Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tünaydın sabah Kv ile kahvaltı yaptık ben kahvaltıyı toparladım ağlayan pasta yaptım patates haşladım. Oturma odamın perdeleri yıkadım asacağım bulaşık makinası çalıştı . Kv abi bebeğe hırka örmüş ama büyük şimdi düğme dikiyor bende emziriyorum uyuyacak biraz 🙄 Migros’un bezinden kimyasal koku geldi anlayacağız çöp 😏 şikayet ettim mağazadan aradılar iade ettireceğim kesin . Akşama misafirimiz geliyor yine . Menü makarna salatası patatesli milföy ağlayan pasta tuzlu kurabiye . Yemeğe de tarhana ıspanak

Tünaydın sabah Kv ile kahvaltı yaptık ben kahvaltıyı toparladım ağlayan pasta yaptım patates haşladım. Oturma odamın perdeleri yıkadım asacağım bulaşık makinası çalıştı . Kv abi bebeğe hırka örmüş ama büyük şimdi düğme dikiyor bende emziriyorum uyuyacak biraz 🙄 Migros’un bezinden kimyasal koku geldi anlayacağız çöp 😏 şikayet ettim mağazadan aradılar iade ettireceğim kesin . Akşama misafirimiz geliyor yine . Menü makarna salatası patatesli milföy ağlayan pasta tuzlu kurabiye . Yemeğe de tarhana ıspanak
Kolay gelsin canm.Kv yardim amaçlı gelmisti önden galiba yardımcı oluyormu geliş amacında bahsettiği gibi.
Bimin bezinden de çok memnun kalan var.icerik hakkında bilgim yok ama birde bikac gündür reklamda baby turco ( yanlış yazmadıysam) diye hatırladım adını öyle bir bez görüyoruz.Hatta reklaminda haluk levent oynuyor Esim galiba türk yapımı olabilir dedi.hic bakmadık içeriğine falan bir bak istersen.

Kolay gelsin canm.Kv yardim amaçlı gelmisti önden galiba yardımcı oluyormu geliş amacında bahsettiği gibi.
Bimin bezinden de çok memnun kalan var.icerik hakkında bilgim yok ama birde bikac gündür reklamda baby turco ( yanlış yazmadıysam) diye hatırladım adını öyle bir bez görüyoruz.Hatta reklaminda haluk levent oynuyor Esim galiba türk yapımı olabilir dedi.hic bakmadık içeriğine falan bir bak istersen.

Kv bebeği kucağa alıştırmakla meşgul🤣

Umay- Umay- TL olarak mı biriktiriyorsun

Bnkadan gr altin aldim 1000 liralik

Ebebekten baby and me bebek bezi aldim. Onu kullaniyorum ogluma. Kimyasal kokusu yok. Prima a101 bim slepyy molfix kullandik hepsinden ayni kimyasal kokusu geliyordu.

Bnkadan gr altin aldim 1000 liralik

Ebebekten baby and me bebek bezi aldim. Onu kullaniyorum ogluma. Kimyasal kokusu yok. Prima a101 bim slepyy molfix kullandik hepsinden ayni kimyasal kokusu geliyordu.
Ebebegin bezi benimde aklimda vardi ama cesaret edemedim almaya. Bende ona geceyim o zaman simdilik molfix aldim kizima biterse baby&me alirim.

Bugun kizimin iki aylik asisi vardi. Mahvoldu aglamaktan kuzum. Simdi misil misil uyuyor insallah cani yanmaz onumuzdeki gunlerde. Onumuzdeki ay rota virusu yaptiracagim ilk doz. Menenjit asisi icinde bilgi almam lazim onumiuzdeki ay goruselim dediler. Hem kiza hem oglana yaptiracagim insallah.

almak çok zor takılanları ödeseydik hayırlısıyla çocuklara gelen düğünümüze arkadaşlarımızın getirdikleri baya var nasıl olacak hiç bilmiyorum
Benim annem saymis, toplam 24 tane ceyrek kalmis dugunlere takmasi gereken, 6 tane evde var, kaldi 18 diyor. Neyse hepsi ayni sene evlenmez merak etme, daha bazilarinin yasi cok kucuk, birlikte hallederiz diyip icine su serpiyorum :)

Selamlar herkese, annemle son haftamiz :(

Sanirim market alisverisi dahil 150$ harcadik haftasonu, son hediyeleri aldik. Bu hafta yemek olarak kiymali patates, nohut, kabak yemegi, madimak var, corba yapmadik bu aksam mercimek yapmayi dusunuyorum. Tatli olarak da cevizli kadayif yaptik, ama cok tereyagli olmus agir geldi herkese.

Ogluma yogurt corbasi yapmistim, bu sefer icine kendi yaptigim et suyundan cok kucuk bir parca atmistim hemen farketti yemiyor ya, tek ictigi corba, artik bugun tekrar yapicam. Kendimce ugrasiyorum, ugrastikca kotuye gidiyor, biraksam icim rahat degil, ne istahsiz cocuk ya hic anasina cekmemis.

