- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #54.801
Ah canım ben lisedeyimKızım için ingilizce test almak isiyorum pure sen ingilizce öğretmeniydin yanlış hatırlamıyorsam önereceğin deneme soru bankası var mı canım 2. Sınıf
Kurmay yayinlari More and More veyaKızım için ingilizce test almak isiyorum pure sen ingilizce öğretmeniydin yanlış hatırlamıyorsam önereceğin deneme soru bankası var mı canım 2. Sınıf
ekran resmi aldım teşekkürler canımKurmay yayinlari More and More veya
schola publishing twinkle oneririm
Ikisi de ilkokul icin çok tercih edilen kitaplar
hayirli olsun cok sevindimKızlar bize TOKİ çıkmış
Sagol pure, cok tehlikeli gercekten, esime bir yandan ambulans cagir diyorum bir yandan oglanda morarma var mi nefes alabiliyor mu diye kontrol ediyorum, Allah tan esim daha soguk kanli, hamleyi yaparak kurtardi seker firladi cikti. Ilk yardim kursu bakicam, ne kadar hazirliksisiz anladim.Zeynep geçmiş olsun. Ben de çok korkarım.
Haberlerde gördum.
Bir çocuk felçli kalmış şuan hicbiryeri tutmuyor. Annesi yemeğini yediriyor. Komşusu çocuğa vişne yedirirken boğazına kaçmış çocuğun. Nefessiz kalmış.
Önceden sapasaglammis.. çocuğun resimleri var videoları var. Ailesi bakıp bakıp ağlıyordu
Ben de soracaktim kuralar oldu mu diye. Basvuru kabulleri aciklandi evet. Insallah cikar siz de bir ev sahibi olursunuzKızlar yanlış alarm başvurumuz kabul edilmiş kura sonucu martta olacakmış
rica ederim canimekran resmi aldım teşekkürler canım
Sana hiç kıyamıyorumOglana banyo yaptirirken deprem oldu yine. Bende yeni dus almistim ustum ciplakti. En korktugum seylerden biri geldi basima. Insallah bir daha boyle birsey olmaz. Evde yanlizim diye kizimi yikamayada cesaretim yok su an. Esim gelince yikayacagim artik.
biraz uzun sürer ama geçer püre bende emziriyorum diye gitmedim geçenler de bir hafta sürdü pastil kullandım ıhlamur kuşburnu içtim geçti dene istersenBogazim fena ağrıyor.
Ilık şeyler içiyorum. Doktorsuz ilaçsız geçmez galiba
hakaret eden kim tuce neden hakaret ettiMerhabalar çok zor günler geçiriyorum bu sabah kendi evimde resmen hakarete uğradım çok üzgünüm kendime olan güvenim yıkıldı bende altında kaldımmaddi olarakta iyi bir ay değil çok fazla saçma Harcama oldu elimde değildi. Şimdi bilet alınacak onu da biz öderiz . İnternet faturasını ödemeyi atlamışım ilk kez 90 TL onu ödedim . İnşallah diyorum gram bozdurmak zorunda kalmam parasız kalacağız Böyle giderse maddi manevi bizim ev bitik
Insallah bir an once feraha kavusursun canim sorun kv kpden kaynaklaniyorsa sık disini onlar gittikten sonra rahat edersin insallah.Merhabalar çok zor günler geçiriyorum bu sabah kendi evimde resmen hakarete uğradım çok üzgünüm kendime olan güvenim yıkıldı bende altında kaldımmaddi olarakta iyi bir ay değil çok fazla saçma Harcama oldu elimde değildi. Şimdi bilet alınacak onu da biz öderiz . İnternet faturasını ödemeyi atlamışım ilk kez 90 TL onu ödedim . İnşallah diyorum gram bozdurmak zorunda kalmam parasız kalacağız Böyle giderse maddi manevi bizim ev bitik
Kp dün geldi zeyno . Bugün sabah kahvaltı hazırladım yedik içtik kaldırdım kahve yaptım oturuyoruz. Kp dedi ki Ekin toplamaya giden kadınlar gibi olmuşsun gözlerin bile garip bakıyor dedi. Bakımsızmışım 2 ay geçmiş doğum yapalı gibi gibi sözler . Bunları bana söylerken yüzümde full makyajıma vardı üzerimde siyah tayt siyah askılı badi beyaz hırkam vardı . Kendimi çok kötü hissetmeme sebeb olduhakaret eden kim tuce neden hakaret etti
yanlış konuşmuş kp ama hakaret diyince aklıma çok agir şeyler geldiKp dün geldi zeyno . Bugün sabah kahvaltı hazırladım yedik içtik kaldırdım kahve yaptım oturuyoruz. Kp dedi ki Ekin toplamaya giden kadınlar gibi olmuşsun gözlerin bile garip bakıyor dedi. Bakımsızmışım 2 ay geçmiş doğum yapalı gibi gibi sözler . Bunları bana söylerken yüzümde full makyajıma vardı üzerimde siyah tayt siyah askılı badi beyaz hırkam vardı . Kendimi çok kötü hissetmeme sebeb oldu
Kp dün geldi zeyno . Bugün sabah kahvaltı hazırladım yedik içtik kaldırdım kahve yaptım oturuyoruz. Kp dedi ki Ekin toplamaya giden kadınlar gibi olmuşsun gözlerin bile garip bakıyor dedi. Bakımsızmışım 2 ay geçmiş doğum yapalı gibi gibi sözler . Bunları bana söylerken yüzümde full makyajıma vardı üzerimde siyah tayt siyah askılı badi beyaz hırkam vardı . Kendimi çok kötü hissetmeme sebeb oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?