- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #54.461
ben hep fairy kullanıyordumBen biminkini hiç denemedim ablamda kullanıyor onu güzel diyor
Ben hep fairy alıyorum bi kere finish aldım pişman oldum canım
Benim de 3 program canım 50 65 65 yoğun var ben 65 de çalıştırıyorum ama her gün çalıştırdığım için acaba hangisi ekonomik dedimbenim 3 program
50
60
70 derece 50 derece tasarruflu bizde ama ben 70 de yıkıyorum tabletler hep kimyasal bari daha sıcak suda yıkasınlar
Evet fairy kokusu yoğun burdan bir arkadaş söylemişti çay tabağına koyup 2 ye bölüydüm hem tertemiz oluyor hem kokusu kalmıyorben hep fairy kullanıyordum
Makınayı açınca yoğun parfüm kokuyordu fairy nin kokusu gitmiyor
Çok acıDün akşamdan beri keyfimiz yok eşimin işyerinde çalıştığı astsubay önce eşini sonra kendini vurmuş ikisinde vefat etmiş sabah mesaiye çağırdılar herkesi yeni geldi yarında gitcek büyük ihtimalle bende kızları banyo yaptırdım çamaşırları yıkadım serdim bornozları attım eşim iş kıyafetleri getirdi onlarında atcam makina bitsinde ayva vardı 3 tane onları dogradım reçel yapcam şekerini koydum
Merhaba, HoşgeldinizSelamm...
Ben de burayi sessiz takip edenlerdenim.Merhaba, Hoşgeldiniz
Topiğnizi sessiz takip edenlerdenim.
Umarım buraya da yazarsınız, yazılarınızı okumak keyif verici
Uzun vadeli dusunerek aldigim icin, her ay duzenli aliyorum. Herkesin bu kadar paraya alinmaz dedigi zamanlarda da hep aldim. En son 307 TL' dan aldim, bir kac gune kalmadi 315, 318, 323 koptu gidiyor...Selam kızlar
günün harcaması 60 tl market ( indirimde olan birkaç şey stokladım şampuan,wc kağıdı) ayrıca tavuk göğüs ve baget aldım eşimin izin gününde yapmak için.
pazartesi altın almak istiyorum bu kadar yüksekken almak mantıklı mı bilemiyorum ama birikim için alacağım sonuçta.
Uzun vadeli dusunerek aldigim icin, her ay duzenli aliyorum. Herkesin bu kadar paraya alinmaz dedigi zamanlarda da hep aldim. En son 307 TL' dan aldim, bir kac gune kalmadi 315, 318, 323 koptu gidiyor...
O tedirginlik herkeste var.kesinlikle ben de sizin gibi düşünüyorum. Altın uzun vadede hiçbir zaman kaybettirmiyor. Birikim için en iyi araçlardan biri. Bu kadar yükselmesi beni ekonominin genel gidişatı bakımından tedirgin etse de ben de almaya devam edeceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?