- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
- #54.541
Altın 333 olmuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çeyrek 546 olmuşAltın 333 olmuş.
Ben dolma yaptım mı önüne mercimek çorbası yapıyorum genelde. Bir de salata yoğurt bitti gittiYaprak sarma ve biber dolma yapacağız.
İçi hazırladım . Oğlanı okuldan aldım geldim.
Kızı uyutup baslariz.
Yanına ne yapsam bilemedim.
Mercimek çorbası yapayım bende.Ben dolma yaptım mı önüne mercimek çorbası yapıyorum genelde. Bir de salata yoğurt bitti gitti
çok kötü gidiyor nereye kadar devam edecek böyleÇeyrek 546 olmuş
Zeyno Maşallah işlerin çoğunu bitirmişsin daha ne olsunMantar tavuk sote karnabahar yoğurtlama ve pilav yapıcam akşama
Öglenede dünden kalan yemekler vardı birde kemik suyuna şehriye çorbası yaptım
Kakaoku kek yapıcam cocuklara
Evi temizledim dip köşe 2 makina çamaşır yıkandı astım iş bitmiyor
Yani insanlar nasıl alsın 600lirya bı çeyrek ve düğüne nisana götürsün.çok kötü gidiyor nereye kadar devam edecek böyle
Teşekkür ederimCankusunannesi geçmis olsun canım
Amiinnn insallahhhhAllah kavuştursun.Allah analarımızı basımızdan eksik etmesin
Ben zaten tombik bir bebiş beklentim yok.Sagligi yerinde olsunda Allahın izniyle kilosunu aliyor iyi baktıktan sonra.Sadece 2500 gr altı olunca küvöze koyuluyor diye biliyorum onun için 2500 altı olmasın Allahın izniyle sağlıcakla dogsunÖlçüm bayagı farketmiş saglıklı olsunda kilo alınıyor zaten hatta sonra verdirmek için saklıyosun abur cuburları
mecbur canımZeyno Maşallah işlerin çoğunu bitirmişsin daha ne olsun![]()
almak çok zor takılanları ödeseydik hayırlısıyla çocuklara gelen düğünümüze arkadaşlarımızın getirdikleri baya var nasıl olacak hiç bilmiyorumYani insanlar nasıl alsın 600lirya bı çeyrek ve düğüne nisana götürsün.
çorba yap içiniz kurumasın barsaklarınız çalışsın.Yaprak sarma ve biber dolma yapacağız.
İçi hazırladım . Oğlanı okuldan aldım geldim.
Kızı uyutup baslariz.
Yanına ne yapsam bilemedim.