Elektrik faturamiz 53$ gelmis. Bizim kirada evimiz var, uzakta olunca kiraciyla kardesim muattap oluyor, zam ayimiz da geldi, 50 TL zam istedigimizi soyleyecek, zamaninda oduyor, biz memnunuz, ekonominin durumu da malum, kiracimiz da zorlanmasin, makul bir zam olsun dedik.

Ben zaten tombik bir bebiş beklentim yok.Sagligi yerinde olsunda Allahın izniyle kilosunu aliyor iyi baktıktan sonra.Sadece 2500 gr altı olunca küvöze koyuluyor diye biliyorum onun için 2500 altı olmasın Allahın izniyle sağlıcakla dogsun😍
Bugün 700gram doğmuş bir bebiş hikayesi duydum şükür yaşıyomuş bizimkiler artık küveze girmez inş rahatlıkla doğsunlar büyüsünler 1aydan azıcık fazla zamanımız var inş

Ya kizlar sigorta sirketine cok sinirimiz bozuldu, size de anlatayim ne dusunuyorsunuz siz soyleyin. Simdi kayinvalidem icin yurtdisi seyahat sigortasi yaptiracaktik 6 aylik, esimin kardesi ilgileniyor Ankara`da, sigortaci demis ki yurtdisi sigortalari maksimum 92 gunluk oluyor, 6 aylik olmaz, nasil olur biz annemle babama hep 6 aylik yaptirdik dedim. Policeyi inceledim evet sigorta suresi 180 gun yaziyor ilk sayfada, ona gore de ucret alinmis, ama diger sayfalari okudugumda gercekten de bir yerde maksimum 92 gun kapsar diyor, yani isin kisacasi bizden 180 gunluk ucret almislar ama gecerliligi 92 gun, bu nasil bir is ahlaki ya, olmayan bir hizmet icin para aliyorlar. Policeyi hazirlayan kisinin annemleri uyarmasi gerekmezmiydi, Ankara`daki ayni sigorta sirketi calisani uyariyor ama Istanbul`daki uyarmiyor, en bilindik sigorta sirketlerinden biri guya. Anne soyledi de acaba siz mi anlamadiniz diyorum, yok kizim, biz yurtdisina gidecegiz su tarihler arasinda diyoruz, adam da bize policeyi hazirladi o kadar diyor.
Bir de annemlerin yaptirdigi 3. seyahat sigortasi bu ve hepsinde de 6 aylik yaptirdik, Allah`tan baslarina bir sey gelmedi, bir de hastanelerde sigortanin kapsamadigini ogrenecektik, nerden baksaniz 2000 TL den fazla odeme yapildi olmayan bir hizmete. Sikayet edebilir miyiz sizce?

Ya kizlar sigorta sirketine cok sinirimiz bozuldu, size de anlatayim ne dusunuyorsunuz siz soyleyin. Simdi kayinvalidem icin yurtdisi seyahat sigortasi yaptiracaktik 6 aylik, esimin kardesi ilgileniyor Ankara`da, sigortaci demis ki yurtdisi sigortalari maksimum 92 gunluk oluyor, 6 aylik olmaz, nasil olur biz annemle babama hep 6 aylik yaptirdik dedim. Policeyi inceledim evet sigorta suresi 180 gun yaziyor ilk sayfada, ona gore de ucret alinmis, ama diger sayfalari okudugumda gercekten de bir yerde maksimum 92 gun kapsar diyor, yani isin kisacasi bizden 180 gunluk ucret almislar ama gecerliligi 92 gun, bu nasil bir is ahlaki ya, olmayan bir hizmet icin para aliyorlar. Policeyi hazirlayan kisinin annemleri uyarmasi gerekmezmiydi, Ankara`daki ayni sigorta sirketi calisani uyariyor ama Istanbul`daki uyarmiyor, en bilindik sigorta sirketlerinden biri guya. Anne soyledi de acaba siz mi anlamadiniz diyorum, yok kizim, biz yurtdisina gidecegiz su tarihler arasinda diyoruz, adam da bize policeyi hazirladi o kadar diyor.
Bir de annemlerin yaptirdigi 3. seyahat sigortasi bu ve hepsinde de 6 aylik yaptirdik, Allah`tan baslarina bir sey gelmedi, bir de hastanelerde sigortanin kapsamadigini ogrenecektik, nerden baksaniz 2000 TL den fazla odeme yapildi olmayan bir hizmete. Sikayet edebilir miyiz sizce?
Elbette edersiniz hatta etmelisiniz de, bu konuyu tursab a mutlaka bildirin.

Ben bugün hiç para harcamadım eşime de bir şey aldırmadım. Öğle yemeği için eve geldik araba ne yaktıysa onu da ben bilmiyorum 😂

İyi akşamlar kızlar❤️❤️

Kızım biraz rahatsızdı doktora götürdüm yine alerji diyor toza filan çok dikkat etmem lazım ama halılardan filan ister istemez toz oluyor dikkat ediyorum ama yetmiyor demek ki😰😰😰

Dün kuru biber patlıcan doldurdum hastaneye gitmeden pişirdim yanına çorba salata yedik çok şükür🙏🙏

Hastaneye kayınbabam götürdü getirdi sağolsun yol parası ilaç parası vermedik bi de tatlı yaptırmış bize🙏🙏🙏

Bugünde sıfır harcama :halay:

Back
X