Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hastaysa aşı yapmazlar.
Bende öyle düşündüm canım
Kac aylik kizin canim. Benim kizinda yarin 2 aylik asisi var hiriltisi var az insallah bizimkide rahat gecer. Asi gunlerini hic sevmiyorum ya.
18 ay aşısı olacak canım
Ama hırıltısı varsa doktora söylemelisin ben zaten illaki götürecem doktora çünkü hasta bence yapmazlar biraz düzeldikten sonra yaparlar benim kızım da çok şükür hiç bir aşıda ateşi filan çıkmadı rahat atlattık inşallah sizin de rahat geçer

Insallah canim yarin sabah erkenden soyleyecegim hiriltisi oldugunu bakalim ne diyecekler.

Dun aksam esimle guzel bir restoranta yemege gittik kiz ilk kez sakindi cok rahat ettik. Oyun alani vardi restoranin oglan baya oynadi bizde hemen onundeki masaya oturduk hem oglani izledik hem rahat bir sekilde yemegi yedik. Esimede banada iyi geldi. 75 tl tuttu 100 tl de yakit aldik. Bugun benim hic harcamam olmaz esimde disari cikti arkadaslariyla bulusmaya ne kadar harcar bilmiyorum. Sabah saat on bucuga kadar uyudum oglani esime devrettim uyandigimda kahvaltiyi hazirlamisti esim tabi ben şok. Kiza banyo yaptirdim yatirdim kendime bir rezene cayi yaptim oturdum biraz. Mutfagim daginik kalkip toplamam lazim kizin kuvetini kovasini yikayip kaldirmam lazim makinede camasirlar var asmam gereken iki postada camasir katlanip yerlesecek. Bir ton isim var Esim yemegi disarda yer buyuk ihtimalle oglana sulu kofte yaparim kendimede patates kizartmasi ve hamburger sagliksiz ama bugun canim fena fast food cekiyor yemesem icimde kalir

Sabah kahvaltı hazırladım eşim 6 TL harcamış markette kahvaltı topladım yatak topla sonra mutfağın perdesini makina attım . Evi süpürdüm sildim. Ordu evine kahveye gittik arkadaşlar vardı hava şahaneydi çok güzel geçti nefes aldım . Eşimin tabur yurtdışından izne geldi geri gidecekler herkes sıraya dizildi bebek görmek için yarın bir ekip geliyor . Kendimi yorgun hissediyorum 20 TL orduevine harcadık

Hava güzeldi bugün dışarı çıktık 100 tl harcadık
Vandakilere geçmiş olsun
Ülke olarak ne depremden ders alıyoruz ne de virüslerden.Bu kadar vurdumduymazlık olmaz ya saçma sapan bi şekilde yaşıyoruz herşey berbat gidiyor ama hala şahane diyenler var baştakiler.Hiç umutlu değilim gelecek için ne yazık ki çünkü halkını düşünen bir devlet yok
Ayyy söyleyecek çok şeyim var ama yeri burası değil

Cankuş şimdi nasıl kilosu 29da 1500e yakındı bizim 32de 2200 olmuştu şimdi 2600 çok artıyor benim gözlemlediğim kadarıyla doktor 30gram alır diyor hergün 3ü geçer bence seninds
28+1de gittiğimiz de 1160 gr di.Doktor genel olarak gelisimi iyi dedi.Sali günü tekrar gideceğiz ozaman bakalım ne çıkar.
Büyük oğlumda da hep normal çıkıyordu kilosu hatta doktor son hafta 3200 gr civarında doğar demisti 2600 doğdu onun içinde annem ve Kayinvalidem ayrı bi şoka girmişler. benim ameliyat devam ederken içerde bebeği çıkarmışlar odaya getirmek için görünce bu çok küçük demişler hemşireye

Cumartesi ve pazar günü toplam market pazar v.s 150 tl harcadık.sagolsun annemde dün fazladan yumurta toz şeker peynir v.s almış ama bugün akşam üzeri yolcu ettik çok uzgunumDoğum zamanı gelicek ama hep aklım onda kalıyor.Burada olması güven veriyordu.Oglan ve eşimde üzgün gitmeseydi deyip duruyorlar
Geçen hafta yengesi vefaat etti gidemedi bırakıp 7 sine bari katılayım dedi.Ayrica burada romatoloji uzmanı yok ilaçları ve raporu bitti romotoloji den başka bir dal yazamıyor mecbur kaldı gitmeye.

Eşimde gece vardiyasında bu gece artık gözüme uyku girmez
Gitmeden bir tepsi börek yaptı kahvaltıdan sonra,birazda kara lahana sardı 2 gün yersiniz dedi.O bana kiyamiyo ben ona
Salı günü tekrar kontrole gideceğiz inşallah herşey yolundadir
Ay sonu yaklaştı nakit az kaldı dikkatli gitmemiz lazım.
Evin çok şükür bir ihtiyacı yok.ufak tefek alinacak şeyler çıkarsa alırız.

2 gün 0 harcama.Yarın harcama olur.Arkadasa sinirim bozuldu.Aradım öğlen napıyorsun diye çocuk sıkıldı evde akşam kahve içmeye gelelim müsaitsen dedim tamam dedi.Saat 8oldu biz daha yemek yemedik yazmıs tamam dedim kalorifer yanmıyormuş tasarruf yapıyorlar kapalı oturuyormuş dedim oğlanla ben duş aldım 1 saat aç üşürüz kalın giydir çocuğu demiş bende tamam gelmiyorum yazdım.Az önce yazmıs nerede kaldın diye bende gelmiyorum dedim keyfin bilir demiş.Şimdi yazıyor ev soguk diyemi gelmedin ben sana şaka yaptım.Cok kırıldım ama artık hastalık birsey olmadığı sürece gitmeyi düşünmüyorum.Hamile diye kırmak istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…