- 11 Mart 2013
- 33.681
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #53.521
45 günlükBebegin ne kadarlik?
45 günlük
Evet az gerçekten 3 kere kalkması lazım. Sarılık olmadık çok şükürEger sarilik tehlikeniz yoksa 2 saatte bir kaldirma bence. Sonra bunyesi buna alisinca sen kaldirmasan bile kendi surekli o saatlerde kalkmaya baslayacak. Tabi bir kere kalkmasi da az. Gecede 2 3 kere beslenmesi gerek en az.
Supermiş gule güle kullan. Benimde klima ve dondurucu ihtiyacım var yaza doğru fiyatlar artıyor almam lazımAynen internetten alacağız n11 den servis bağlayacak . İnvorter aynen
Fiyatı gerçekten çok uygun hiç kaçırma derim Canım oda çok büyük değilse yeter,,, elektrik konusuna gelince biz Adana’da yaşıyoruz yazın günde 18 saat filan çalıştırıyorum 250 sen aşağı gelmiyorAha valla 2700 e düştü yarın alıyoruzacaba bize yeter mi diyoruz birde elektrik nasıl gelir acaba ya a++
bende sırf o yüzden istiyorum kızlarım çok düşkün babasına inşallah iyi biyere çıkar tayinimizPenguen canım hakkında hayırlısı.Ben galiba neresi olsa giderdim.Çocuklar olmasa kalmak düşünülebilir ama ne bileyim babadan uzak,hasretlik zor olur yaa
Evet evet yaza fiyatlar artıyor bizim n 11 de indirim kuponu vardı sanırım ondan biraz daha düşmüş fiyatSupermiş gule güle kullan. Benimde klima ve dondurucu ihtiyacım var yaza doğru fiyatlar artıyor almam lazım
Aslında bizim eve 3 klima lazım da bakma işteFiyatı gerçekten çok uygun hiç kaçırma derim Canım oda çok büyük değilse yeter,,, elektrik konusuna gelince biz Adana’da yaşıyoruz yazın günde 18 saat filan çalıştırıyorum 250 sen aşağı gelmiyor
Aynen yaaa bize de lazım oturma odasında var yazın orda yatıyoruz yatak odasında olsa ohhh yatağımda yatarım ne güzel ama gündüzde çok sıcak olduğu için mecbur önce oturma odasına taktırdıkAslında bizim eve 3 klima lazım da bakma işte
Bizde şöyle yapacağız oturma odasına taktırıp Sürekli çalıştıracağız yatak odasına da etki eder inşallahAynen yaaa bize de lazım oturma odasında var yazın orda yatıyoruz yatak odasında olsa ohhh yatağımda yatarım ne güzel ama gündüzde çok sıcak olduğu için mecbur önce oturma odasına taktırdık
Adana'da tuvalete taktirmisti adamın biriAynen yaaa bize de lazım oturma odasında var yazın orda yatıyoruz yatak odasında olsa ohhh yatağımda yatarım ne güzel ama gündüzde çok sıcak olduğu için mecbur önce oturma odasına taktırdık
BİM’e kahve makinası gelmişti gördünmügünaydın kızlar sabah 15 tl kkdan harcadık simit meyve suyu peynir aldık kahvaltı için
Taktır bencede yavrucak yazın isilik olurBizde şöyle yapacağız oturma odasına taktırıp Sürekli çalıştıracağız yatak odasına da etki eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?