- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #53.621
Sabah sabah bi çay demleseydin ya yada ıhlamurAyyy evet ya bi türlü vazgeçemiyorum max ama sıfır şeker sanki daha masummuş gibi
Bizde kolay kolay çay içilmez canım sevmiyorum eşim de sevmez kızım haftanın 1 günü kahvaltı yapıyor evde o zaman demlerim çayı ya da misafir gelince ancak kahvaltıda kola meyvesuyu filan içiyoruzSabah sabah bi çay demleseydin ya yada ıhlamurmiden delinecek
canım kaç kg düşmüştünAyyyy bende sabah sabah bol salamlı isli peynirli yarım ekmek tost yedim kola ile birlikte
Geçen mart ayında 58 kiloydum en son 70canım kaç kg düşmüştün
Simdi kaç kg oldun
Ben 6. Takıma girdim daha motive oluyorum
1.3 kg gitti regli zamanım yaklaştı yoksa daha çok giderdi
Takıma gelsene sende motive olursun sen cabuk veriyorsunGeçen mart ayında 58 kiloydum en son 70
Zaten 6. Takımdan izinli ayrılmıştım evet çabuk veriyorum ama bugünlerde motive değilim yaa bi başlasam devamı gelecek biliyorum amaTakıma gelsene sende motive olursun sen cabuk veriyorsun
baslarsan motive olursun yoksa daha çok alırsın canımZaten 6. Takımdan izinli ayrılmıştım evet çabuk veriyorum ama bugünlerde motive değilim yaa bi başlasam devamı gelecek biliyorum ama
Çok haklısın az biraz daha bekleyeyim tam motive olunca başlarım takımı da etkilemek istemiyorum çünkü yediklerimi yazıp diğer arkadaşlara da haksızlık yapmak istemiyorumbaslarsan motive olursun yoksa daha çok alırsın canım
Sabah sabah midene çok zararlı başka birsey içsenAyyy evet ya bi türlü vazgeçemiyorum max ama sıfır şeker sanki daha masummuş gibi
Ay çok tatlı yaa :) sen anlatınca sevesim geliyor ne tatlıdır şimdi.Senin için zordur ama tama bri afacan senin oğlan maşallahBizim hep öyle Canım 5 dk uyuyor anında uyanıyor .uyuduğunu görünce koşa koşa tuvalete gidiyorum desem . Hele varya eşim nöbetçiyse psikolojik olarak bitiriyorum bazen . Senin bebiş elini emiyor mu elleri buz gibi olmaya başladıtüm yumruğunu ağzına girdirmeye çalışıyor kusuyor sonra . Az önce emziği bıraktı emzik tutucuyu ağzına girdiriyor. Geceleri ne durumdasınız . Emzirip uyutuyorum yatağına yatırıyorum. 5 dk sonra uyanıp bizim yatağa gelene kadar mırıl mırıl zorla geliyor yatağa sonra uyuyor
Çok haklısın canım bu yaştan sonra çaya alışmak biraz zor gelecekSabah sabah midene çok zararlı başka birsey içsen
Ben hamile kalmadan nescafeyi sade filtre kahve gibi içiyodum ve içmeyince basım agrıyordu kahvaltudan önce birde gastrit var.hamile kalınca nasıl degişyi hersey her yediğimi 100kere arastırıyorum iste yeterki olmuyor haftada 1 nefsim kırılsın diye içiyorum şimdiÇok haklısın canım bu yaştan sonra çaya alışmak biraz zor gelecek
Kız nescafe olayını hiç yazmıyorum hergün 2 tane içerim sade bi de Türk kahvesi... hamile olunca iş başka oluyor tabiki ama benimde sağlıklı beslenme adına düzeltmem gerekiyorBen hamile kalmadan nescafeyi sade filtre kahve gibi içiyodum ve içmeyince basım agrıyordu kahvaltudan önce birde gastrit var.hamile kalınca nasıl degişyi hersey her yediğimi 100kere arastırıyorum iste yeterki olmuyor haftada 1 nefsim kırılsın diye içiyorum şimdi
Sende kızçelerini düşün onlar seni rol model alıyor yeme desen bile çok etkili olmaz sonrasındaKız nescafe olayını hiç yazmıyorum hergün 2 tane içerim sade bi de Türk kahvesi... hamile olunca iş başka oluyor tabiki ama benimde sağlıklı beslenme adına düzeltmem gerekiyor
Hahaha çok komik ya görmen lazımAy çok tatlı yaa :) sen anlatınca sevesim geliyor ne tatlıdır şimdi.Senin için zordur ama tama bri afacan senin oğlan maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?