- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
- #53.681
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım anladiğım kadariyla sağliklida besleniyosun. verirsin insallah hemencik
evet dikkat ediyoruz sağlıklı beslenmeyecanım anladiğım kadariyla sağliklida besleniyosun. verirsin insallah hemencik
Çevredekilerde göbeğin kaldı diyip duruyorlar bana valla sinir olmaya başladımevet dikkat ediyoruz sağlıklı beslenmeye
Hamileliklerde çok aldım verdim
Bu son hamileligimde zamanım olmadı kızım durmuyordu rahatsızdı inşallah artik kurtulacagim 72 olsam çok iyi görünüyorum 8 kilo versem yeter bana çok zayıf olmayı da sevmiyorum yüzüm gidiyor
canım sen daha yeni doğum yaptın fegli oldukça da iniyor karınÇevredekilerde göbeğin kaldı diyip duruyorlar bana valla sinir olmaya başladım![]()
Şimdi regl oldum sanki cidden azaldı göbeğim ki bence ortada birşey yok normal ama çevrem neden böyle söylüyor anlamıyorumcanım sen daha yeni doğum yaptın fegli oldukça da iniyor karın
Kalirsada kalsın azıcık göbiş doğum yaptın sonuçta
Şimdi regl oldum sanki cidden azaldı göbeğim ki bence ortada birşey yok normal ama çevrem neden böyle söylüyor anlamıyorum
46 kg mım birde düşünHalt etmiş onlar. Doğum yapan kadına en az 2 yıl kimsenin kilo muhabbeti yapmaya hakkı yok. Hoş bence sonrasında da kimsenin hakkı yok
Niye takıyorsun ki insanları içinden bir can çıktı okadar güzel birsey yasıyoruz ki evladını bol bol kokla şükret kimseyide takma.Zatıf olsan zayıf derler kılolu olsan kılolu insan vücudu bu hep aynı kalamaz.Sağlıklı olduğumuz için bol bol şükredelim yeter.Dogum yapınca göbeksiz olanın tepesine Gül mü konduracaklar merak ediyorum.46 kg mım birde düşün![]()
Valla aynen öyle doğru söze ne denirNiye takıyorsun ki insanları içinden bir can çıktı okadar güzel birsey yasıyoruz ki evladını bol bol kokla şükret kimseyide takma.Zatıf olsan zayıf derler kılolu olsan kılolu insan vücudu bu hep aynı kalamaz.Sağlıklı olduğumuz için bol bol şükredelim yeter.Dogum yapınca göbeksiz olanın tepesine Gül mü konduracaklar merak ediyorum.
Model neydi canım.kizlar arabamiz 2 gün olmadan satildi masallah . Demek cok uygun koymusuz fiyatima ama esim ederi bu dedi daha fazlasini yazsak alirlardi ama esim yapmadi daha iyi oldu bence . 1 yilda 15 bin fark oldu ya arabada . araba mi alip satsak acep![]()
sağol canım . honda civicti biz hic arabasiz yapamayiz merkeze uzak ev biraz 30 40 bine bulursak insallah aliriz bizdeModel neydi canım.
Hayırlı olsun bu arada
Hadi bakalım . Yarın kredi başvurusu yaparsınız bu durumdasağol canım . honda civicti biz hic arabasiz yapamayiz merkeze uzak ev biraz 30 40 bine bulursak insallah aliriz bizde
evet canim yapcaz ev sifir olunca kredi faizi daha düsük oluyo ama ev sahibi amca kendi üstunden kizina devretmis. faiz orani biraz yuksek olacak galiba bakalim hayirlisiyla kabul olsun öderiz insallahHadi bakalım . Yarın kredi başvurusu yaparsınız bu durumda
Allah rastgetirsin işinizi inş. Darısı bize olsun inşevet canim yapcaz ev sifir olunca kredi faizi daha düsük oluyo ama ev sahibi amca kendi üstunden kizina devretmis. faiz orani biraz yuksek olacak galiba bakalim hayirlisiyla kabul olsun öderiz insallah