Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sütü pişirdim
Elmaları şekere isladik.

Kızlar evde elma kabuğuyla sirke yapaniniz var ise tarif alabilir miyim.
Elimde fazlaca kabuk ve küçülmüş elma var

pure instagram kullanıyorsan @fitmuhendisce diye bir sayfa var. Orada tamamen organik şekilde her meyvenin sirke tarifleri mevcut. Ben de yakın zamanda yapmayı düşünüyorum

Bugün bu evi bırakıp oğlumu kucağıma alıp kaçmak istiyorum sabah kahvaltı yaptık eşim çarşıya altın sigara benzin bez almak için gitti. O ara şubeden arkadaş aramış akşama size geliyoruz diye tmm dedim artık . Sorun yok halledebilirim. Hemen evi süpürdüm bebek emzirirken klima için aradılar geliyoruz takmaya . Eşim orduevinde sanki hiç görmediği arkadaşıyla görüşüyordukoş gel diye aradım . Adamlarla aynı anda içeri girdiler bende halıları filan toplamıştım. Ayakkabıları ile girdiler. Yaptığım temizlik yalan oldu . Akşama ağlayan pasta makarna salası patatesli milföy yapacağım . Balkon filan açık olduğundan ev buza döndü tüm odaları kapattım ama Aralık ve zaten serin olan oda şuan buz . Markete inmem lazım . Bir cumhuriyet bir yarım altın 3050 TL verdik sigara 220 TL . 8 TL eşim kapının altına sünger almış sabah markette 8 TL harcadık. Faturaları yatırmaya başladım . Gece olsa da uyusak bi allahım

2 cumhuriyet altın aldık. 4020 TL.
15liraya bulasiklik.
16liraya siyah havuç almış eşim.
Sabahtan da harcadık.
Epey harcamali bir gün oldu ama hepsi ihtiyaç
Hayırlı olsun canım ben 10 gün önce 1960 a almıştım hemen zamlanmış yaaaaaa

Tuce pure altınlarınız bereketli olsun allah daha çok versin ...
Bende altın almayı özledim insan mutlu oluyor
Ben bu sene bir ceyrek bile alamam
Tatil geliyor düğün var bir cumhuriyet alırız kaynımın oğlu evleniyor
Kıyafetti gezmedi yazın para yetmiyor
Tatil dönüşü balkonumun korkulugunu yükseltip cam balkon yapacağız
Camlarada korkuluk yapacaktık vazgeçtim dün kilit aldık netten gelecek
Banyonun duşa kabinini yenilemek istiyorum balkondan sonra anlayacağınız bu sene ancak eksikleri yaparız kredi var malum hayat çok pahalı ancak yetiyor maaş

Ay kızlar misafir geldi şimdi çay koydum bebek emziriyorum altın almışlardı zaten şubede para toplayıp şimdi yine hediye ile gelmişler çok mahçup oldum bugün harcanmalı geçti biraz Markette 87 TL harcadım eşim de biraz harcadı

Selam kızlar inan ki 24 saat bana yetmiyor
Kahvaltı yaptık kahvemi içtim kızım kurstan gelince kaşarlı sucuklu pide yaptırdık yedik,,,, miniğini uyuttum baharatlarımı erzaklarımı filan yerleştirdim

Etli döğme pilavı zeytinyağlı Pırasa yaptım yedik,,,, kızım uyandı onu yıkadım evi süpürdüm sildim toz aldım çamaşır filan as derken bayağı yoruldum duş aldıım Şimdi biraz dinlenicem

Bugünkü harcama 20 tl

Herkese selamlar..
Benimde altınım olsun istiyorum ama bu ara ödemeleri tam bitiremedik onun için almadım.
Annemle pazara gittik 45 tl sebze meyve aldık,oradan avm ye gittik oğluma burger sözü vermis ananesi ona burger bize de pide ısmarladı annem sağ olsun.
Migrostan puding süt ve çikolata aldık 30 tl ödedik
Hee bu arada eşim hediye olarak altin kolye almış (altın ya yatırımlık sayılmasa da yinede yazayım dedim)çok beğendim iç içe geçen 4 tane kalp ve kalplerde isimlerimiz yazili buyük oglusumun zaten her daim adi yer alir herseyde bukez bebek oluşumunda adını yazdırmış annem cok begendi Eşime de çok iyi bir hediye almışsın falan demiş. Esim Dogum da plaka kolyelerden hediye alacağını söylemiş anneme(daha doğrusu fotoğrafını göstermiş annem tarif etti banabilmiyormuş gibi davran dedi)
Zaten tek taktığım ve sevdiğim takı kolye onun için eşimin bu aldıği 2.hediye kolye birde sadece alyans takıyorum 1 tane annem d.gunumde 10 yıl önce nazar boncuklu kolyelerden almıştı bir tanede yine çok önceden nişanlıyken eşim yine kolye almıştı 4 tane kolyem oldu.

Aa mayıs annesi :) mayıs anneleri grubuna hiç gelmiyorsun sanırım :) forumda mayısta doğum yapacak biri görünce bizden biri moduna giriyorum

Bugün kantinden yaptik alisveris haftaya tasinma durumlari olur diye idareten bisiler aldim cay bardagi takimi aldim cok uygundu fiyati 200 lira. migrosa girdik bide avmde cikolata indirimdeymis 4 tane aldim bi tane oje aldim akilli kasaya gittim kasada 9.90 bulasik tableti diyodu aha dedim cok iyi aldim onuda ödedim 45 lira dedi nasi olur ben sok oldum meger 60 tl harcayinci oluyomus iade ettim valla tableti cikolatalar kalsin dedim 1 lira diye aldim 3 bucuk lira ödedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…