.
14 ayar mii yok kız hep kalın kalın gösterisli altin takarlar tam tersi burada ince zarif şeyler bulamazsın eski bi klimam var yenisini almam lazım uçak gibi ses çıkarıyor a sinifi değil çok yakıyor yaza pahalı olur şimdiden almam lazım ama çok pahalı arcelik te sorduk 3500 diyo en ucuzaAltını seviyorlar ama altından anlamıyorlartaktıkları genelde 14 ayar . Eşimin bi arkadaşı Buradan bi kızla evlendi kg kadar altın istedi kızın ailesi sanayi yok düzgün ticaret yok bu para nereden geliyorsa fıstık satarak mı acaba diyorum . Valla her ay altın alınca nereden uygunsa bulursak oradan alıyoruz. Güreste büyük bir kuyumcu var ya Atasay oraya ne zaman gitsek çeyrek yok yada yeni tarihli var gibi oluyor . Hele böyle kaoslu günlerse o adam satmak istemiyor . Klimanız var mı tam seni etiketleyecektim sen yazmışsın
Malesef sosyal medya bu hale getirdi insanları.Sırf insanların dır dır konuşması için yaptıracağız bizde.magnetleri yoksa bende hazetmiyorum.sadece mantikli buldugum tek sey cikolata oda yenen bi ikramlik oldugu icin.Ama bulunduğumuz çevre ve çalistigimiz iş yerlerindeki herkes bunu yapıyor ve resmen adet haline getirdi.Hatta hastanenin kendi fiyatı içinde olan süslemeyi yapan kadın dediki siz hiç bişey istemiyorsunuz ama benim süslememi basit bulup herkes organizasyon cağiriyor ışıklı masalar arka planlar yaptiriyorlarmis yapay ağaçlar koca koca aynalar v.s getirten varmis
Canım Van Erzurum Diyarbakır gibi doğular çıkarsa değerlendirebilirsin. Büyükşehir ve imkanlar fazla. Erzurum eğitim konusunda da iyi mesela çocuklar için tereddutlusun galiba.kızlar şark için gidecekler bu haftalarda belli olacakmış eşime sordum bize büyük ihtimalle çıkar dedi.Ne yapcam hiç bilmiyorum bana fikir verin ne olur çok arada kaldım gitsem mi gitmesem mi
aynen öyle canım kafam çok karışık yeni ev aldık çok fazla kredi ödüyoruz nasıl olacak bilmiyorum burası kiraya verilecek benim tayin işi nasıl olacak hiç belli değil umarım iyi yerler çıkarCanım Van Erzurum Diyarbakır gibi doğular çıkarsa değerlendirebilirsin. Büyükşehir ve imkanlar fazla. Erzurum eğitim konusunda da iyi mesela çocuklar için tereddutlusun galiba.
Yeni ev aldınız yerleştirniz.
Çocukların okulları belli.
Gidince ev kiraya verilecek galiba düzen bozulacak .
Gitmezsen eşin yalnızlık çekecek.
Yer belli olduktan sonra daha detaylı degerlendirirsin.
Ama şimdi a b c planlarını hazırla
Canım inşallah gönlünüze göre oluraynen öyle canım kafam çok karışık yeni ev aldık çok fazla kredi ödüyoruz nasıl olacak bilmiyorum burası kiraya verilecek benim tayin işi nasıl olacak hiç belli değil umarım iyi yerler çıkar
Ne yemek yaptın tuceUydurmasyon bir yemek yaptımbakalım nasıl olacak birkaç eksik var akşama eşim alacak . Kargo geldi . Üst kat yıkılıyor kadın msj atmış kusura bakma diye ama başım şişti
Bizim hep öyle Canım 5 dk uyuyor anında uyanıyor .uyuduğunu görünce koşa koşa tuvalete gidiyorum desem . Hele varya eşim nöbetçiyse psikolojik olarak bitiriyorum bazen . Senin bebiş elini emiyor mu elleri buz gibi olmaya başladıtuce_tuce oglunun uykusu nasil? Benim kiz kök sokturuyor bize kirkina kadar uykusu guzeldi sonra ne olduysa uyumaz oldu. Yatiyor 5 dakika sonra uyaniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?