- 7 Ocak 2018
- 27.559
- 80.008
- 598
- 35
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #54.501
Bende öyle düşündüm canımHastaysa aşı yapmazlar.
18 ay aşısı olacak canımKac aylik kizin canim. Benim kizinda yarin 2 aylik asisi var hiriltisi var az insallah bizimkide rahat gecer. Asi gunlerini hic sevmiyorum ya.
Insallah canim yarin sabah erkenden soyleyecegim hiriltisi oldugunu bakalim ne diyecekler.Bende öyle düşündüm canım
18 ay aşısı olacak canım
Ama hırıltısı varsa doktora söylemelisin ben zaten illaki götürecem doktora çünkü hasta bence yapmazlar biraz düzeldikten sonra yaparlar benim kızım da çok şükür hiç bir aşıda ateşi filan çıkmadı rahat atlattık inşallah sizin de rahat geçer
Bizimde salı 4 aşı olacak korkuyorum çok fenaKac aylik kizin canim. Benim kizinda yarin 2 aylik asisi var hiriltisi var az insallah bizimkide rahat gecer. Asi gunlerini hic sevmiyorum ya.
Bende tedirginim ama insallah rahat gecer canim olumlu dusunelimBizimde salı 4 aşı olacak korkuyorum çok fena
demek ki o aldığın acur cuburları senin canın istiyormuş diyete bir girdin harcamanız bittiBugün sıfır harcamaaaa
Ayyyy kız öyle deme ev batıran kadınmış gibi görünüyorumdemek ki o aldığın acur cuburları senin canın istiyormuş diyete bir girdin harcamanız bitti
Sanki öyle gibisin hahahaAyyyy kız öyle deme ev batıran kadınmış gibi görünüyorum
28+1de gittiğimiz de 1160 gr di.Doktor genel olarak gelisimi iyi dedi.Sali günü tekrar gideceğiz ozaman bakalım ne çıkar.Cankuş şimdi nasıl kilosu 29da 1500e yakındı bizim 32de 2200 olmuştu şimdi 2600 çok artıyor benim gözlemlediğim kadarıyla doktor 30gram alır diyor hergün 3ü geçer bence seninds
Kızzzzz ama napimmmmmm can boğazdan gelir boğazdan da giderSanki öyle gibisin hahaha
canımmmm daha çok hırslanırsın kilo verirsin
Meydan okuyorsunnnnn hımmmmmmmcanımmmm daha çok hırslanırsın kilo verirsin
Listeye girelimde kapışalım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?