Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aa mayıs annesi :) mayıs anneleri grubuna hiç gelmiyorsun sanırım :) forumda mayısta doğum yapacak biri görünce bizden biri moduna giriyorum
Evet inşallah mayıs annesi olacağım oğluşum acele etmezse tabi
Ilk zamanlar 1-2kez geldim mayıs annelerine hatta yazdım ama düşükler kayıpları olanlar falan olunca üzüldüm çok,birde onda o belirti var bende yok v.s diye kendimi dinlerim de etkilenirim diye de korktum.

Başlarda ben de korktum terk edicektim ortamı haha ama sonradan sıcak güzel bir ortama dönüştü. Sağlıkla gelsin oğlun

Maddi olarak hesabım kalmıyor dısarı çıktığımda, begendigim üzerime yakisanlari aliyorum etiketine bakmaksizin paranın hesabını yapanlardan olmak adina foruma geldim, bazen maddi zorluga girebiliyorum haliyle
Bugün; -3 tane ev botu,
-5 cift corap
-kulaklik
-etek
-pantolon
-2 tane parfüm
-kaybettigim alyansimin aynisindan aldim ve kargodan elbisem geldi kapida ödeme

Bugün sil süpür yaptık eşimle annemle yiğenlerime vardı annem kızları yiğenlerimi yıkadı bende saçlarını taradım ördüm güzel oldu yiğenime dogum günü hediyesi mont istiyordu onun için magaza ya gittik bitane ona bitane kendi kızıma mont aldım 190 TL karta taksit yaptırdım 50 TL pazarda harcadık bolca meyve aldık yemeklik sadece ıspanak ve karnabahar aldık. Bende bu ay birikim yapamıcam insansan sonra biraz rahatlıcaz inşallah o zaman hedefine yazdığımı tuttururum

Alyans alman iyi olmuş bence diğerleri ihtiyaç değilse almasaydın hayat gerçekten çok pahalı kazancın iyiyken biraz kenara koymak lazım umarım kontrol altına alabilirsin giderlerini

3 tane ev botu hepsi kendine mi

Alyans alman iyi olmuş bence diğerleri ihtiyaç değilse almasaydın hayat gerçekten çok pahalı kazancın iyiyken biraz kenara koymak lazım umarım kontrol altına alabilirsin giderlerini
Disaei cikinca yemek, kahve derken bile kendimi tutamiyorum çok tesekkür ederim guzel dusunceniz icin aminnn ins cok istiyorum bunu

ya keske bi tane alaydin kendine cok olmus 3 tane benim disari botum bile 2 tanecik
Bir de sunu aciklayayim kafamda kendime bi tane almak vardi kuzenimle takim olsun hem hediye diye. Hadi bu ceyiz olsun, bunu da okulda giyerim diye 3 oldu calistigim okul ayakkabisiz egitim projesi kapsaminda da terlik ya da ev botu giyiyoruz yoksa normalde almak niyetim yoktu

Gercekten kendime hakim olamiyorum cevremden cok elestiri aliyorum ailem de dahil... nolur dua edin bana
kiyafet kozmetik olarak mi harcama yapiyosun en cok . ev esyasida cok aliyomusun. inan ne kadar az esyan olursa kadar rahatliyosun ben elimde olanlari atip satiyorum mesela. bide para yok olduğu bilince istesemde herseyi alamiyorum

kac yasindasin canım . calisiyomusun bekarsin galiba. her ay maasini alinca gram olur ceyrek olur dolar olur hemen al hic harcama yapmadan

kiyafet kozmetik olarak mi harcama yapiyosun en cok . ev esyasida cok aliyomusun. inan ne kadar az esyan olursa kadar rahatliyosun ben elimde olanlari atip satiyorum mesela. bide para yok olduğu bilince istesemde herseyi alamiyorum
Param kalmayinca kredi kartlari gercekten cok zor durumdayim psikolojik olarak alisveris hususunda
Ama inaniyorum insAllah tutucam kendimi... kiyafet daha cok taki filan iste. Baska bir yerde calisirken annem evimin ihtiyaclarini listelerdi almazdim ama market ihtiyaclarini alma dese de alirim ev esyalarini ailemden gotururdum simdi ailemle yasiyorum sadece markete giderim. Kiyafet taki hususunda cok agir psikolojik tedavi görmem lazim bir de falci paralarim elbette bildiginiz gbi dglim ya nolur dua edin ((

ayy durum vahim desene

Buzdolabı ve dondurucuyu düzenledim. Annem geldi ya bezelye dolma kabak fasulye pişer sebze olarak .onları öne aldım.
Peynir çıkardım.

Sabahtan elmayi şekere islamistim .şimdi pişiriyorum reçeli.
Yarın temizlik için gelecek kadın. Ben kendi işlerimi toparladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…