Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Markete gittik 326 TL tuttu eşimin kartından ödedik ben şifreyi unuttum yine şok olduk gerçekten ne kadar pahalı herşey aldığımız sıvı yağ peynir biraz baget yumurta 5 kg un soda kaşar traş köpüğü 3 kg çekirdek 2.5 kg pirinç 3 paket makarna 1 paket puding çokokrem başka bişey yok

3 kg çekirdek çekti sadece dikkati mi
Biz hic almayız da

Bugün markette 57lira harcadık. Oartada hicbirsey yok.

Ya bence de cok tutmus ben dün 700 tl biraktim marketlere ama 6-7 paket peynir, 4 kg kırmızı et, yarim kg sucuk, yarim kg tereyagi, yarim kg badem, oglana oyuncak falan var icinde. Bana da her sey pahali geldi. Normalde 39.90a dös olurdu kiyma yaptirirdik. Daha gecen ay bu fiyattan aldik. Kg fiyati 57 olmus

Bugun sadece 5 tl akbil yükledim. 5.20 de akbil bastım dün cok harcama oldu diye evden kahvaltilik ve meyve koydum.

Öğleden sonra evi süpürdüm sildim içime sindi . Abi bebeğe aldığım zeka kartları gelmişti yatağına yatırdım kartları dizdim böyle kaldı baya oyalandı birde müzik açtım .yoğurt çorbam vardı yeşil salata ile onu yedim . Buzdolabını silecektim ki arkadaş aradı kızlar geldi sende gel diye ona indim çay koydu ama içemedim pek ya . Eve gelince abi bebeği yatırdım kendime çay koydum buzdolabını sildim. Çayımı içiyorum eşimle konuştum oda maaş yapıyormuş gıcık sorular sorup sinir ettim tazminat kaç TL maaş ne filan

İyi geceler kızlar
Oğlumun uyku düzeni bozuldu iyice atak dönemi mi acaba
Gündüz 2.30 dan bu saatte kadar , şimdi zor uyuttuk.. uykusu da var ama dalamıyor

Hatay’da bir baba çocuklarım aç diyerek valilik önünde kendini yakmıs ve hayatını kaybetmişAllahım sen kimseyi zorda bırakma yarabbim ne zor ne acı içim parçalandı
Onu bu duruma getirenlerden Allah bin hesabını sorsun inşallah .
bu kaçıncı
canına kıyma ?
Ülkenin geldiği duruma bak..
Yazık insanlara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…