Ya kizlar sigorta sirketine cok sinirimiz bozuldu, size de anlatayim ne dusunuyorsunuz siz soyleyin. Simdi kayinvalidem icin yurtdisi seyahat sigortasi yaptiracaktik 6 aylik, esimin kardesi ilgileniyor Ankara`da, sigortaci demis ki yurtdisi sigortalari maksimum 92 gunluk oluyor, 6 aylik olmaz, nasil olur biz annemle babama hep 6 aylik yaptirdik dedim. Policeyi inceledim evet sigorta suresi 180 gun yaziyor ilk sayfada, ona gore de ucret alinmis, ama diger sayfalari okudugumda gercekten de bir yerde maksimum 92 gun kapsar diyor, yani isin kisacasi bizden 180 gunluk ucret almislar ama gecerliligi 92 gun, bu nasil bir is ahlaki ya, olmayan bir hizmet icin para aliyorlar. Policeyi hazirlayan kisinin annemleri uyarmasi gerekmezmiydi, Ankara`daki ayni sigorta sirketi calisani uyariyor ama Istanbul`daki uyarmiyor, en bilindik sigorta sirketlerinden biri guya. Anne soyledi de acaba siz mi anlamadiniz diyorum, yok kizim, biz yurtdisina gidecegiz su tarihler arasinda diyoruz, adam da bize policeyi hazirladi o kadar diyor.
Bir de annemlerin yaptirdigi 3. seyahat sigortasi bu ve hepsinde de 6 aylik yaptirdik, Allah`tan baslarina bir sey gelmedi, bir de hastanelerde sigortanin kapsamadigini ogrenecektik, nerden baksaniz 2000 TL den fazla odeme yapildi olmayan bir hizmete. Sikayet edebilir miyiz sizce?