- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #53.601
3 kg çekirdek çekti sadece dikkati miMarkete gittik 326 TL tuttu eşimin kartından ödedik ben şifreyi unuttum yine şok olduk gerçekten ne kadar pahalı herşey aldığımız sıvı yağ peynir biraz baget yumurta 5 kg un soda kaşar traş köpüğü 3 kg çekirdek 2.5 kg pirinç 3 paket makarna 1 paket puding çokokrem başka bişey yok
Bende çok üzüldümHatay’da bir baba çocuklarım aç diyerek valilik önünde kendini yakmıs ve hayatını kaybetmişAllahım sen kimseyi zorda bırakma yarabbim ne zor ne acı içim parçalandı
Bugün markette 57lira harcadık. Oartada hicbirsey yok.Markete gittik 326 TL tuttu eşimin kartından ödedik ben şifreyi unuttum yine şok olduk gerçekten ne kadar pahalı herşey aldığımız sıvı yağ peynir biraz baget yumurta 5 kg un soda kaşar traş köpüğü 3 kg çekirdek 2.5 kg pirinç 3 paket makarna 1 paket puding çokokrem başka bişey yok
Markete gittik 326 TL tuttu eşimin kartından ödedik ben şifreyi unuttum yine şok olduk gerçekten ne kadar pahalı herşey aldığımız sıvı yağ peynir biraz baget yumurta 5 kg un soda kaşar traş köpüğü 3 kg çekirdek 2.5 kg pirinç 3 paket makarna 1 paket puding çokokrem başka bişey yok
Onu bu duruma getirenlerden Allah bin hesabını sorsun inşallahHatay’da bir baba çocuklarım aç diyerek valilik önünde kendini yakmıs ve hayatını kaybetmişAllahım sen kimseyi zorda bırakma yarabbim ne zor ne acı içim parçalandı
Kola mıAyyyy bende sabah sabah bol salamlı isli peynirli yarım ekmek tost yedim kola ile birlikte
Ayyy evet ya bi türlü vazgeçemiyorum max ama sıfır şeker sanki daha masummuş gibiKola mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?