- Konu Sahibi pure hazel
-
- #54.781
Pfff insallah korktugumuz basimiza gelmez.Evet Türkiyedeyim. Yani bizde de ufak ufak önlemler alınmaya başladı.
Singapurda sıcaklık kaç dereceymiş? Sıcak yerlerde virüsün tutunamadığı belirtilmişti.
Bugun yemek ve cocuklarin banyosu disinda bir isim yok. Oglanin uyumasini bekliyorum kizi yikamak icin yoksa birakmaz gelip suya daliyor kiza su atiyor. Kizi yikadiktan sonrada oglani sokarim banyoya. Tadim tuzum yok aklim bir yandan sehitlerde bir yandan viruste bir yandan hala deprem korkusu var icimde. Gece halamin vefat haberini aldik cok yasliydi iki yil yatalak kaldi gelini bakiyordu. Kurtulmasina sevindim ama bir tarafimda buruk. Herkes taziye yerinde ben cocuklardan dolayi gidemiyorum. Dun buyuk bir grup misafirim vardi 12 kisiydiler bebek gormeye geldiler annem sagolsun yardim etti guzel agirladik ama cok yoruldum. Bu ay bulasik makinesi disinda extra bir masraf yok fazla harcamamizda olmadi zaten. Kizin ve oglanin 15ne kadar yetecek kadar bezi var gibi. Sadece pamuk ve islak mendil alinir. Mutfak masrafi disinda bir harcamamiz olmaz insallah. Onumuzdeki ay kiza biraz giyim alis verisi yapmamiz giysileri kuculuyor.
Sıcak yerlerde virüs barınamaz ifadesi bence yanlış .
Avustralya'da şuan yaz sıcakları var.
Ve coronavirüs var yani orada da
Canım tebrik ederim çok sevindim hayırlı uğurlu olsunKızlar bize TOKİ çıkmış
Çok teşekkür ederim canımCanım tebrik ederim çok sevindim hayırlı uğurlu olsun
Zeynep geçmiş olsun. Ben de çok korkarım.Selam kizlar, Allah sehitlerimize rahmet eylesin, ailelerine sabir versin, yarali askerlerimiz de tez zamanda iyilesirler insallah.
Dun annemi gonderdik, ucagi inmek uzeredir suan, kayinvalidem geldi sag salim sukur, masallah oyle boyle islerini ingilizcesiz halledebiliyorlar, pasaport kontrolde Turk bir calisan yardim etmis.
Dun hayatimin en kotu anini yasadim sanirim, oglum babannesinin getirdigi sekeri yerken bogazi tikandi, ne yapacagimizi sasirdik, bana geldi bir seyler dedi simdi hatirlamiyorum, cirpiniyor cocuk, esim heimlich manevrasi yapti, kusturtmaya calistik, seker firladi agzindan, verilmis sadakamiz varmis, hala etkisindeyim, benim cocuklarda en korktugum olaydi basimiza geldi. Evlat kaybetmenin korkusunu bir iki dakika yasadim omrumden omur gitti, Allah evlatlarini katbetmis annelere sabir versin bana korkusu bile yetti.
Yeni bebekle çok zor günler gecirdinOglana banyo yaptirirken deprem oldu yine. Bende yeni dus almistim ustum ciplakti. En korktugum seylerden biri geldi basima. Insallah bir daha boyle birsey olmaz. Evde yanlizim diye kizimi yikamayada cesaretim yok su an. Esim gelince yikayacagim artik.
Cok gecmis olsun ya bende cok korkuyorum oyle seylerden. Benim oglan 28 aylik bazen cam seker veriyorlar eline aklim cikiyor.Selam kizlar, Allah sehitlerimize rahmet eylesin, ailelerine sabir versin, yarali askerlerimiz de tez zamanda iyilesirler insallah.
Dun annemi gonderdik, ucagi inmek uzeredir suan, kayinvalidem geldi sag salim sukur, masallah oyle boyle islerini ingilizcesiz halledebiliyorlar, pasaport kontrolde Turk bir calisan yardim etmis.
Dun hayatimin en kotu anini yasadim sanirim, oglum babannesinin getirdigi sekeri yerken bogazi tikandi, ne yapacagimizi sasirdik, bana geldi bir seyler dedi simdi hatirlamiyorum, cirpiniyor cocuk, esim heimlich manevrasi yapti, kusturtmaya calistik, seker firladi agzindan, verilmis sadakamiz varmis, hala etkisindeyim, benim cocuklarda en korktugum olaydi basimiza geldi. Evlat kaybetmenin korkusunu bir iki dakika yasadim omrumden omur gitti, Allah evlatlarini katbetmis annelere sabir versin bana korkusu bile yetti.
Gozunuz aydin canim cok sevindim senin adina.Kızlar bize TOKİ çıkmış
Allah daha beterinden korusun canim ne diyelim. Etrafimda olup bitenleri gorunce sukrediyorum halime.Yeni bebekle çok zor günler gecirdin
Yanlış oldu canım ya başvuru kabul edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?