Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar bizimde ayın 9 da geliyor elektrik faturası
Geçen 336 gelmişti, ısıtıcıyı çok kullanmıştık.
Bu ay çok az kullandım ısıtıcıyı
Bulaşık mak iki günde bir çalışır
Çamaşır mak hafta da iki veya üç defa çalışır
Ütü bir defa
Fırın 4/5 kez
Bakalım kaç gelecek

Ya hadi benim bebek var çok makina çalıştı annemler yeni gitti filan falan . Çapraz komşu evde karı koca hatta kadın yoktu evde bayadır 115 te ona gelmiş ikimize 50-60 gelirdi
Bize de 147 gelmiş eylülden beri böyle geliyor yazın 2 ay yokuz her ay 40 50 mutlaka geliyor sadece buzdolabincalistiginicin.

Bizde iki tane var, odasının nemini çok kurutuyor. Açmıyorm artık
Bende abi bebek duş aldıktan sonra üşür diye düşündüm ondan almıştım. Bir kere 45 dk filan çalıştırdık ilk . Odanın derecesi aynı kaldı bu ne saçma ev ben anlamıyorum

Bende abi bebek duş aldıktan sonra üşür diye düşündüm ondan almıştım. Bir kere 45 dk filan çalıştırdık ilk . Odanın derecesi aynı kaldı bu ne saçma ev ben anlamıyorum
Bizde bebeği banyo yaptırırken açıyorz.
Ama odann ısısında pek bi etkisi yok malesef

Bizde bebeği banyo yaptırırken açıyorz.
Ama odann ısısında pek bi etkisi yok malesef
Evet ve şuan kocamla karar verdik satacağız o ısıtıcıyı birde vantilatör var onu . Dolap uygulamasında ayakkabılarımın bazılarını 1 kez giyinmişim bir sürü topuklu ayakkabım var

Evet ve şuan kocamla karar verdik satacağız o ısıtıcıyı birde vantilatör var onu . Dolap uygulamasında ayakkabılarımın bazılarını 1 kez giyinmişim bir sürü topuklu ayakkabım var
Mantıklı, Umarım satılır
Ben gelin ayakkabısını koymuştum
Öyle kaldı
Sonra uygulamayı sildim, şifremi de unuttum.

Canım letgo yu da dene buralarda bekar polis asker öğretmen çok olduğu için çok rahat satarsın. Ben baya bişey sattım

Faturalar yatırıldı 293 elektrik 43 su
Sabah eşim marketten kahvaltılık ve çocuklara ıvır zıvır almış 225 TL ve 35 TL traşa vermiş

Bende marketten 50 harcadım ıslak mendil elektrik süpürgesi torbası filan aldım

Kasaptan kelle ve ayak ayırttım yarın gelecek 50 TL de ona verdim

Veeeee tüm altın aldım 1960 TL en çok bu mutlu etti beniiiiiiiiii

Bu hafta çok fazla harcama yaptık biraz sıkmamız lazım ...küçük kızıma birkaç parça Kıyafet almam lazım kendime de spor ayakkabı (aslında spor ayakkabı acil değil belki onun yerine çeyrek alırım fikrimden caymazsam))

Günaydın akşam abi bebek banyo yaptı ilk kez saati kurmadım 1 kere kalktık sadece . Artık 2 saatte bir saati kuracağım çünkü böyle beslenmesi geri kalıyor. Eşim nöbetçi işe gitti

Bebegin ne kadarlik

Oglum da ilk 2 ay gece iki kere uyanirdi
Artik 4 aylik. Son bir aydir saat basi uyaniyor. Zombiye döndüm

Günün harcaması 55 tl
Pırasa,brokoli,maydanoz,kıvırcık,roka,ekmek,yoğurt,iki adet küçük kase,yumurta

pırasa kavurması yapacağım akşama. üzerine sarımsaklı yoğurtla güzel oluyor

su faturam 49 tl gelmiş 20 tl teminat bedeli yani 29 tl aslında. Tek uygun gelen faturam su sürekli de temizlik yaparım çamaşır makinesi çok çalışır.

Tasarruf ettiğim nokta elde birşeyler yıkamayı bıraktım bulaşık makinesine atıyorum herşeyi. Sadece oğlumun kullandığı ürünleri elde yıkıyorum. Baya faydası oldu faturama.

elektrik ve doğalgaz aşırı fazla geliyor bize ya üzülüyorum. Kombi çok eski çok elektrik yakıyor, evde yalıtım yok. Geçen ay 190 tl elektrik 588 doğalgaz gelmişti. Bakalım bu ay ne kadar gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…