Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugun yemek ve cocuklarin banyosu disinda bir isim yok. Oglanin uyumasini bekliyorum kizi yikamak icin yoksa birakmaz gelip suya daliyor kiza su atiyor. Kizi yikadiktan sonrada oglani sokarim banyoya. Tadim tuzum yok aklim bir yandan sehitlerde bir yandan viruste bir yandan hala deprem korkusu var icimde. Gece halamin vefat haberini aldik cok yasliydi iki yil yatalak kaldi gelini bakiyordu. Kurtulmasina sevindim ama bir tarafimda buruk. Herkes taziye yerinde ben cocuklardan dolayi gidemiyorum. Dun buyuk bir grup misafirim vardi 12 kisiydiler bebek gormeye geldiler annem sagolsun yardim etti guzel agirladik ama cok yoruldum. Bu ay bulasik makinesi disinda extra bir masraf yok fazla harcamamizda olmadi zaten. Kizin ve oglanin 15ne kadar yetecek kadar bezi var gibi. Sadece pamuk ve islak mendil alinir. Mutfak masrafi disinda bir harcamamiz olmaz insallah. Onumuzdeki ay kiza biraz giyim alis verisi yapmamiz gerekiyor giysileri kuculuyor.

30 derece ve nemli. Bende aksine sicak yerlerde daha kolay yayilir diye korkuyordum. Bunu ogrendigime sevindim.

Sıcak yerlerde virüs barınamaz ifadesi bence yanlış .
Avustralya'da şuan yaz sıcakları var.
Ve coronavirüs var yani orada da

Sıcak yerlerde virüs barınamaz ifadesi bence yanlış .
Avustralya'da şuan yaz sıcakları var.
Ve coronavirüs var yani orada da

bana da mantıklı gelmemişti, o yüzden özellikle sordum. sıcak iklimlerde de virüs yayılıyorken neye istinaden baharda virüsün etkisinin azalacağı öngörülüyor? bunu hava sıcaklığına bağlamışlardı, sağlık bakanının da bu yönde bir beyanı vardı. bu durumda hava sıcaklığıyla virüsün yayılma hızı arasında bir korelasyon yok.

Selam kizlar, Allah sehitlerimize rahmet eylesin, ailelerine sabir versin, yarali askerlerimiz de tez zamanda iyilesirler insallah.
Dun annemi gonderdik, ucagi inmek uzeredir suan, kayinvalidem geldi sag salim sukur, masallah oyle boyle islerini ingilizcesiz halledebiliyorlar, pasaport kontrolde Turk bir calisan yardim etmis.
Dun hayatimin en kotu anini yasadim sanirim, oglum babannesinin getirdigi sekeri yerken bogazi tikandi, ne yapacagimizi sasirdik, bana geldi bir seyler dedi simdi hatirlamiyorum, cirpiniyor cocuk, esim heimlich manevrasi yapti, kusturtmaya calistik, seker firladi agzindan, verilmis sadakamiz varmis, hala etkisindeyim, benim cocuklarda en korktugum olaydi basimiza geldi. Evlat kaybetmenin korkusunu bir iki dakika yasadim omrumden omur gitti, Allah evlatlarini katbetmis annelere sabir versin bana korkusu bile yetti.

Zeynep geçmiş olsun. Ben de çok korkarım.
Haberlerde gördum.
Bir çocuk felçli kalmış şuan hicbiryeri tutmuyor. Annesi yemeğini yediriyor. Komşusu çocuğa vişne yedirirken boğazına kaçmış çocuğun. Nefessiz kalmış.
Önceden sapasaglammis.. çocuğun resimleri var videoları var. Ailesi bakıp bakıp ağlıyordu

Cok gecmis olsun ya bende cok korkuyorum oyle seylerden. Benim oglan 28 aylik bazen cam seker veriyorlar eline aklim cikiyor.
Kızlar bize TOKİ çıkmış
Gozunuz aydin canim cok sevindim senin adina.

Kızlar yanlış alarm başvurumuz kabul edilmiş kura sonucu martta olacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…