Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kızlar sabah 7.30 uyandik bugun eşim gec gitcem ddi 8.15 kur saati ddi uyuyamadim bidaha o gitti oğlan uyandi 8.30da uyku fln kalmadı az dikkat etcem yediklerime detoks suyu yaptim içiyorum mutfak topladim bulasik makine actim yarim kilo 'dan fazla yufka vardı onu değerlendirdim peynirli börek hazırladım attim dolaba aksama piscek yeşil mercimek yapcam kıymalı az yayla çorbası var bu ara tatlı pek yapmam etraf toplayıp banyo temizliycem iki cam var silersem iyi olcak namaz kılıp disari çıkmam lazım taksitciye cikcam taksit vercem biliyo kocam😂😂😂 atcam zulaya odemistim bu ayı aslında altın almak istiyorum ama çok pahalı az düşüş oldu cumaya kadar beklerim bu oranda kalırsa alcam mecbur para harcanmadan

Günaydın kızlar sabah 7.30 uyandik bugun eşim gec gitcem ddi 8.15 kur saati ddi uyuyamadim bidaha o gitti oğlan uyandi 8.30da uyku fln kalmadı az dikkat etcem yediklerime detoks suyu yaptim içiyorum mutfak topladim bulasik makine actim yarim kilo 'dan fazla yufka vardı onu değerlendirdim peynirli börek hazırladım attim dolaba aksama piscek yeşil mercimek yapcam kıymalı az yayla çorbası var bu ara tatlı pek yapmam etraf toplayıp banyo temizliycem iki cam var silersem iyi olcak namaz kılıp disari çıkmam lazım taksitciye cikcam taksit vercem biliyo kocam😂😂😂 atcam zulaya odemistim bu ayı aslında altın almak istiyorum ama çok pahalı az düşüş oldu cumaya kadar beklerim bu oranda kalırsa alcam mecbur para harcanmadan
Detoks suyunu nasıl hazırladım canım🤔

Detoks suyunu nasıl hazırladım canım🤔
Bana iyi geliyo cnm bu hazırladığım 1 şişe maden suyu minik 3 4 tane taze zencefil 2 dilim limon atıyorum bir tane yeşil çay demliyorum kupada dokuyorum hepsini bir surahiye üzerine koyuyorum 1 litreye tamamlıyoruz suyla birlikte yani yeşil çayı yapıp sodayi koyunca 3.4 bardak kadar su koyuyorum canim içiyorsun 3 gün her gun taze yapıyoruz sonra ara veriyoruz ben değişik şeyler yapıyorum 1 hafta ara verip her zaman yapmıyorum diyete başladım ilk odemler gitsin diye yaptim

Önümüzdeki ay sünnet olacak abi bebeğim doktorla görüştük ama kv nin filan haberi yok . Şimdi beni yiyip bitiriyor sünnet yaptırın diye . Bana yardım edecekmiş bakmak için. Eşime geçen gün telefonda öyle diyordu biz gelince yaptırın diye

Günler su gibi akıyor.
Haftasonuna mart ayına giriyoruz bile.

Annem hava değişiminden etkilendi galiba.
Doktora götürdüm boğazı kızarmış. Muayene ilaçlar 120 lira ödedim .devlette çok sıra beklemesin dedim.

Yoğurtlu makarna yedik biraz önce.
Akşama et çıkardim haslamalik .içine havuç ve patates dograyacagim. Sıcak sıcak iyi gelir.

Yesil mercimek pisti banyoyu temizledim iki pemcere sildim kullanmadigimz oda var orayida sildim kahve yaptim iciyorum süt aldım yogurt mayaladim süt verdim oğlana içiyor 10 tl süte 8 tl su aldim taksiti cikabilirsem aksam oduycem eşim gelsin oğlan çıkmak istemedi bende yoruldum uykumuda alamadım bugun uyumadi oğlan yoksa yatcaktim bende

Elimde 200 tl vardı lazım olur diye harcamadim alsaydım küçük bi altın yükselmiş yine 285 di 22 ayarin gramı 15 gün önce düşerse cuma ya kadar belki 1 gram alirim yada yarısını

ihtiyaç kredimi yapılandırdım yeni geçtiğim maaş bankasıyla 6 ay kısalttım var önceki sigorta kesintisinin bir kısmı iade oldu onu çektim.bugün koşturmayla geçiyor 3 aylara girdik ilk 3 gün oruç tutayım dedim bugün orucum akşama dün etli nohut yemeği yapmıştım pilav salata bide sıcacık tavuk çorbası yapmak istiyorum ama ezana kadar yetiştiremem sanırım

Selam kızlar güya bugün temizlik yapacaktım ama olmadı kahvaltıdan sonra pazara gittim 75 TL harcadım 👍

5 kilo süt 15 tl👍👍

Market 20 tl👍
Eve geldim kızları hazırladım eşim ve kızlarla dışarı çıktık küçük kızım a LCWaikiki sen alışveriş yaptım 4 kazak,,,2 tayt,,,1 kot pantolon,,,1 ceket,,,1 spor ayakkabı,,,1 ev botu toplam 250 TL verdik👍👍👍

Eşime de 1 pantolon,,,2 gömlek,,,,1 kemer toplamda 410 TL de ona verdik👍👍👍

Dışarda yemek yedik 50 TL 👍👍👍

Eşim çok öksürüyor aktardan bir karışım hazırlattık kestane balı filan 100 TL verdik👍👍👍

340 elektrik. 30 su toplam 370 tl👍👍👍

Günün harcaması 1300😱😱😱😱

Bana iyi geliyo cnm bu hazırladığım 1 şişe maden suyu minik 3 4 tane taze zencefil 2 dilim limon atıyorum bir tane yeşil çay demliyorum kupada dokuyorum hepsini bir surahiye üzerine koyuyorum 1 litreye tamamlıyoruz suyla birlikte yani yeşil çayı yapıp sodayi koyunca 3.4 bardak kadar su koyuyorum canim içiyorsun 3 gün her gun taze yapıyoruz sonra ara veriyoruz ben değişik şeyler yapıyorum 1 hafta ara verip her zaman yapmıyorum diyete başladım ilk odemler gitsin diye yaptim
Anladım canım umarım istediğin kiloya inersin bende :KK53:

Selam kızlar güya bugün temizlik yapacaktım ama olmadı kahvaltıdan sonra pazara gittim 75 TL harcadım 👍

5 kilo süt 15 tl👍👍

Market 20 tl👍
Eve geldim kızları hazırladım eşim ve kızlarla dışarı çıktık küçük kızım a LCWaikiki sen alışveriş yaptım 4 kazak,,,2 tayt,,,1 kot pantolon,,,1 ceket,,,1 spor ayakkabı,,,1 ev botu toplam 250 TL verdik👍👍👍

Eşime de 1 pantolon,,,2 gömlek,,,,1 kemer toplamda 410 TL de ona verdik👍👍👍

Dışarda yemek yedik 50 TL 👍👍👍

Eşim çok öksürüyor aktardan bir karışım hazırlattık kestane balı filan 100 TL verdik👍👍👍

340 elektrik. 30 su toplam 370 tl👍👍👍

Günün harcaması 1300😱😱😱😱
ne yedin bakim dışarıda 🤔🤔🤔🤔

Back
X