- Konu Sahibi pure hazel
-
- #54.041
Öyle mi yaa bi kaç gün daha bekleyeyim bakalım ama sanki artık pek düşmeyecek gibiDün akşam haberlerde vardı altın almayın olanı da bozdurmayın bu aralar diyordu
Bencede düşmeyecek gibi çok arttı ama yaÖyle mi yaa bi kaç gün daha bekleyeyim bakalım ama sanki artık pek düşmeyecek gibi
Gözün aydın canımAnnem geldi
Sabah güzel bir kahvaltı masası hazırladım.
Köy tavuğu, Köy tereyağı, salça, asma yaprağı,
Baharat ,portakal, limon, salamura zeytin turşu getirmiş.
Babama iş arkadaşları torun hediyesi olarak çeyrek altın vermişler. Annem getirdi taktı
Akşama lahmacun salata ayran var menumde.
Ben alıcam nolursa olsunBende kararsız kaldım ya gitgide de artıyor almadıkça pişman oluyorum
Evet çok da hızlı artıyor kestirmek zor hayırlısıBencede düşmeyecek gibi çok arttı ama ya
Aslında para olarak bende muhafaza edemiyorum altın bari sağlam kalır, ama piyasalar çok hareketli, belkş yarın gider alırım ya düşmez belki para gitmeden almak lazımBen alıcam nolursa olsunçok yüklü alım yapmadığım sürece güncel değer ne ise alıyorum geçiyorum
gecen hafta alsaydin keske canim eğer birikim amacliysa uzun vadede her zaman alman mantikli benceKızlar şimdi altın almak mantıklı mı acaba ne dersiniz
Ben de ayın onbeşini bekledim ya bilemedim bu kadar artacağını :))gecen hafta alsaydin keske canim eğer birikim amacliysa uzun vadede her zaman alman mantikli bence
Geçmiş olsunKızımı doktora götürdüm 100 tl
45 TL ilaç
20 TL market
Toplam harcama 165 tl
bereketli olsun canımGünaydın
Maaşlar yatmış.
Kahvaltıdan sonra çocuklari anneme bırakıp çarşıya gitmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?