- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
- #54.601
Günaydın kızlar
Altın uçtu gerçekten
Altın uçtu gerçekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir düşüş olur illa canim insaallah kar ederek alırsınGünaydın altın kızlar.Sabah atladım altın bozdum 40gr.313 ve 301 den almıştım kar oldu ama aynı gramı alabilirim ins.Dün 330 dan bozmadım sabah 322 den bozdumbekliyorum düşsün diye
Ne kadar zamlanmış yaaaaa 14 ay önce 220 ye almıştım benTünaydın kızlar e bebekten pamuk indirimini kaçırdım stok gittiaşıya gittik 4 tane oldu rotayı aldım 310 TL
Detoks suyunu nasıl hazırladım canımGünaydın kızlar sabah 7.30 uyandik bugun eşim gec gitcem ddi 8.15 kur saati ddi uyuyamadim bidaha o gitti oğlan uyandi 8.30da uyku fln kalmadı az dikkat etcem yediklerime detoks suyu yaptim içiyorum mutfak topladim bulasik makine actim yarim kilo 'dan fazla yufka vardı onu değerlendirdim peynirli börek hazırladım attim dolaba aksama piscek yeşil mercimek yapcam kıymalı az yayla çorbası var bu ara tatlı pek yapmam etraf toplayıp banyo temizliycem iki cam var silersem iyi olcak namaz kılıp disari çıkmam lazım taksitciye cikcam taksit vercem biliyo kocamatcam zulaya odemistim bu ayı aslında altın almak istiyorum ama çok pahalı az düşüş oldu cumaya kadar beklerim bu oranda kalırsa alcam mecbur para harcanmadan
Bana iyi geliyo cnm bu hazırladığım 1 şişe maden suyu minik 3 4 tane taze zencefil 2 dilim limon atıyorum bir tane yeşil çay demliyorum kupada dokuyorum hepsini bir surahiye üzerine koyuyorum 1 litreye tamamlıyoruz suyla birlikte yani yeşil çayı yapıp sodayi koyunca 3.4 bardak kadar su koyuyorum canim içiyorsun 3 gün her gun taze yapıyoruz sonra ara veriyoruz ben değişik şeyler yapıyorum 1 hafta ara verip her zaman yapmıyorum diyete başladım ilk odemler gitsin diye yaptimDetoks suyunu nasıl hazırladım canım![]()
Evet yA bende şaşırdım fazla diyeNe kadar zamlanmış yaaaaa 14 ay önce 220 ye almıştım ben![]()
Anladım canım umarım istediğin kiloya inersin bendeBana iyi geliyo cnm bu hazırladığım 1 şişe maden suyu minik 3 4 tane taze zencefil 2 dilim limon atıyorum bir tane yeşil çay demliyorum kupada dokuyorum hepsini bir surahiye üzerine koyuyorum 1 litreye tamamlıyoruz suyla birlikte yani yeşil çayı yapıp sodayi koyunca 3.4 bardak kadar su koyuyorum canim içiyorsun 3 gün her gun taze yapıyoruz sonra ara veriyoruz ben değişik şeyler yapıyorum 1 hafta ara verip her zaman yapmıyorum diyete başladım ilk odemler gitsin diye yaptim
ne yedin bakim dışarıdaSelam kızlar güya bugün temizlik yapacaktım ama olmadı kahvaltıdan sonra pazara gittim 75 TL harcadım
5 kilo süt 15 tl
Market 20 tl
Eve geldim kızları hazırladım eşim ve kızlarla dışarı çıktık küçük kızım a LCWaikiki sen alışveriş yaptım 4 kazak,,,2 tayt,,,1 kot pantolon,,,1 ceket,,,1 spor ayakkabı,,,1 ev botu toplam 250 TL verdik
Eşime de 1 pantolon,,,2 gömlek,,,,1 kemer toplamda 410 TL de ona verdik
Dışarda yemek yedik 50 TL
Eşim çok öksürüyor aktardan bir karışım hazırlattık kestane balı filan 100 TL verdik
340 elektrik. 30 su toplam 370 tl
Günün harcaması 1300![]()
Yaaaa canım bugün biraz diyet şaştı döner yedim ama akşam yemicemne yedin bakim dışarıda![]()