- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #54.521
Allah kavuştursun.Allah analarımızı basımızdan eksik etmesinCumartesi ve pazar günü toplam market pazar v.s 150 tl harcadık.sagolsun annemde dün fazladan yumurta toz şeker peynir v.s almış ama bugün akşam üzeri yolcu ettik çok uzgunumDoğum zamanı gelicek ama hep aklım onda kalıyor.Burada olması güven veriyordu.Oglan ve eşimde üzgün gitmeseydi deyip duruyorlar
Geçen hafta yengesi vefaat etti gidemedi bırakıp 7 sine bari katılayım dedi.Ayrica burada romatoloji uzmanı yok ilaçları ve raporu bitti romotoloji den başka bir dal yazamıyor mecbur kaldı gitmeye.
Eşimde gece vardiyasında bu gece artık gözüme uyku girmez
Gitmeden bir tepsi börek yaptı kahvaltıdan sonra,birazda kara lahana sardı 2 gün yersiniz dedi.O bana kiyamiyo ben ona
Salı günü tekrar kontrole gideceğiz inşallah herşey yolundadir
Ay sonu yaklaştı nakit az kaldı dikkatli gitmemiz lazım.
Evin çok şükür bir ihtiyacı yok.ufak tefek alinacak şeyler çıkarsa alırız.
Hamilelerin ruh hali karışık olabiliyor çok alınma sen yinede.2 gün 0 harcama.Yarın harcama olur.Arkadasa sinirim bozuldu.Aradım öğlen napıyorsun diye çocuk sıkıldı evde akşam kahve içmeye gelelim müsaitsen dedim tamam dedi.Saat 8oldu biz daha yemek yemedik yazmıs tamam dedim kalorifer yanmıyormuş tasarruf yapıyorlar kapalı oturuyormuş dedim oğlanla ben duş aldım 1 saat aç üşürüz kalın giydir çocuğu demiş bende tamam gelmiyorum yazdım.Az önce yazmıs nerede kaldın diye bende gelmiyorum dedim keyfin bilir demiş.Şimdi yazıyor ev soguk diyemi gelmedin ben sana şaka yaptım.Cok kırıldım ama artık hastalık birsey olmadığı sürece gitmeyi düşünmüyorum.Hamile diye kırmak istemedim.
yuh artık tasarruf değil o görgüsüzlük hiç işim olmaz öyle insanlarla ...2 gün 0 harcama.Yarın harcama olur.Arkadasa sinirim bozuldu.Aradım öğlen napıyorsun diye çocuk sıkıldı evde akşam kahve içmeye gelelim müsaitsen dedim tamam dedi.Saat 8oldu biz daha yemek yemedik yazmıs tamam dedim kalorifer yanmıyormuş tasarruf yapıyorlar kapalı oturuyormuş dedim oğlanla ben duş aldım 1 saat aç üşürüz kalın giydir çocuğu demiş bende tamam gelmiyorum yazdım.Az önce yazmıs nerede kaldın diye bende gelmiyorum dedim keyfin bilir demiş.Şimdi yazıyor ev soguk diyemi gelmedin ben sana şaka yaptım.C7ok kırıldım ama artık hastalık birsey olmadığı sürece gitmeyi düşünmüyorum.Hamile diye kırmak istemedim.
Kolaylıklar dilerim.Nobetteyiz yinebu kizin uykuya karsi alerjisi var artik eminim. Sabah saat 10 dan beri ugrasiyorum kendisiyle iki uc sefer yatti diye sevinmisken aradan 20 dakika gectikten sonra uyandi yine. Saatlerdir uyutmaya calisiyorum sinirlerim harap oldu.
Ölçüm bayagı farketmiş saglıklı olsunda kilo alınıyor zaten hatta sonra verdirmek için saklıyosun abur cuburları28+1de gittiğimiz de 1160 gr di.Doktor genel olarak gelisimi iyi dedi.Sali günü tekrar gideceğiz ozaman bakalım ne çıkar.
Büyük oğlumda da hep normal çıkıyordu kilosu hatta doktor son hafta 3200 gr civarında doğar demisti 2600 doğdu onun içinde annem ve Kayinvalidem ayrı bi şoka girmişler. benim ameliyat devam ederken içerde bebeği çıkarmışlar odaya getirmek için görünce bu çok küçük demişler hemşireye
Tesekkur ederim :) Yarin asisi var anlatacagim bu durumu. Yine ayaktayiz bu arada. Aynaya baktim biraz once kendimden korktum. Insanliktan cikmisimKolaylıklar dilerim.
Bu konuyu hiç doktorunuza danıştın mı? Uyku sorunu yaşayan çocuklara melatonin takviyesi önerilebiliyor ve güzel sonuçlar alıyor aileler.
Allah kolaylık versin, inşallah bugünleri de atlatırsınızTesekkur ederim :) Yarin asisi var anlatacagim bu durumu. Yine ayaktayiz bu arada. Aynaya baktim biraz once kendimden korktum. Insanliktan cikmisim
Altında alamayacağız her ay alım gücümüz düşüyor.Gram 327
Çeyrek 536
Altın aldı başını gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?