Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Mantar tavuk sote karnabahar yoğurtlama ve pilav yapıcam akşama
Öglenede dünden kalan yemekler vardı birde kemik suyuna şehriye çorbası yaptım
Kakaoku kek yapıcam cocuklara
Evi temizledim dip köşe 2 makina çamaşır yıkandı astım iş bitmiyor
Zeyno Maşallah işlerin çoğunu bitirmişsin daha ne olsun 👏

Kahvaltı yaptık eşim oğlanı dışarı götürdü biraz
Ben de mutfağı banyoyu temizledim, nevresimleri değiştirdim. Çamaşır vardı katladım yerleştirdim ki yenileri yıkanacak attım makineye.

evi süpürüp sileyim derken geri geldi benimkiler :)öğleden sonra yaparım artık.

Akşama ben de yemek düşünüyorum bugün harcamasız geçer inşallah

Ölçüm bayagı farketmiş saglıklı olsunda kilo alınıyor zaten hatta sonra verdirmek için saklıyosun abur cuburları
Ben zaten tombik bir bebiş beklentim yok.Sagligi yerinde olsunda Allahın izniyle kilosunu aliyor iyi baktıktan sonra.Sadece 2500 gr altı olunca küvöze koyuluyor diye biliyorum onun için 2500 altı olmasın Allahın izniyle sağlıcakla dogsun😍

Sabah ilk iş yıkanan çamaşırlarl astım
Bulaşık makinesini boşalttım
Annem dün yufka getirmişti, onu sigara böreği yaptım. Yanına minik bir salata ve portakal sıktım. Ben kahvaltımı yaparken oğlum da oyun halısında oynadı. Daha da başka bir iş yapmadım. :oops:
Dün akşam et haşlama yaptım, içinde patates olan. Öğlen eşim gelince onu yeriz. akşam da salçalı yumurtalı makarna yada bamya yapıcağım :KK75:

Herkese selamlar.Kombimiz arızaya geçiyor gece yine gecmis sabah bir kalktım 6 da termostat 19 dereceye kadar düşmüş 😬
Eşimde yaza kadar idare edelim haziranda kombi bakımı ve petek temizliği yaptiralim ayrı ayrı masada olmasın diyor haklida.bir servis çağırmak 250 tl😖
Bugün inşallah harcamasiz bir gün planlıyorum aslında genel olarak harcamız bir hafta planlamak istiyorum ama cuma bin aktuelden bikac almak istediğimiz şeyler var.ihtiyaclar hiç bitmiyorduu

Back
X