- Konu Sahibi pure hazel
- #53.701
insallah canım tayinler ne zaman aciklanir sizinAllah rastgetirsin işinizi inş. Darısı bize olsun inş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah canım tayinler ne zaman aciklanir sizinAllah rastgetirsin işinizi inş. Darısı bize olsun inş![]()
kıskanıyorlardır tuceŞimdi regl oldum sanki cidden azaldı göbeğim ki bence ortada birşey yok normal ama çevrem neden böyle söylüyor anlamıyorum
Mayıs hazırlan gibi canıminsallah canım tayinler ne zaman aciklanir sizin
Aman boşver ya depresyondayımkıskanıyorlardır tuce![]()
banyodan yarım saat önce ılık hakiki zeytin yağı sür canımAman boşver ya depresyondayımsen bana abi bebeğimin sırma saçlarındaki başlayan konaklara ne yapabilirim 3 çocuk annesi olarak yardımını bekliyorum
Konak olmasın diye gidip mustela aldım ama Konak başladı
![]()
Tamam çok teşekkür ediyorumbanyodan yarım saat önce ılık hakiki zeytin yağı sür canım
Taranmaz ama daha çok küçük bıngıldak çok önemli tülbent gibi yumuşak bir bez ile yıka kafasını yumusayıp çıkacaktır bitene kadar banyolardan önce tekrar et bişey olmaz
yaa cok az kalmisMayıs hazırlan gibi canım
Of canim bakma onlara dogum sonrası kadınları strese sokan tipler hep var banada diyorlardı 8 kilo almıştım sadece hele birini kötü terslemistim daha 40 yeni çıkmıştı oğlumun sanki doğum yapcam gibi karnın ddi en azından ben dogum yaptim gebelik kilosu demiştim ben 70 kilo yoktum bu soyleyende 90 kilodan fazlaŞimdi regl oldum sanki cidden azaldı göbeğim ki bence ortada birşey yok normal ama çevrem neden böyle söylüyor anlamıyorum
Hindistan cevizi yağı ya da zeytinyağı sürünce geçecektir.Aman boşver ya depresyondayımsen bana abi bebeğimin sırma saçlarındaki başlayan konaklara ne yapabilirim 3 çocuk annesi olarak yardımını bekliyorum
Konak olmasın diye gidip mustela aldım ama Konak başladı
![]()
NasılsınHindistan cevizi yağı ya da zeytinyağı sürünce geçecektir.
Çok yoğun. Ne ara pazartesi oluyor ne ara cuma bitiyor anlamıyorum bile. Hazirana kadar da böyle devam edecek. Bir de tedavi filan derken anlayamıyorum hiç. Sen erken mi adet oldun? Emziren kadınlarda adet daha geç olmuyor muydu?Nasılsın ❤
Valla açıkcası bende bir süre daha olmam sanıyordum ama oldum ya şaşırdımÇok yoğun. Ne ara pazartesi oluyor ne ara cuma bitiyor anlamıyorum bile. Hazirana kadar da böyle devam edecek. Bir de tedavi filan derken anlayamıyorum hiç. Sen erken mi adet oldun? Emziren kadınlarda adet daha geç olmuyor muydu?![]()